Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα γιορτάσει τα Θεοφάνεια στο «Καλύμνικο χωριό» της Αμερικής

0
752

Μαζί με την Ελληνοαμερικανική Κοινότητα του Τάρπον Σπρινγκς της Φλόριδας αλλά και τους χιλιάδες επισκέπτες κυρίως Έλληνες, που θα καταφτάσουν στο «Καλύμνικο χωριό» από διάφορες πόλεις της Αμερικής, ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα εορτάσει τα Θεοφάνεια στις 6 Ιανουαρίου 2020.

Το kalymnos-news.gr επικοινώνησε με τον Καλύμνιο Δήμαρχο της Πόλης Κρις Αλαχούζο, ο οποίος μας επιβεβαίωσε την επίσκεψη του Έλληνα Πρωθυπουργού στο Τάρπον Σπρινγκς και όπως μας είπε άρχισαν οι προετοιμασίες για την υποδοχή.
Να σημειώσουμε ότι ο Κρις Αλαχούζος τις αμέσως επόμενες ημέρες θα βρίσκεται στην ιδιαιτέρα του πατρίδα την Κάλυμνο για ολιγοήμερη επίσκεψη, οπότε θα έχουμε και την ευκαιρία να μας μιλήσει γι’ αυτή τη σημαντική επίσκεψη και παρουσία του Έλληνα Πρωθυπουργού στην μεγαλύτερη για το Τάρπον Σπρινγκς θρησκευτική εορτή.

Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Κυριάκος Μητσοτάκης  θα επισκεφθεί την Αμερική όπου στις 7 Ιανουαρίου 2020 είναι προγραμματισμένη επίσημη συνάντηση στο Λευκό Οίκο με τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.
Στο Τάρπν Σπρινγς, χωρίς ακόμα να έχει δημοσιοποιηθεί το επίσημο πρόγραμμα αναμένεται να φτάσει την παραμονή των Θεοφανείων, στις 5 Ιανουαρίου 2020, όπου θα παραστεί στο δείπνο της ΑΧΕΠΑ και την επόμενη ημέρα των Θεοφανείων  θα συμμετάσχει στη Θεία Λειτουργία στον Καθεδρικό του Αγίου Νικολάου, προεξάρχοντος του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου και στη συνέχεια στην τελετή καθαγιασμού των υδάτων στο Spring Bayou.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ