Ακατάλληλα βίντεo από το κλαμπ των οργίων όπου η Τζολί έκανε στοματικό σεξ σε αγνώστους

3
3779

Προσοχή, ακατάλληλο περιεχόμενο

Εικόνες που θυμίζουν την περίφημη ταινία του Stanley Kubrick «Eyes Wide Shut»: Μάσκες, προκλητικές μεταμφιέσεις, μαστίγια, δερμάτινα και πολύ σεξ…

Το σεξ κλαμπ «Snctm» άνοιξε τις πόρτες του στο Λος Άντζελες και προσφέρει μια βραδιά ακολασίας για… 1.745 ευρώ. Αυτός άλλωστε – και η απόλυτη εχεμύθεια – είναι ο λόγος που ακόμα και σταρς του Χόλιγουντ, όπως η Αντζελίνα Τζολί, το επιλέγουν για να κάνουν πραγματικότητα τις πιο ακραίες σεξουαλικές φαντασιώσεις τους.

Αν πάντως ένα άνδρας έχει και παρτενέρ, η τιμή πέφτει στα… μόλις 1.396 ευρώ και για τους δύο!

Τα μέλη βέβαια του κλειστού αυτού κλαμπ, έχοντας υπογράψει «όρκο αίματος» και βγάζοντας από τους φουσκωμένους τραπεζικούς λογαριασμούς τους 69.811 ευρώ, όσο είναι η ετήσια συνδρομή, τυγχάνουν ειδικής μεταχείρισης, όπως ελεύθερη πρόσβαση σε πριβέ δωμάτια και ξεχωριστά σόου, αλλά και προνόμια στα όργια (μην ρωτήσετε ποια είναι αυτά ακριβώς).

orgia

Ο ρεπόρτερ μάλιστα της «New York Post», Heather Hauswirth, κατάφερε να βρεθεί σε ένα από τα πάρτι της ακολασίας, περιγράφοντας πώς διάσημα μοντέλα και ηθοποιοί ικανοποιούν τις σεξουαλικές ορμές τους, συμμετέχοντας σε όργια.

Ήταν ένας από τους 99 «πελάτες» της βραδιάς, οι οποίοι, εκτός των άλλων, παρακολούθησαν δύο παραστάσεις: ένα ζωντανό τρίο και ένα sex show με φωτιές.

orgia4

Παράλληλα, εντελώς ολόγυμνες ή φορώντας δερμάτινα εσώρουχα, αιθέριες υπάρξεις που κάλυπταν με μάσκες τα πρόσωπά τους, κρατούσαν μαστίγια ή φορούσαν κονκάρδες με σαφή σεξουαλικά μηνύματα όπως: «Φάε με» ή «Άγγιξέ με», καλούσαν τους συμμετέχοντες να «παίξουν» μαζί τους.

orgia3

«Γύρω μας, ως επί το πλείστον βρίσκονταν γυναίκες μοντέλα, νέοι επιχειρηματίες, ηθοποιοί, άνδρες μεγαλύτερης ηλικίας με σμόκιν, αλλά και κάποιοι μόνο με τα εσώρουχα και ένα αλαζονικό ύφος», περιέγραψε ο δημοσιογράφος, προσθέτοντας: «Μία γυναίκα σερνόταν στο πάτωμα φορώντας μόνο ένα κόκκινο κορδόνι και μια μάσκα με ρύγχος και αυτιά χοίρου. Μια άλλη όμορφη νεαρή φορούσε ένα πολύ αποκαλυπτικό μεταλλικό φόρεμα και μαύρες κονκάρδες που έγραφαν «Φάε με» ή «Άγγιξέ με» στο ντεκολτέ, κρατώντας ασήμι πιατέλες με γλυκά. Την ίδια ώρα, ένας άλλος άνδρας που αυτοαποκαλούνταν «Bunnyman» και φορούσε μαύρη δερμάτινη μάσκα και αυτιά κουνελιού, έδειχνε διάφορες ιαπωνικές τεχνικές bondage σε μια γυναίκα που ήταν όρθια πάνω σε μια χρυσή πολυθρόνα»…

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΥΡΑ ΚΑΛΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ ΤΗΣ UNESCO ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΥΡΑ ΕΙΡΗΝΗΣ ΤΟΥ ΟΗΕ. ΑΠΟ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΑΠΟ ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΠΡΩΤΗ Η ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΚΟΥΚΛΑ .

  2. …αυτή η είδηση έχει γραφτεί και πριν τρεις μήνες!! Τι έγινε;…ξέμεινε από ειδήσεις το newsbomb.gr;!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ