Φώτης Ντούλος: Η εξαφάνιση της γυναίκας του, οι κατηγορίες και το θρίλερ με την απόπειρα αυτοκτονίας

0
289

Ο ομογενής επιχειρηματίας δήλωνε ότι ήταν αθώος και δεν είχε καμία σχέση με την εξαφάνιση της Τζένιφερ Ντούλος, τον περασμένο Μάιο

Στο δικαστήριο για την υπόθεση δολοφονίας της συζύγου του Τζένιφερ επρόκειτο να εμφανισθεί σήμερα ο ομογενής επιχειρηματίας Φώτης Ντούλος. Τα ίχνη της Τζένιφερ Ντούλος έχουν χαθεί από τον περασμένο Μάιο, ωστόσο, δεν βρέθηκε ποτέ το πτώμα της. Το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση και εκτός από τον Φώτη Ντούλο, κατηγορίες αντιμετώπιζε και  η φίλη του Μισέλ Τροκόνις.
Μάλιστα, στις αρχές του Ιανουαρίου ο Φώτης Ντούλος που πλέον, σύμφωνα με την αδελφή του, δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή μετά από απόπειρα αυτοκτονίας  σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης , είχε συλληφθεί εκ νέου, δυνάμει εντάλματος.

Η Τζένιφερ Φάρμπερ – Ντούλος εξαφανίστηκε στις 24 Μαΐου.  Ο ομογενής είχε συλληφθεί, αλλά στη συνέχεια είχε αφεθεί ελεύθερος με  περιοριστικούς όρους και το δικαίωμα να κυκλοφορεί  μέχρι τα όρια της Πολιτείας του Κονέκτικατ, ενώ φορούσε και ηλεκτρονικό βραχιόλι εντοπισμού στο πόδι. Ο ίδιος δήλωνε αθώος από την πρώτη στιγμή. Στη μοναδική συνέντευξη που παραχώρησε,  στο «ΘΕΜΑ», ο Φώτης Ντούλος είχε ευχηθεί η Τζένιφερ να είναι ζωντανή και είχε μιλήσει αναλυτικά για την υπόθεση και τη ζωή του.

Αυτή που ζούσε ως γόνος εύπορης οικογένειας και ως ένας ιδιαίτερα γοητευτικός νεαρός, ο οποίος στα μέσα της δεκαετίας του ’80 λάτρευε το σκι και έφευγε από τη Χατζηγιάνη-Μέξη στο «Hilton» για να κατέβει στον «Αστέρα» Βουλιαγμένης.

Η ζωή του φάνταζε ιδανική όταν έφυγε στην Αμερική για σπουδές -πρώτα στο Columbia και μετά στο Brown-, προτού μετακομίσει στη Νέα Υόρκη, όπου δούλεψε στην Ernst & Young, μία από τις πλέον γνωστές εταιρείες ορκωτών λογιστών στον κόσμο.

Εβγαζε πολύ καλά λεφτά και είχε τη δυνατότητα το καλοκαίρι να κάνει θαλάσσιο σκι στα Χάμπτονς και τον χειμώνα να κατεβαίνει τις χιονισμένες πλαγιές του Ασπεν, στο Κολοράντο. Εκεί όπου ένα βράδυ είδε ξανά την παλιά του συμφοιτήτρια Τζένιφερ Φάρμπερ, μια όμορφη γυναίκα με ξανθά μαλλιά, με την οποία έμελλε να πορευτούν μαζί για δώδεκα χρόνια.

Το διαζύγιό του μαζί της δεν ήταν εύκολο, πόσο μάλλον από τη στιγμή που το πρώην ζευγάρι είχε αποκτήσει πέντε παιδιά, δύο φορές δίδυμα (δύο αγόρια, αγόρι-κορίτσι) και στο τέλος άλλη μια κόρη, τα οποία βρέθηκαν άθελά τους μέσα στη δίνη ενός σκληρού χωρισμού.

Η 24η Μαΐου ήταν η τελευταία φορά που η πρώην σύζυγος του Φώτη, η οποία έμενε μαζί με τα παιδιά τους στη Νέα Χαναάν σε μια εντυπωσιακή κατοικία που είχε νοικιάσει, εθεάθη ζωντανή. Από εκείνη την ημέρα ξεκίνησε και ο εφιάλτης του Ελληνα επιχειρηματία, τον οποίο οι Αρχές που ερευνούν την υπόθεση θεωρούν άμεσα εμπλεκόμενο.

Το ένταλμα σύλληψης περιέχει στοιχεία αλλά και ερμηνείες που βρίσκουν κάθετα αντίθετους τον Φώτη Ντούλο και τον δικηγόρο του. Αφού πλήρωσε εγγύηση 500.000 δολαρίων επέστρεψε στην έπαυλη όπου έμενε μαζί με την πρώην σύζυγό του και τα παιδιά τους στο Κονέκτικατ, όταν όλα στη ζωή του φάνταζαν σαν ένα ωραίο παραμύθι.

Τα τελευταία δεν τα έχει δει από τις 24 Μαΐου, όταν παρόλο που το δικαστήριο -λόγω του διαζυγίου- απαγόρευε να εγκαταλείψουν την Πολιτεία του Κονέκτικατ, αυτά μετέβησαν με την νταντά τους στη Νέα Υόρκη. Η μητέρα τους είχε κανονίσει να εξεταστούν από οδοντίατρο και μετά θα τα συναντούσε εκεί για να επιστρέψουν όλοι στη Νέα Χαναάν, μόνο που αυτό δεν έγινε ποτέ.
Από εκείνο το απόγευμα μένουν μαζί με τη γιαγιά τους Γκλόρια -ο πατέρας της Τζένιφερ, Χίλιαρντ Φάρμπερ, αντιπρόεδρος της Chase Manhattan Bank, απεβίωσε πριν από δύο χρόνια- και ο Φώτης Ντούλος δεν τα έχει δει, ούτε έχει μιλήσει μαζί τους.

Την ίδια στιγμή η Τζένιφερ Φάρμπερ θεωρείται νεκρή από τους οικείους της, ενώ οι έρευνες της Αστυνομίας για την ανεύρεσή της εξακολουθούν να παραμένουν άκαρπες.

Πηγή: protothema.gr

 
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ