Αυτός είναι δήμαρχος! Προσέλαβε στρίπερς για το χριστουγεννιάτικο δείπνο των συνταξιούχων (video)

0
1220

Αυτό είναι έκτακτο βοήθημα!

Εμφράγματα λίγο έλειψε να προκαλέσει στους ηλικιωμένους δημότες του ένας δήμαρχος στην Ισπανία.

Και πώς όχι όταν αποφάσισε να αναθέσει την ψυχαγωγία των συνταξιούχων στο φετινό χριστουγεννιάτικο δείπνο σε… στρίπερς, θέτοντας σε κίνδυνο – λόγω της προχωρημένης ηλικίας – την υγεία τους! Γιατί όπως και να το κάνουμε, τα χρόνια εκείνα που απολάμβαναν χωρίς… παρενέργειες και με συνταγή γιατρού τέτοια θεάματα, τουλάχιστον για τους περισσότερους, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

Οι ηλικιωμένοι κάτοικοι της Λογιόζα, η οποία βρίσκεται στην ευρύτερη μητροπολιτική περιοχής της Μαδρίτης, έμειναν άφωνοι αντικρίζοντας μια γυναίκα να μπαίνει μόνο με τα… φτερά της στην αίθουσα και να αρχίζει να λικνίζεται ανάμεσά τους.

Πολλοί μάλιστα έδειξαν την ενόχλησή τους αποχωρώντας από το δείπνο, αντίθετα με κάποιους που φάνηκε να απολαμβάνουν το θέαμα. Ίσως βέβαια να ήταν και αυτοί που παρήγγειλαν τις στρίπερς στο δήμαρχο προκειμένου να ανάψει λίγο το κέφι, αφού το δείπνο κυλούσε τόσο βαρετά όσο και τις προηγούμενες χρονιές.

Όπως και να έχει, βίντεο-ντοκουμέντο από την «καυτή» βραδιά κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο προκαλώντας σάλο και αντιδράσεις στη μικρή πόλη.

Ο δήμαρχος προσπάθησε πάντως να δικαιολογηθεί δηλώνοντας πως οι στρίπερς δεν ήταν τελείως γυμνές, αλλά φορούσαν διακριτικά καλύμματα στα επίμαχα σημεία τους, ενώ η… ανάλαφρη ψυχαγωγία είναι κάτι που συνηθίζει να προσφέρει στις ευαίσθητα κοινωνικές ομάδες, όπως είναι οι ηλικιωμένοι

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ