Aχόρταγη: Δεν σταμάτησε να του κάνει στοματικό σεξ στο δρόμο ούτε μπροστά στους αστυνομικούς! (vid)

0
2614

Ακόμα και οι αστυνομικοί έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν άκουσαν μία Αργεντίνα να υπερασπίζεται τον εαυτό της επειδή την έπιασαν στα πράσα, και μάλιστα στη μέση του δρόμου, σε…  ανάλογη κατάσταση.

Μόνο που η εξαιρετικά ανάλαφρων ηθών γυναίκα είχε ανοίξει το δικό της στόμα για να δηλώσει έμπρακτά την αγάπη της στο σύντροφό της! Και μόνο που έκανε επίδειξη των γλωσσικών ικανοτήτων της – και δεν εννοούμε των ξένων γλωσσών – στη μέση του δρόμου υπό το φως του ήλιου!

Όπως ήταν φυσιολογικό, μετά από καταγγελία περαστικών, στο σημείο (έξω από ντίσκο στο Ζαράτε, κάπου στο Μουένος Άιρες) έφθασαν αστυνομικοί, οι οποίοι δεν φαντάζονταν αυτό που θα επακολουθούσε.

Η ξεδιάντροπη Αργεντίνα, όχι μόνο δεν έδειξε να πτοείται από την αδιάκριτη παρουσία τους, αλλά υποστήριξε ότι δεν μπορούν να τη συλλάβουν γι΄αυτό!

«Δεν θα σταματήσω γιατί δεν θέλω να σταματήσω. Είναι ο φίλος μου και θα το κάνω όπου θέλω. Αν θέλω θα το κάνω και μπροστά σας. Δεν μπορείτε να με συλλάβετε γι’ αυτό», ούρλιαξε παραληρώντας.

Προφανώς ωστόσο οι αστυνομικοί όχι μόνο μπορούσαν να τη συλλάβουν, αλλά το έκαναν κιόλας, οδηγώντας τους δύο εραστές στο τοπικό αστυνομικό τμήμα. Και μπορεί να ήταν κάτι παραπάνω από εμφανές ότι είχαν αντικαταστήσει το αίμα στις φλέβες του με αλκοόλ, ωστόσο αυτό δεν τους γλίτωσε από τις κατηγορίες για προσβολή της δημοσίας αιδούς που αντιμετωπίζουν…

 

«Δεν μπορείτε να με συλλάβετε γι΄αυτό»!

 

 

 

ΠΗΓΗnewsbomb.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ