ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Παλιά, κλασικά, αγαπημένα… Vehicle Retro Show ΚΩΣ 2019 στο Skipper στη Μαρίνα

2
6336
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ 
 Χαρίκλεια Χριστοφή

Vehicle Retro Show…!!ΚΩΣ 2019…!!

Μια μοναδική όσο και ατμοσφαιρική έκθεση βγαλμένη από μια…άλλη εποχή έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν αυτές τις μέρες οι λάτρεις παλιών, κλασικών οχημάτων και νοσταλγών του ρετρό  στο πάντα φιλόξενο Skipper στη Μαρίνα της Κω.

Οι εκθέσεις αυτές πέρα από υπέροχο θέαμα, αποτελούν και ένα πολιτιστικό αγαθό που οφείλουμε να διαφυλάξουμε και να μεταφέρουμε σε όσους δεν το γνωρίζουν…

Η τέχνη σε τέσσερις τροχούς ανήκει σε όλους. Είναι ένα ευγενές πάθος που χαρίζει στιγμές ηρεμίας, χαλάρωσης και ιστορικής μνήμης που πρέπει να διατηρηθεί και για τις επόμενες γενιές.

Περιεργαστείτε από κοντά θρυλικά μοντέλα διαφόρων οχημάτων Θαυμάστε ακόμα μια μοναδική σειρά από μοντέλα εταιριών που δεν υπάρχουν πια σε μια σπάνια έκθεση, την οποία το Skipper επιδιώκει να καθιερώσει και να κάνει θεσμό.

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται, μοτοσικλέτα και υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, άτομα κάθονται
Η εικόνα ίσως περιέχει: μοτοσικλέτα και κείμενο
Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: παπούτσια και υπαίθριες δραστηριότητες

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όλοι δίκυκλα ποδήλατα και πατίνια πρέπει να κυκλοφορούν στην Κω..χωρίς εξάτμιση,χωρίς καυσαέρια,χωρίς φασαρία,χωρίς παράνομα πάρκινγκ,χωρίς κυκλοφοριακό χάος..και όσοι δεν έχουν πρέπει να πάρουν και οι γριές,οι γέροι,όλοι να κυκλοφορούν με υποδήλατο και καλαθάκι από πίσω …ΌΠΩς ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ..η δικτατορία του ποδηλάτου πρέπει να εφαρμοστεί…Δεν υπάρχει καλύτερη διαφήμιση απ το να κάνει μια 80χρονη σούζες στον ποδηλατόδρομο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ