Σωματείο Ενεργών Πολιτών Κω: «Έχουμε όνομα & υπογραφή… Τι έχουν να μας πουν Βουλευτής, Υφυπουργός, Έν. Ξενοδόχων & Διαμερισματούχων…

89
1503

Η προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή του νεοσύστατου «σωματείου ενεργών πολιτών Κω»:

Μιχάλης Γιωργαλλής, Νίκος Ήλιος, Νίκος Γερασίμου, Γιάννα Κίννα- Γραβάνη, Νίκος Βερούτας, Βάνα Στάκκου & Νίκος Καραγκιόζης.

Εκ μέρους του νεοσύστατου σωματείου μίλησε ο Μιχάλης Γιωργαλλής

«Έχουμε όνομα και υπογραφή για αυτά τα οποία λέμε…

Θα ήταν ευχής έργο να γίνει μια συγκέντρωση ειδικά για το μεταναστευτικό. Το πρόβλημα αυτή τη στιγμή που καίει είναι το πρόβλημα του hot spot και του προαναχωρησιακού που σχεδιάζεται να γίνει.

Θέλουμε να μας πείτε αν ο δήμος έχει ενημερωθεί για τη μετεγκατάσταση οικογενειών μεταναστών από την πόλη της Κω σε ξενοδοχείο στο Μαρμάρι. Αν γνωρίζετε τι θα γίνει με το Προαναχωρησιακό. Μια νέου τύπου Αμυγδαλέζα, με όλες τις επιπτώσεις.

Οι θέσεις οι δικές σας κ. Δήμαρχε μας βρίσκουν όλους σύμφωνους, είναι όλες . Όμως θέλουμε τον δήμος μας πολύ πιο μπροστά και πολύ πιο δυναμικά. Να μας πει τι θέλει η Περιφέρεια και αν πράγματι οι βουλευτές μας σφυρίζουν αδιάφορα…

Δεν είναι αυτή εικόνα τουριστικού προορισμού. Αύριο το πρωί η Χίος «φλέγεται» έχει κοινό αγώνα όλο το νησί. Εκεί που η δημοτική αρχή είχε διαφορετική γνώμη, τώρα καλεί τον κόσμο σε κοινό αγώνα. Έχει ο βουλευτής και και ο νέος Υφυπουργός νησιωτικής πολιτικής τοποθετηθεί. Αυτή είναι η ανάπτυξη που θέλουν για το νησί μας; Δεν έλεγε ο βουλευτής ότι «αν έρθουν μετανάστες από άλλες περιοχές θα παραιτηθώ…» Είδατε εσείς καμία παραίτηση. Με μηδενικές αφίξεις προσφύγων έχουμε πάνω από 2000 άτομα από αλλού. Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει.

Τι έχει να μας πει η Ένωση Ξενοδόχων της Κω και η Ένωση Διαμερισματούχων; Στη Σάμο, τη Λέσβο και τη Χίο οι ενώσεις πήραν θέση και είπαν ‘καμία υποδοχή στην Ύπατη Αρμοστεία’, εδώ τι κάνουν;»

(Για το ίδιο θέμα τοποθετήθηκε και ο δήμαρχος Κω -στο κλείσιμο που έκανε απαντώντας προς όλους- λέγοντας ότι δεν θα μεταφερόντουσαν από την Κω στο Μαρμάρι αν οι ενώσεις που είπατε είχαν πάρει θέση να μην προσφέρουν θέσεις φιλοξενίας»).

ΒΙΝΤΕΟ: στο 30ο λεπτό η ανακοίνωση – τοποθέτηση του Μ. Γιωργαλλή (και στην συνέχεια του Μ. Χατζημιχαήλ)

Η απάντηση του Δημάρχου στην αρχή του τελευταίου ΒΙΝΤΕΟ

«Είναι θετικό που υπάρχουν άνθρωποι που αυτό που λένε το υπογράφουν…»

 

89 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΉΘΕΛΕ ΤΟ ΗΟΤ ΣΠΟΤ ........για οικονομικούς λόγους που τώρα όλοι κατάλαβαν, για ενοίκια και μισθούς δικών της...

    Σήμερα λέει ότι την ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ Κυβέρνηση και η Περιφέρεια, όμως δεν ξεχνάμε ότι παρά την εκφρασμένη θέληση της πλειοψηφίας των ξενοδόχων δούλευε παρασκηνιακά για ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΜΟΝΙΜΗΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ, ΤΟ ΜΑΡΟΚΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΑΠΟΙΚΙΕΣ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ. Δεν ξεχνάμε ότι πρόσφατα προσπαθούσε να μεγαλώσει την χωρητικότητα του στρατοπέδου στις 2.500 άτομα ζητώντας προσφορές εξοπλισμού από τους βλάκες ξενοδόχους που την έκανα «ΠΡΟΕΔΡΟ»… Αυτή φυσικά βολεύτηκε ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΜΟΝΟ …… Τώρα όμως που βλέπει ότι αυτά που χάνει από το προσφυγικό που υπέθαλψε ότι είναι πολύ περισσότερα από τα ενοίκια και τους μισθούς διαμαρτύρεται ότι ο Όφης την ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ…. Καταλάβατε συνάδελφοι;

    • Πούλησε τον αγώνα ο δημαρχος της κω,τωρα σιωπά και ρίχνει τα κατηγορώ του άλλου μηπως και αποφύγει το γιουχα..

      • Για ξεπούλημα ρώτα την ΡΟΥΦΑ, τον ΓΙΑΛΙΖΗ, τους βλάκες του ΕΒΕΔ την πρόεδρο των ξενοδόχων και τον Περιφερειάρχη...

        Αυτοί μαζί με τον ΚΑΜΑΤΕΡΟ κατάφεραν να είμαστε το μόνο τουριστικό νησί με ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΜΟΝΙΜΗΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΛΑΘΡΟ. Την Ρόδο κατάφερε να την εξαιρέσει ο ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΣ.

        • Τα 10 ακινητα στη Κω ποιος τα προτεινε βρε ΟΥΦΟ η Ρουφα η ο Καματερος? Ο Κυριτσης τα πρότεινε απο τις Βρυξέλες οπου βριακοταν με το Σιφακη οταν εμεις φωναζαμε οχι στο χοτ σποτ.Μολις ανακοινωθηκε η 148 ησύχασε ο δημαρχος της πόλης…

      • Μάλλον έκανε εμφάνιση η νέα ακροδεξιά δημοτική παράταξη με επικεφαλής τον δημοτικό ..

        Έχει πάρει τα μυαλά της σαλεμένης ………. τα εξαπτέρυγα του ΣΟΥΡΑ θέλουν αξιώματα.

      • Τους τράβα στην επανάσταση ο αυταρχικός τους χαρακτήρας και ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ….. αρκετά μας κάνετε ρεζίλι που θέλετε και σωματείο.

      • ……… ΡΟΥΦΑ, ΓΥΑΛΙΖΕΙ, ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ, σας εκφράζουν αυτοί οι φασίστες;;;

    • Αν σας λείπει η σκατιλα στους δρομους της Κω μπορείτε να βγείτε για χ-σιμο… ετσι κι αλλιως θα το φάτε απο τη συντριπτική πλειοψηφία των Κωων ετσι και ξαναρχισετε τις μ@λ@κιες σας. Ψήστε κανενα σουβλάκι κυριτσοτσιρακια μπας και ησυχάσει το νησι.

      • Δηλαδή εσύ παχύδερμο,που με τις δήθεν ανθρωπιστικές σου διαθέσεις σκορπώντας μπόχα και ιντερνετική δυσοσμία ,κατηγορώντας όλους που ανησυχούν ότι είναι φασίστες,μπορείς να εγγυηθείς ότι έχουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι άδικο και συ δίκιο?Από που στηρίζεις αυτήν σου την παχυδερμικού τύπου αντίληψη,και αφορίζεις όλες τις διαφορετικές φωνές?Άντε και στο διάολο.Έχουν δίκιο όλοι που φωνάζουν,αν έχεις κανέναν καραβανά,ρώτα τον να σου πει τι βλέπει καθημερινά και τι…μας περιμένει ΟΛΟΥΣ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!!!!!!!

    • Οι σουβλακομάχοι του ΛΙΝΟΠΟΤΗ μαζί με τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ της ΧΡΥΣΗΣ ΠΟΡΔΗΣ. έφτιαξαν σύλλογο εξόντωσης των ΛΑΘΡΟ...

      Τελικά έχουμε πολλά φασιστόμουτρα που ψοφάνε για φασαρία και επίδειξη ναζιστικής ιδεολογίας.

      • Ενεργοί ΦΑΣΙΣΤΕΣ, και εμείς όταν βλέπουμε τις φάτσες σας ενεργούμεθα....

        Εσείς αποκτάτε ενέργεια από τα λουκάνικα και τα σουβλάκια στην ψησταριά του ΛΙΝΟΠΟΤΗ, εμείς όταν το πρωί καθισμένοι στην τουαλέτα όταν αναπολούμε τις φάτσες σας φασισταριά.

    • Τα ακίνητα που πρότεινε ο κυριτσης ηταν καλύτερα απο το 148;;; για πες… Αλέξαντερ φασιον, χόνδρος αλουμίνια,πίστης αθλητικό κεντρο… η απόλυτη καταστροφη!

    • Ο ταξιδιάρης δημαρχος μαζεύει τους σοβαρούς σουβλακομαχους ωστε να δώσουν τη χαριστική βολή στον τουρισμο.

  2. Φυσικά κάτι ξέρουν για το μέλλον του νησιού, με το προσφυγικό που είναι μια διαρκής βόμβα έτοιμη ανά πάσα στιγμή να σκάσει

    Θα πρέπει να αποδοθούν ευθύνες στον Περιφερειάρχη ΧΑΤΖΗΠΑΠΑΡΑ που φροντίζει μόνο για την διαφήμιση της Ρόδου, το ΕΒΕΔ που μαζί με τη πρόεδρο των ξενοδόχων πούλησαν την κοινή προσπάθεια των Κώων για την μη δημιουργία στρατοπέδου μόνιμης διαμονής προσφύγων στο νησί όπως κατάφεραν οι Ροδίτες. Πίστεψε τον ΣφΥΡΙΖΑ και την «ξεγέλασε», η παραμονή των 72 ωρών έγινε μόνιμη και η χωρητικότητα των 1.000 ατόμων έχει φτάσει τους 1.985 που με την νέα του επέκταση έγινε για 2.500 και είναι φυσικό οι εγκλωβισμένοι για μήνες στο νησί πολύ γρήγορα να εξεγερθούν όπως στην Μόρια της Λέσβου καίγοντας το στρατόπεδο καταλαμβάνοντας την πόλη και τα χωριά.

    • Υψηλού επιπέδου παρουσίαση εκτελεστέων έργων… ετοιμαστείτε: και ξανά προς τη δόξα τραβαααααά!

    • Λαοθάλασσα στο Πυλι, μαζεύτηκαν απο την Κω, χ……, τ….., μ….. και άλλοι να ακούσουν για τα εκτελεστέα;

  3. Ότι έσπειρε η Ντίνα με επιλογή αντίθετη με τον κλάδο θερίζουν οι μικροί ξενοδόχοι στην πόλης και των χωριών.....

    Αυτή και οι βλάκες του ΕΒΕΔ, ο ΓΙΑΛΛΙΖΗΣ, ο ΧΑΛΚΙΔΙΟΣ, ο ΡΟΔΊΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ και μερικοί άλλοι στήριξαν τις επιλογές ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για το HOT SPOT στο ΑΜΑΝΙΟΥ που έγινε ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΨΥΧΩΝ και θα δούμε τι θα λένε μετά την πρώτη εξέγερση των 2.500 ΛΑΘΡΟ και ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ… Σας εξαπάτησε ο ΣφΥΡΙΖΑ το κόμμα της ψευτιάς και του λαϊκισμού εσάς που το παίζετε ΝΔ ή μερικές προτίμησαν το βόλεμα και τα παραδάκι της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ με μισθούς και ενοίκια;;;;

    • αν ακούγατε το Στεργο, τον δημητρη σαραντη,τον περιφερειάρχη, την προεδρο των ξενοδοχων, τον αβριθη, και ολους τους φορεις η κατάσταση θα ηταν διαφορετική. Τωρα δήμαρχε λουσου τα λάθη σου και ονειρεψου κανενα ταξιδάκι!

      • ΡΕ ΠΑΡΕΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ Η ΝΤΙΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΡΑ ΤΩΡΑ. ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΩ 2000 ΨΥΧΕΣ ΕΝΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΝΑ. ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ.
        Υ.Γ. Ο ΣΤΕΡΓΟΣ ΔΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΟΡ ΣΠΟΡ. ΓΙΑ ΨΑΞΕ ΤΟ.

        • Κανενας δεν συμφωνούσε πλην ενός δικηγόρου που ποτε δεν ειπε οχι στο χοτ σποτ

    • Καλά εσύ ακόμα κοιμάσαι, όλα αυτά τα φρούτα που αναφέρεις μόνο την βλακώδη πρόταση για στρατόπεδο στον σκουπιδότοπο έκαναν...

      Και όμως υπάρχουν ζώα σαν τον παραπάνω που μόνιμα κοιμούνται.

  4. Δημαρχε εχεις προτεινει 10 ακινητα για χωρους υποδοχης,προσφατα καποιοι ξαναεβαλαν το θεμα με την δικη σου συγκαταθεση….Παρε επισημα θεση για τους 10 χωρους που εχεις προτεινει.

    • για σκεψου να γινοταν καμια μαλακια και να τους είχαμε στο οικοπεδο κανταρζη στη πολη.αλλα βεβαια τοτε ο δήμαρχος ηταν σε ταξιδι με το σιφακη και εμεις τρωγαμε τα χημικα.αλλα πρεπει να του αυξήσουμε την δοση την μια λεει για την λεσβο μετα προτεινει 10 ακινητα και τωρα συμφωνει για τα παιδια στα ελληνικα σχολια.οτι ναναι

  5. βρε η αιθουσα ακομη τσικνα μυριζε από τα σουβλάκια.ελεος ρημάξατε τη πολη και μιλατε.το χοτ σποτ να μεινει στα χωρια καλα είναι εκει.μπραβο δημαρχε καλα τα ειχες πει.ας το κανουν στο πυλι και και στη πολη.

  6. Αρκετό κακό μας προκάλεσε δημοσιεύοντας συνεχώς βίντεο απο τους λάθρο. Αντε παιδάκι μου πήγαινε να κανεις την επανάσταση σου καπου αλλου,εισαι επικίνδυνος για τον κλάδο.

    • Νομίζω πως αρκετά μείναμε σιωπηλοί. Ο αντιπρόεδρος εκμεταλλεύεται την απάθεια μας και εκθέτει τον κλάδο φωνάζοντας κάθε λίγο και λιγάκι για το μεταναστευτικό και ανεβάζοντας πρώτος αυτός το κάθε μικροεπεισόδιο που συμβαίνει στο facebook, χειροτερεύοντας την εικόνα του νησιού. ΑΡΚΕΤΑ!!! Θεωρώ πως πρέπει σε επόμενη συνάντηση να γίνει πρόταση μομφής για τον αντιπρόεδρο. ΩΣ ΕΔΩ!!! Χειμώνιασε και αρχίσατε πάλι τις μ@λ@κίες. Μηνά άμα γουστάρεις να κάνεις μαγκιές ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ και κάνε ότι θέλεις. Όχι όμως εκπροσωπώντας τους ξενοδόχους να καταστρέφεις το νησί. ΤΕΛΟΣ!!!

  7. Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ.αδιαφοροσ συνεργος στο εγκλημα.

    πληρης απαθεια.μονο να γλυφει το μελι.μπραβο στους δημοτες.

  8. Την αγανάκτησή της με τα όσα διαδραματίζονται στην Σάμο, με το μεταναστευτικό, εκφράζει με επιστολή της προς τον αρμόδιο υπουργό και τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Σάμου, που ζητά την ανάληψη πρωτοβουλιών με σκοπό τη διασφάλιση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.
    Η ένωση αναφέρει:
    «Μετά τα αλλεπάλληλα επεισόδια που προκλήθηκαν από μετανάστες, στη περιοχή του Δημοτικού Κήπου στη πόλη της Σάμου, τα οποία εν συνεχεία επεκτάθηκαν στον χώρο του HOT SPOT, τόσο εσωτερικά όσο και έξωθεν αυτού, με ρίψη πετρών από μετανάστες σε διερχόμενα αυτοκίνητα πολιτών, καθώς και εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων που βρίσκονταν στο σημείο με αποτέλεσμα τη θραύση παραθύρου περιπολικού οχήματος, είναι δεδομένο πως έχει προκληθεί στην κοινή γνώμη και στους πολίτες αυτού του ακριτικού τόπου, μια έκδηλη ανησυχία και ένα αίσθημα φόβου.

  9. Η ειρηνική δε καθημερινότητα που μέχρι τώρα βίωναν στον τόπο τους, πλέον διακυβεύεται. Δεδομένο είναι επίσης, ότι οι εργαζόμενοι αστυνομικοί, των οποίων οι αντοχές πλέον έχουν φτάσει στα όρια τους, μεταξύ των πλείστων άλλων ρόλων τους κατά την υπηρεσιακή καθημερινότητά τους, έχουν αναλάβει και τον ρόλο του διαμεσολαβητή-ειρηνευτή, μεταξύ της τοπικής κοινωνίας και των μεταναστών-προσφύγων. Ειλικρινά πιστεύετε ότι μπορεί σε μια πόλη των 7,000 κατοίκων να φιλοξενούνται, με τις όποιες ιδιαιτερότητες, πληθυσμός μεταναστών και προσφύγων που υπερβαίνει τις 2,500;
    Φτάνει πια! Δεν αντέχουμε ως εργαζόμενο προσωπικό και ως άνθρωποι, τον ρόλο του σάκου του μποξ που εσείς επιλέξατε για εμάς. Η εργασία μας ανέκαθεν αποτελούσε λειτούργημα και ως τέτοιο οφείλουμε να την διαφυλάξουμε!

  10. Ήρθε η ώρα να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες που του αναλογούν. Δεν θα ανεχτούμε σε καμία περίπτωση, να γίνουν οι εργαζόμενοι αστυνομικοί το εξιλαστήριο θύμα της όποιας σκοπιμότητας, απ’ όπου και αν αυτή προέρχεται. Κρούουμε λοιπόν, τον κώδωνα του κινδύνου, ζητώντας άμεσα να πάρετε πρωτοβουλίες και να ενεργήσετε ώστε να διασφαλιστεί στο έπακρο το αίσθημα ασφάλειας των Σάμιων πολιτών, καθώς και τα εργασιακά δικαιώματα των Συναδέλφων μας.
    Ζητάμε:
    1) Την απομάκρυνση του HOT SPOT και του Κ.Υ.Τ. Σάμου από την κατοικημένη περιοχή, για λόγους ασφαλείας
    2) Τον άμεσο διαχωρισμό προσφύγων και μεταναστών
    3) Την άμεση αποσυμφόρηση των HOT SPOT και Κ.Υ.Τ. Σάμου

  11. 4) Την άμεση στελέχωση των Υπηρεσιών της Δ.Α. Σάμου με την πλήρη κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων και την ίδρυση και στελέχωση Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης

    5) Την άμεση κοινοποίηση στους υπηρετούντες αστυνομικούς στο Κ.Υ.Τ. Σάμου των Σχεδίου Ασφαλείας και Σχεδίου Εκκένωσης

    6) Έλεγχο όλων των Μ.Κ.Ο. και υποχρεωτική κάρτα εισόδου όσων εργάζονται στα κέντρα μεταναστών

    κ. Υπουργέ, κ. Αρχηγέ,
    Η Κυβέρνηση, στο βωμό του προσφυγικού-μεταναστευτικού και της γενικότερης εξωτερικής πολιτικής που ασκείται από αυτήν πάνω στο ίδιο θέμα, είναι αποφασισμένη ως διαφαίνεται να «θυσιάσει» τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, απομονώνοντας το μεταναστευτικό πρόβλημα όλης της Χώρας κυρίως σε αυτά και μετατρέποντάς τα, σε τόπους εγκλωβισμένων ψυχών! Η Ένωσή μας διατυμπανίζει προς πάσα κατεύθυνση, ότι οι Σάμιοι Αστυνομικοί, οι οποίοι είναι καθημερινά αποδέκτες των ανησυχιών και προβληματισμών της Σαμιακής κοινωνίας, όχι μόνο δεν διαχωρίζουν την θέση τους από αυτήν, αλλά συμπορεύονται με αυτήν, όντας μέλη της».

  12. ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ Η ΣΑΜΟΣ… ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΟΥ ΦΠΑ 1

    Η απόπειρα τρομοκράτησης των κατοίκων της Σάμου από μια δράκα αριστερίστικων παρακρατικών σκουπιδιών δεν πέρασε!
    Έτσι, πανσαμιακή συγκέντρωση κατά της λαθρομετανάστευσης αλλά και της αύξησης του ΦΠΑ (για την οποία ο Καμμένος απειλούσε ότι θα… παραιτηθεί), θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου, στην πλατεία Πυθαγόρα στο Βαθύ, στη 1 το μεσημέρι. Όπως έγινε γνωστό, στην συγκέντρωση θα πάρει μέρος και ο Μητροπολίτης Σάμου.
    Εν τω μεταξύ, με ανακοίνωση του ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου, δηλώνει πως δεν πάει άλλο με την λαθρομετανάστευση:

  13. ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ Η ΣΑΜΟΣ… ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΟΥ ΦΠΑ 2

    «Με αγωνία αλλά και οργή η τοπική κοινωνία παρακολουθεί τις τελευταίες εξελίξεις στο μεταναστευτικό. Σε μια φιλήσυχη και ειρηνική κοινωνία, όπου το κλειδί ήταν πάντα στην εξώπορτα, έχει εμφανιστεί ο φόβος και η ανησυχία. Οι ηθικοί αυτουργοί αυτής της δύσκολης κατάστασης, δηλαδή οι κυβερνώντες, απόντες από τα πάντα, αρκούνται στις παλαιότερες αλλά και πρόσφατες υποσχέσεις που δεν υλοποιούνται ούτε στο ελάχιστο. Κατά μια άλλη άποψη, όλα αυτά γίνονται με σχέδιο ώστε να εξαναγκαστεί η κοινωνία να συναινέσει σε νέες δομές και σχέδια για μακροχρόνια παραμονή των μεταναστών. Σήμερα σε αυτή τη δύσκολη για το τόπο μας ώρα, πρέπει να παραμείνουμε όλοι ψύχραιμοι και ενωμένοι. Ένα πρέπει να είναι το ζητούμενο από αυτούς που με τις αποφάσεις τους έχουν εγκλωβίσει τους μετανάστες στο τόπο μας και που με ανάλγητο τρόπο μας έχουν εγκαταλείψει στη τύχη μας: Εδώ και τώρα άμεση αποσυμφόρηση του νησιού μας».

  14. ΟΜΙΛΙΕΣ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΗ ΛΑΓΟΥ ΣΕ ΧΙΟ (15.11) ΚΑΙ ΛΕΣΒΟ (16.11): ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ

    ΝΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΩ.Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα των κατοίκων της Χίου και της Λέσβου οι βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή Ηλίας Κασιδιάρης και Ιωάννης Λαγός θα πραγματοποιήσουν ενημερωτικές εκδηλώσεις για το μείζον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης.
    Τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου, τα οποία η ανθελληνική κυβέρνηση έχει μετατρέψει σε απέραντα «hot spot», βρίσκονται σε ένα καθεστώς άτυπης κατοχής από τις ανεξέλεγκτες ορδές χιλιάδων λαθρομεταναστών.
    Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής θα παρουσιάσουν τις θέσεις και τις προτάσεις μας για επίλυση αυτού του μείζονος εθνικού ζητήματος.Τρίτη 15 Νοεμβρίου, Ξενοδοχείο «Grecian Castle» (Λεωφόρος Ενώσεως 6), 20:30, Χίος Τετάρτη 16 Νοεμβρίου, Ξενοδοχείο «Lesvos Inn» (Πύργοι Θέρμης), 16:00, Λέσβος
    ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: «Ελληνική Αυγή για το Βόρειο Αιγαίο» – Φορέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης
    ΟΣΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΕΣΑ ΧΙΟΥ ΚΑΙ ΛΕΣΒΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΣΤΟ 2106985121

  15. Η Χρυσή Αυγή διακρίνει τους Έλληνες πολίτες από τους αλλοδαπούς υπηκόους νόμιμα διαμένοντες στην χώρα και φυσικά από τους λαθρομετανάστες εισβολείς (παράνομους ή παρανόμως νομιμοποιηθέντες). Οι λαθρομετανάστες εισβολείς αποτελούν ασύντακτο στρατό, που αποσυνθέτει την κοινωνική δομή και αλλοτριώνει την εθνική μας ταυτότητα. Επομένως οι λαθρομετανάστες, ως ξένο προς την ελληνική κοινωνία σώμα και ως παραβάτες της κείμενης νομοθεσίας, πρέπει άμεσα να απελαθούν:
    – Άμεση σύλληψη και επαναπροώθηση όλων των λαθρομεταναστών στις χώρες προέλευσής τους. Μέχρι τον οριστικό επαναπατρισμό τους προβλέπεται η μεταφορά τους σε ειδικούς χώρους κράτησης μακράν των κατοικημένων τόπων της ελληνικής επικράτειας, όπου οι συνθήκες δεν θα ομοιάζουν με ξενοδοχείο 5 αστέρων.

  16. – Το φαινόμενο της εσαεί κράτησης παρανομούντων σε πολυτελή κέντρα με κλιματισμό, δωρεάν γεύματα και ανέσεις που λείπουν από εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες πολίτες, είναι απαράδεκτο και θα διακοπεί πάραυτα.
    – Ιδιώνυμο όποιο έγκλημα τελεί αλλοδαπός. Οι ποινές δεν θα εκτίονται σε φυλακές, αλλά σε ειδικούς χώρους κράτησης, όπου παράλληλα θα παράγεται έργο υπέρ του Δημοσίου.
    – Πάταξη του παρανόμου εμπορίου των αλλοδαπών και αυστηρός φορολογικός έλεγχος στα εμβάσματα που αποστέλλουν στις χώρες τους οι λαθρομετανάστες. Να πάψει η τεράστια απώλεια εσόδων για το ελληνικό κράτος. Μηδενική ανοχή στα διεθνή κυκλώματα λαθρεμπορίας.

  17. Το μοντέλο της Αυστραλίας για την λαθρομετανάστευση είναι αναμενόμενο να είναι πλήρως αποκλεισμένο από την ειδησεογραφία των καθεστωτικών ΜΜΕ, ακριβώς γιατί η τακτική που ακολουθεί η Χώρα αυτή δεν συνάδει με την παράνοια της «πολιτικής ορθότητας». Είναι γεγονός ότι η νησιωτική αυτή χώρα του νοτίου Ειρηνικού υιοθετεί όλο και πιο σκληρά μέτρα έναντι των λαθρομεταναστών που προσπαθούν να φτάσουν στις ακτές της.
    Ποιοι είναι, όμως, ακριβώς αυτοί οι κανόνες, τους οποίους εφαρμόζει η Αυστραλία και πώς αντιμετωπίζει τους επίδοξους λαθροεισβολείς; Η πολιτική της εστιάζεται σε δύο σκέλη. Το πρώτο αφορά την θεσμοθέτηση ότι κανείς λαθρομετανάστης μπορεί να ελπίζει ότι θα αποκτήσει κάποια ημέρα, ο ίδιος ή τα παιδιά του, την αυστραλιανή υπηκοότητα.
    Επίσης, δεν μπορεί να ελπίζει ότι θα τύχει των ευεργετημάτων (επιδόματα, στέγαση κλπ) που έχουν οι Αυστραλοί. Οποιαδήποτε στιγμή κι αν εντοπισθεί, η απέλαση του θα είναι άμεση και δεδομένη.

  18. Βεβαίως, η Αυστραλία δεν αρνείται να εξετάσει αιτήματα παροχής ασύλου, στην περίπτωση όμως που κάποιος είναι πραγματικός πρόσφυγας και όχι «μαϊμού». Έχει ιδιαίτερη σημασία το γεγονός ότι η εξέταση του σχετικού αιτήματός του δεν γίνεται δεκτή στο έδαφος της χώρας, αλλά στις εγκαταστάσεις κρατήσεως που έχουν δημιουργηθεί σε δυο νησίδες του Ειρηνικού, την Ναούρου και την Μάνους, οι οποίες θεωρούνται μέρος της Παπούα-Νέα Γουινέα. Εκεί οδηγούνται όλοι οι παράνομοι μετανάστες και εκεί γίνεται η επεξεργασία των αιτημάτων ασύλου.

  19. Μάλιστα, ο νόμος θα αυστηροποιηθεί ακόμη περισσότερο, καθώς ο πρωθυπουργός της Χώρας Μάλκολμ Τέρνμπουλ πρόκειται να εισαγάγει νομοθεσία, βάσει της οποίας οποιοσδήποτε έχει περάσει από τα νησιά Ναούρου και Μάνους, δεν πρόκειται να γίνει ποτέ δεκτός στην Αυστραλία, ακόμη και αν θελήσει να πάει για διακοπές, ή για επαγγελματικό ταξίδι! «Πρέπει να δώσουμε το ισχυρότερο δυνατόν μήνυμα στους παρανόμους διακινητές ανθρώπων», δήλωσε ο Τέρνμπουλ, υποστηρίζοντας την νέα νομοθεσία. Η απαγόρευση, μάλιστα, θα ισχύσει αναδρομικώς από την ημέρα κατά την οποία η κυβέρνηση ανακοίνωσε για πρώτη φορά ότι ουδείς παρανόμως εισερχόμενος θα γίνεται δεκτός στην Αυστραλία.
    Κάθε σύγκριση με τα όσα συμβαίνουν στην Πατρίδα μας μόνο θλίψη και προβληματισμό, για ευνόητους λόγους, μπορούν να προκαλέσουν…

  20. ΑΦΟΥ ΦΥΤΕΨΑΝ ΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ
    ΑΠΟΤΡΑΒΗΧΤΙΚΑΝ ΣΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΝ
    ΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ?
    ΘΑ ΑΦΕΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΝΙΞΟΥΝ
    ΘΑ ΑΦΕΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΨΟΥΝ
    ΘΑ ΑΦΕΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΙΑΣΟΥΝ
    ΘΑ ΑΦΕΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΛΙΔΩΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ
    ΘΑ ΑΦΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΒΙΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΤΕ
    ΘΑ ΑΦΕΙΣΟΙΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΓΟΝΟ ΜΑΣ

    ΟΧΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΕΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΡΟΑΣΠΟΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ

    ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ …. ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΕΝΟ

    • ΤΡΑΒΑ ΡΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
      ΑΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ.
      ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΙ!!!

  21. ΤΟ ΣΠΡΩΞΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΠΕΛΩΜΑ ΣΤΟΥΣ »ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ» ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΤΑ ΠΡΩΗΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΤΗΣ Ν.Δ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΑ.
    ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΩ ΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΣΚΟΠΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ!!

  22. Μιχάλης Γιωργαλλής, Νίκος Ήλιος, Νίκος Γερασίμου, Γιάννα Κίννα- Γραβάνη, Νίκος Βερούτας, Βάνα Στάκκου & Νίκος Καραγκιόζης.
    Πάλης ξεκίνημα,νέοι αγώνες……Μπράβο Δήμαρχε..
    Μπράβο Ν.Μυλωνά…..

  23. Μιχάλης Γιωργαλλής, Νίκος Ήλιος, Νίκος Γερασίμου, Γιάννα Κίννα- Γραβάνη, Νίκος Βερούτας, Βάνα Στάκκου & Νίκος Καραγκιόζης.
    Σας μιλούν οι ελεύθεροι πατριώτες,οι ελεύθεροι Έλληνες.
    Ως πότε παλληκάρια θα ζούμε στα στενά;

  24. »Το αρνάκι το σφάζουμε το Πάσχα. Τον υπόλοιπο χρόνο δεν το ενοχλούμε. Μετά έρχεται πάλι το Πάσχα, οπότε το ξανασφάζουμε.»

  25. “Οι γόνδολες είναι ζώα που ζουν στα κανάλια της Ιταλίας και της Ολλανδίας. Μερικοί τουρίστες τα νοικιάζουν από τις γονδολιέρες οπού ζουν
    ‘Όταν ο Οδυσσέας γύρισε πίσω στην Ιθάκη, βρήκε τους είκοσι ανεμιστήρες και την Πηνελόπη να τους δουλεύει στο φουλ. »
    «Η χιλιετηρίδα είναι ερπετό και αυτό, αλλά με χιλιάδες πόδια, και κατά πολύ μεγαλύτερο από όλα τα άλλα.»

  26. Η βαρύτητα είναι πιο δυνατή το φθινόπωρο. Τότε βλέπουμε τα μήλα να πέφτουν ομαδικά.»
    Λιμνοθάλασσα λέγεται πας θάλασσα που τα λίμνασε, και όχι πας λίμνη που τα θαλάσσωσε.»
    »Η Ρυμοτομία είναι βαρύτατη ασθένεια από την οποία υποφέρουν οι κάτοικοι των πόλεων. Στα χωριά δεν έχει ακόμα μεταδοθεί»

  27. «Η ημιμάθεια είναι η τρομερότερη μάστιγα της ανθρωπότητας. Τελείως άγνωστη μέχρι την εποχή μας είναι χειρότερη από την πανούκλα, την πείνα, και τον πόλεμο».

  28. Παρθένο δάσος είναι το δάσος όπου το χέρι του ανθρώπου δεν πάτησε ποτέ πόδι.
    Η γιαγιά μου είπε πως πρέπει, πότε – πότε, να σκεφτόμαστε και τους φτωχούς. Εγώ εχτές, μετά το σχολείο τους σκέφτηκα γύρω στις πέντε το απόγευμα, ένας συμμαθητής μου ο Χαϊμαντάς ο Πέτρος γύρω στις εξίμισι.
    Σήμερα κανονίσαμε να τους σκεφτούμε και οι δύο συγχρόνως στις οχτώ το
    βράδυ, για πιο δίκαιη σκέψη.

    • Διονυσιε Παλαμά…..της θαλασσας τα κυμματα χτυπανε βραχο βραχο και σαν και σενα ποιητες στα πα………λια παπουτσα μου τους γραφω…τραβα πλυσου ρε…

  29. Νομίζω ότι κακώς ασχολούμαστε με αυτούς τους δήθεν ενεργούς. Αυτό που εμένα με προβληματίζςι είναι γιατί μια κίνηση με καθαρά ακροδεξιά στοιχεία ανακοινώνεται στη συνέλευση του Πυλίου που έχει συγκαλέσει ο Κυρίτσης και ο Τσαμπουνιάρης ………………………..

  30. Μυλωνά τι λες;Στη λαϊκή συνέλευση σας ανακοινώνεται η χρυσαυγίτικη ομάδα ενεργών πολιτών.Τυχαίο; Για ψάξου….

  31. Οι 150 ενεργές χρυσές πορδές δεν έχουν τι να κάνουν τώρα και ψάχνουν «συναγωνιστές» χορηγούς για τα ψησίματα του χειμώνα,οι… προκομένοι!!!

  32. Και ακροδεξιοί ουγκ-ουγκ μαζί σου και πασόκοι και δεξιοί,και αριστεροί;Τι γίνεται ρε Γιώργος Θα τούς τρελάνεις. Εμα,τιμι,χρισυ αβγυ.

  33. Ο μ….ψ…..ο μπ….,ο δ…….
    Τέλος….Λιμνοθάλασσα λέγεται πας θάλασσα που τα λίμνασε, και όχι πας λίμνη που τα θαλάσσωσε.

  34. Οι θέσεις οι δικές σας κ. Δήμαρχε μας βρίσκουν όλους σύμφωνους…
    (Για το ίδιο θέμα τοποθετήθηκε και ο δήμαρχος Κω -στο κλείσιμο που έκανε απαντώντας προς όλους- λέγοντας ότι δεν θα μεταφερόντουσαν από την Κω στο Μαρμάρι αν οι ενώσεις που είπατε είχαν πάρει θέση να μην προσφέρουν θέσεις φιλοξενίας».
    Μυλωνά αριστερέ μου….

  35. ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΝΗΣΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΚΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
    1. ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ
    2. ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ ΚΩ
    3. ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ OSC….
    4. TON ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ZIK…
    5. TON ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ VERON….
    6. ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ PASTRI….
    7. ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΩ
    8. ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΤΑΙΝ ΗΛΙΑΣ
    9. ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ FINGER….
    10. ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ SHENNAN…..
    11. ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΥΡΙΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟ
    12.ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΩ
    13. ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΓΙΑ ΝΟΜΠΕΛ ΦΟΥΡΝΑΡΗ ΤΗΣ ΚΩ
    14. ΤΙΣ ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΑΝ
    15. ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΞΕΧΝΑΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ………..

    • Είδες πόσοι πολλοί είναι;
      Βάλε κι αυτούς που λες ότι ξεχνάς….
      Αυτό δε σου λέει τίποτα; Ότι είστε τρεις κακομοίρηδες κι ο κούκος που σας κατευθύνει;
      Άντε γυρίστε και καθίστε στα χρυσά αυγά σας, που θέλετε να … τιμήσετε κιόλας, κοπρίτες.

  36. Να οργανωθούμε ρε παιδιά… Θα δέρνουμε σε συγκεκριμένες ώρες ή όποτε του κατέβει καθενός; Θα πάρουμε τις ράτσες με τη σειρά ή θα βαράμε όποιον τύχει;

  37. Τα έξοδα τεράστια τα έσοδα καθόλου
    κι όπως αντιλαμβάνεστε πάμε κατά διαόλου…

  38. ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΑΠΛΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΥΦΤΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.
    ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ.
    ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ !!!!!!

  39. Προς νικ the sun! :

    Να εισαι σιγουρος νικο, οτι ΕΜΕΙΣ δεν θα μεινουμε απραγοι οταν οι «απλοι ενεργοι και πολιτες» βγουν απο τις τρυπες τους…

    Ευτυχως πλεον εχετε και υπογραφη!

    Πισω στις τρυπες σας φασισταρια και ελληνοτσολιαδες αυτου του τοπου! Δεν σας εχουμε αναγκη! Δεν σας ειχαμε ποτε…

    • Όταν ο ήλιος δεν σε δει
      να σ’ αχτινοχαϊδέψει,
      πάει με το παράπονο
      κι αυτός να βασιλέψει

    • Κι εσύ τι είσαι ρε μάστορα και απειλείς; Η αντίφα της Κω; Άντε παιδάκι μου δες καμιά ταινία στην ΚΙΛΕΚΩ που θες να δείρεις κιόλας.

  40. Εσείς που είστε ενεργοί μασίστες να μας πείτε ποιοι βάζουν τις φωτιές σε HOT SPOT, Πυλί, Μαρμάρι και τις χρεώνουν στους μετανάστες.

  41. ΚΑΙ ΟΝΟΜΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΕΧΕΤΕ..
    ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ, ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ.
    ΝΕΝΕΚΟΙ ΚΑΙΣΚΛΑΒΑΚΙΑ ΣΩΣΤΑ!!
    Η ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ, ΜΥΡΙΖΕΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΜΟΥΧΛΑ, ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΑ!!

  42. ΑΜΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΚΑΙ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΤΑ ΘΕΛΩ ΧΩΡΙΣ ΚΡΕΜΜΥΔΙ.
    ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ..

  43. Αν κάνετε καμιά μα….ία και ξεκινήσουν και έρχονται πάλι κατά εκατοντάδες να ξέρετε ότι θα έχετε άσχημα ξεμπερδέματα..γκε-γκε;

  44. Ε. που ήταν κι οι τρεις οι πολιτικάντηδες…Ε. παένετε να κάμετε καμιά δουλειά λέω ‘γω. Έχουν πάρει και το περισπούδαστο το ύφος…λές και σε λίγο θα διδάξουν στο πανεπιστήμιο…Αλλά ας όψεται ο Δήμαρχος που τα κολαντρίζει….

  45. …….

    Όταν ο ήλιος δεν σε δει
    να σ’ αχτινοχαϊδέψει,
    πάει με το παράπονο
    κι αυτός να βασιλέψει.
    Ε. ΤΏΡΑ ΠΕΊΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΘΈΛΟΥΜΕ ΨΥΧΙΑΤΡΟ Ή ΌΧΙ…

  46. Ωραία εικόνα για το νησί του Ιπποκρατη!!! Μπράβο παιδιά. Ο εμφύλιος άρχισε!!!! Και θέλετε και τουρισμό! Αντί να ενωθείτε ο ένας βγάζει το μάτι του άλλου και όλοι μαζί του νησιού! Συγχαρητήρια!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ