ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: «Τα χάλια μας» – Δείτε παρκαρίσματα, θέλουμε και διαβάσεις…

12
5959

Καλησπέρα σας,

σας στέλνω κάποιες φωτογραφίες για να δείτε τα χάλια μας με το ανεξέλεγκτο παρκάρισμα (Πιάτσα Ροτόντα).

Θέλουμε και διαβάσεις…

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σιγά ρε φίλε «αναγνώστη». Μη κουράζεσαι.
    Η παροιμία γράφει ότι τον Αράπη όσο κι’ αν τον πλένεις, το σαπούνι σου χαλάς.
    Με IQ ραδικιού από δαύτους εσύ περιμένεις κάτι καλύτερο;

    • ΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΤΗΛΗ ΜΕ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΑΝΑΠΗΡΩΝ. ΚΑΙ ΣΕ ΡΑΜΠΕΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ. ΜΕ ΟΛΟΚΑΘΑΡΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΞΑΝΑΠΑΡΚΑΡΟΥΝΕ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑ ΡΑΒΑΣΑΚΙΑ…

  2. Είναι ξεκάθαρο ότι ο κοσμος πλέον αντιτίθεται στην αναρχία και την παραβατικότητα. Το επίπεδο της ζωή μας υποβαθμίζεται. Το τουριστικό μας προιόν υποβαθμίζεται. Νομίζω πως όλοι μας περιμένουμε να τηρούνται οι νόμοι και όσοι τους παραβαινουν να πληρώνουν γι´αυτο. Αυτό είναι αυτονόητο παντού εκτός όμως απο την Ελλάδα. Τοπικά δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει η διαφορά.

  3. ΔΕΙΞΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΡΥΠΙΣΑΝΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ 50 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΑΠΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΒΑΛΑΝΕ ΟΡΘΙΑ ΣΗΔΕΡΑ , ΓΙΑ ΠΑΡΚΙΝΓ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ?

  4. σε καταλαβαινω απολυτα πως σκεφτεσαι , που να δεις φωτο εξω απο σχολειο συντομα θα της ανεβασω….απλα ελπιζουμε μπας και συμμορφωθουν καποιοι καουμπουδες

  5. ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΩΝ ΔΙΑΒΑΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΡΟΤΟΝΤΑ, ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ,ΑΛΛΑ
    ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΝ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ- ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΑΡΚΙΓΚ.

  6. Στην Κω δεν ξερουν καλα καλα να χειριστουν τις διαβασεις! Αλλος λεει »..μα δεν του εκανε νοημα να περασει!», αλλος »..μα πρεπει να συνενοουνται με τα ματια οδηγος και πεζος για το ποτε θα περασει!», το διαχρονικο »..μα οι τουριστες πεταγονται!!» (καθε φορα που το ακουω αυτο σκαει και ενα εγκεφαλικο μου κυτταρο!), κλασσικα »..δεν σταματαω οταν βιαζομαι!» και χιλια δυο αλλες σαχλαμαρες, που αναρωτιεται κανεις πως περασαν εξετασεις και πηραν αδεια οδηγησης! Το χειροτερο ειναι πως δεν υπαρχει καμμια ελπιδα με τους ελληνες οδηγους (και οχι μονο οδηγους) επειδη δεν υπαρχει καμμια συνειδηση και ολοι ειναι εγωιστες ξερολες. Ας ρωτησουν εναν εκπαιδευτικο σε περιπτωση που δεν καταλαβαινουν τι διαβαζουν στον ΚΟΚ και ασ μην ερμηνευουν οπως να’ναι τους νομους.

  7. Στο πλαίσιο της ´ γενικής ατιμωρησίας ´, ο καθένας κάνει ότι ΘΕΛΕΙ. Από ΚΟΥΡΙΕΡ, μεταφορικά γραφεία, οδηγοί λεοφωρειων ξενοδοχείων μέχρι δημοτικοί αστυνομικοί εκτός υπηρεσίας, καταστηματάρχες και αυτοί που πίνουν τον καφε τους. Χαοτική η κατασταση. Πρέπει να επιβληθούν τα νόμιμα πρόστιμα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ