Θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο: «Έφυγε» ο Βαγγέλης Ασπρόμουγγος

0
756

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 41 ετών, έπειτα από γενναία μάχη με την επάρατη νόσο ο Βαγγέλης Ασπρόμουγγος.

Ο Βαγγέλης Ασπρόμουγγος, φωτογράφος που για πολλά χρόνια ήταν μεταξύ άλλων συνεργάτης του περιοδικού 4Τροχοί, «έφυγε» έπειτα από τεράστια μάχη με τον καρκίνο, την οποία έδινε με υπομονή, επιμονή, αλλά κυρίως με απαράμιλλο θάρρος, για περισσότερο από πέντε χρόνια.

Ο Βαγγέλης ήταν ένας άνθρωπος που φρόντιζε να απαλύνει κάθε δύσκολη στιγμή επαγγελματική ή και προσωπική με ένα χαμόγελο. Τα νέα για την ασθένεια σόκαραν συγγενείς και φίλους. Δε σταμάτησε λεπτό να μάχεται, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε. Και πάντα, μα πάντα, με ψυχολογία νικητή.

1-6.jpg

Η στάση του απέναντι στην ασθένεια, ήταν ένα μάθημα ζωής για όλους καθώς φρόντιζε να δίνει κουράγιο σε ομοιοπαθείς και όχι μόνο.

Λεπτομέρεια, το γεγονός πως υπήρξε εξαιρετικός συνοδηγός, έχοντας συμβάλει σε ορισμένα από τα ωραιότερα αγωνιστικά περάσματα που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια στα ράλλυ, με οδηγό τον Βασίλη Ζάχο. Ο μεγάλος του αγώνας ήταν άλλος, και τα κατάφερνε όσο καλύτερα γινόταν. Φρόντιζε διαρκώς για τη φυσική του κατάσταση, παραμένοντας ενεργός στον αθλητισμό, με αποκορύφωμα τη συμμετοχή σε αγώνες τριάθλου. Κάθε τερματισμός του ήταν και μια νίκη. Καταφέρνοντας αυτό που φάνταζε αδύνατο, διεύρυνε διαρκώς τα όρια, γεγονός αξιοθαύμαστο απέναντι σε τέτοιον αντίπαλο.

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε τη θλίψη σε συνεργάτες, συγγενείς και φίλους.

Πηγή: 4troxoi.gr

 

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ