Τροχαίο στην Κηφισιά: Σοκ για τα δύο ξαδέλφια που σκοτώθηκαν – Αγωνία για τον φίλο τους που είναι σε κρίσιμη κατάσταση

0
347

Το φρικτό δυστύχημα έγινε χθες το βράδυ στην οδό Λύρα στην Κηφισιά – Στην εντατική με πολλαπλά τραύματα νοσηλεύεται ένας εκ των συνολικά έξι τραυματιών της πλαγιομετωπικής σύγκρουσης –  Σε κατάσταση σοκ ο οδηγός του οχήματος που επέβαιναν τα δύο ξαδέλφια

Ξαδέλφια είναι οι δύο νεκροί από το θανατηφόρο τρoχαίο που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Κηφισιά στην οδό Γεωργίου Λύρα 19.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πώς έγινε και έχασαν την ζωή τους τα δύο ξαδέρφια όταν ο οδηγός του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν, κινούμενος από Νέα Ερυθραία προς Λυκόβρυση, για άγνωστο λόγο μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα στο οποίο επέβαιναν  άλλοι τέσσερις άνθρωποι.

 

Συνολικά στα δύο αυτοκίνητα επέβαιναν οκτώ άνθρωποι (4+4).

Από την φοβερή σύγκρουση δύο ξαδέρφια ηλικίας 20 και 21 ετών έχασαν την ζωή τους (γεννηθέντες το 1998 και το 1999) ενώ μάχη δίνουν οι γιατροί του ΚΑΤ για να κρατήσουν στη ζωή τον  φίλο των νεαρών παιδιών, ενώ ο οδηγός του οχήματος τραυματίστηκε ελαφρά, αλλά βρίσκεται σε κατάσταση σοκ από το τρομερό τροχαίο δυστύχημα.

troxaio3

Από το άλλο όχημα όλοι οι επιβάτες και ο οδηγός είναι καλά στην υγεία τους, καθώς έχουν τραυματιστεί ελαφρύτερα και η κατάστασή τους δεν εμπνέει ανησυχία.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και τόσο η Πυροσβεστική, όσο η Τροχαία και το ΕΚΑΒ έφτασαν εγκαίρως στο σημείο προκειμένου να βοηθήσουν τους επιβαίνοντες.

Αρχικά η πυροσβεστική απεγκλώβισε έναν άνθρωπο νεκρό, όμως στη συνέχεια ένας ακόμη άνθρωπος που είχε ανασυρθεί εν ζωή, υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν τα δύο εξαδέλφια έχει υποστεί κακώσεις που δεν κρίνονται σοβαρές, ενώ το τέταρτο άτομο που επέβαινε στο ίδιο αυτοκίνητο είναι σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση και νοσηλεύεται διασωληνωμένο στην εντατική.

troxaio2
troxaio1

Από το δεύτερο αυτοκίνητο ανασύρθηκαν τραυματισμένοι οι τέσσερις επιβάτες του και οδηγήθηκαν στο ΚΑΤ.

Ο οδηγός του δευτερου οχήματος έχει κακώσεις στο χέρι ενώ οι άλλοι δύο επιβάτες φέρουν βαριές κακώσεις στο θώρακα χωρίς ωστόσο να απειλείται η ζωή τους και ο τέταρτος φέρει ελαφρά τραύματα.

car1
φωτο Π.Λάμπρου
car2
φώτο Π.Λάμπρου

Προανάκριση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα κάνει το Α’ Τμήμα Τροχαίας Βορειοανατολικής Αττικής.

Οι τέσσερις φίλοι που επέβαιναν στο μοιραίο αυτοκίνητο  στο οποίο άφησαν την τελευταία τους πνοή οι δύο, φαίνεται πως είχαν αγάπη στον μηχανοκίνητο αθλητισμό αφού σχεδόν όλοι οδηγούσαν και αυτοκίνητα και μηχανάκια.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ