Πέτρος Πετρής: Η σεζόν παρόλο που οι αριθμοί ευημερούν, θυμίζει χειμώνα με τα φώτα ανοιχτά (ΦΩΤΟ)

38
1151

Η σεζόν παρόλο που οι αριθμοί ευημερούν, θυμίζει χειμώνα με τα φωτά ανοιχτά. Οι αφίξεις στο αεροδρόμιο «Ιπποκράτης» στην Κω για τον μήνα Ιούνιο έκλεισαν με αύξηση που έφτασε το 16,23%.

Η μείωση όμως στους τζίρους των επιχειρήσεων του κέντρου φτάνει το 30% δηλαδή σε ένα νησί γεμάτο κόσμο το οποίο πηγαίνει για ρεκόρ αφίξεων όλων των εποχών όπως είπε και η φίλη μου Ντ. Σβύνου, οι επιχειρηματίες έχουν άλλη εικόνα.

Αυτήν με τα καταστήματα τους άδεια τα ράφια γεμάτα και τους ίδιους να μετρούν αντίστροφα τις μέρες που υπολείπονται μέχρι το κλείσιμο και της φετινής σεζόν.

Πέρα από το σύνθετο φαινόμενο του “all inclusive”, ποιος κυρίως φταίει γι’ αυτό το αποτέλεσμα… για τους μήνες που χάσαμε, για τους επισκέπτες που μένουν κλειδωμένοι στα ξενοδοχεία;

Η απάντηση βρίσκεται στην εικόνα που έχει το νησί και δυστυχώς δεν την βλέπουμε μόνο εμείς. Η πόλη μας αντί να είναι ένα ανοιχτό πάρκο και να μπορεί ο επισκέπτης να επισκεφθεί όλους τους αρχαιολογικούς χώρους, κατάντησε ένας απέραντος σκουπιδότοπος… χόρτα που ξεπερνούν το ένα μέτρο σε ύψος, κάδοι απορριμμάτων γεμάτοι σκουπίδια, τα απορριμματοφόρα του δήμου να αφήνουν τα υγρά ίχνη τους σε φρεσκο-ασφαλτοστρωμένους δρόμους, η εικόνα περιμετρικά του πλατάνου του Ιπποκράτη απλά ντροπιαστική και κανείς δεν σκέφτεται τους επιχειρηματίες της περιοχής όταν καθημερινά δίνουν μάχη με τα «θηρία» επειδή οι τουαλέτες είναι κλειστές.

Το ίδιο και ο χώρος στο Ασκληπιείο, και δεν μιλάμε για απλά αξιοθέατα αλλά για την παγκόσμια ιστορική κληρονομιά μας, το κατεστραμμένο λιμάνι μας, τα σκοτεινά πάρκα στην Β. Παύλου, πλατείες χωρίς παγκάκια, πεζοδρόμοι γεμάτοι αυτοκίνητα, το κυκλοφοριακό να χτυπάει κόκκινο μίας και τα φανάρια τις περισσότερες μέρες είναι εκτός λειτουργίας.

Όλα τα παραπάνω αποδεικνύουν πως τα τουριστικά πλεονεκτήματα της πόλης μας είναι παραμελημένα.

Αν πάμε σε ένα μεγάλο ξενοδοχείο και δούμε τις εξαιρετικές συνθήκες που επικρατούν εκεί για τους πελάτες του σε όλα τα επίπεδα (ποιότητα, ψυχαγωγία, ηρεμία, καθαριότητα κλπ.) θα πρέπει μάλλον να δώσουμε βραβεία θάρρους σε όσους τολμούν να βγουν στην πόλη μας…

Πέτρος Ν. Πετρής

Κοινοτικός Σύμβουλος Κω

ΟΡΑΜΑ Κίνημα Πολιτών Νήσου Κω

Φωτογραφία του χρήστη Πέτρος Πετρής.
Φωτογραφία του χρήστη Πέτρος Πετρής.
Φωτογραφία του χρήστη Πέτρος Πετρής.
Φωτογραφία του χρήστη Πέτρος Πετρής.

38 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΕ ΛΑΜΠΙ ΚΑΙ ΨΑΛΙΔΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 11 ΤΟ ΒΡΑΔΥ,ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙΣ,ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΠΑΝΤΟΥ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΣ.ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ ΠΑΝΕ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΙΧΕΙΑ ΤΟΥΣ.Η ΛΑΜΠΙ ΕΧΕΙ ΣΤΑ 30 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 7 ΑΣΤΕΡΩΝ,ΤΟ ΨΑΛΙΔΙ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ,ΚΑΙ Ο ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΛΙΨΟΣ ΕΩΣ ΜΗΔΑΜΙΝΟΣ.ΓΙΑ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΜΙΛΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ??????? ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ.ΠΕΤΡΟ ΕΑΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΣ ΛΑΜΠΙ ΚΑΙ ΨΑΛΙΔΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ,ΜΗΝ ΠΑΣ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ,ΝΑ ΠΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΦΩΤΑ.

    • Για ψάξε το βρε Πέτρο πριν μας πεις ότι φταίει ο Κυρίτσης... Με ξάπλα και αρχαιότητες πελάτες δεν έρχονται.

      Μήπως μερικοί μαγαζάτορες που πουλάνε εμπορεύματα της περασμένης εικοσαετίας θα πρέπει να αφήσουν την ταμπλέτα και να ασχοληθούν με το μαγαζια τους που μυρίζει μούχλα;;;; Πως να πλησιάσει τουρίστας για να αγοράσει προϊόντα χειρότερα από τα κινέζικα;;; Ξυπνάτε και μην περιμένετε πελάτες με τέτοια μυαλά…

      • Οι αρχαιότητες και τα Κινεζικα πουλανε φιλε μου.Τα σοβαρα μαγαζια έχουν θέμα.Γιατι οι πελατες που εφερε ο ταξιδευτής ειναι μεχρι 10 ευρω.

        • Έρχεται και η γιορτή αγροτικών προϊόντων, το σΟύΡΑΜΑ θα έχει τις μεγαλύτερες κολοκύθες στον πάγκο με τα ζαρζαβατικά από το Πυλί....

          Ήθελα να ξέρω, δουλειά δεν έχουν;;; Από το πρωί μέχρι το βράδυ βομβαρδίζουν τους δημότες με χολή και εμετικά σχόλια, πιστεύουν οι ΞΕΓΆΝΩΤΟΙ ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ότι με το βαράνε κουδούνες και νταούλια θα ακουστούν…

        • Κάποιος να ξεσκονίσει......, η ταμπλέτα έχει προτεραιότητα, στο παγκάκι αραχτοί οι τεμπελχανάδες...

          Και τώρα αύριο ποιος παίρνει σειρά για να υπογράψει τις φαντασίωσεις και τις π@π@ρολογίες της δικηγορίνας και του παιδοσούβλακου που ΡΟΥΦΑγαν 2236 ευρώ τον μήνα;;;;;;;

      • Και τέλος ας ασχοληθούν οι χρυσοι καρεκλοκευνταυροι με τον παχυλο δημοτικο μισθό των 1700 ευρώ με τα καθηκοντα τους και μετα η πιατσα απο μόνη της θα αναβαθμιστεί.Πως θα πεις.σε καποιον με μαγαζι 20ετιας να ανακαινιστεί οταν δεν βλεπει φως στο Ψαλιδι; Οταν τα κακακια επιπλεουν προς το βιοτοπο;Ξυπνηστε!Πληρωνονται για τα αυτονόητα!

    • Πέτρο, σου πασάρουν για υπογραφή το χειρότερο κείμενο... Στα τηγάνια.. και στα ψαλίδια δίνουν πιο φιλοσοφικές π@π🎃ρολογίες...

      Τελικά είσαι στο σΟύΡΑΜΑ της ΡΟΎΦΑ ή με τον 3flor ΤΕΟ που φοβάται και την σκιά του. Πάντως όλοι μαζί θα κάνετε μια μουσταλευριά μούρλα…

      • ΜΟΥΣΤΑΛΕΥΡΙΑ ΣΠΙΤΙΚΗ,ΔΡΟΣΕΡΗ,ΜΥΡΩΔΑΤΗ,ΑΓΝΗ,ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ,ΕΥΓΕΥΣΤΗ,ΕΥΠΕΠΤΗ,ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ ΜΕ ΑΓΝΑ ΥΛΙΚΑ,ΟΧΙ..ΝΩΘΑ ΚΑΙ ΛΗΓΜΕΝΑ..ΠΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙΣ ΡΟΔΟΝΕΡΟ ΚΑΙ ΜΟΣΧΟΒΟΛΑΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ..ΑΝΟΘΕΥΤΗ,ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ,ΓΝΗΣΙΑ ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΌΛΑ ΚΑΘΑΡΗ!!ΔΙΑΥΓΕΣΤΑΤΗ!
        ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΣΟΥΡΟΥΦΛΙΣΤΟ,ΑΝΟΣΤΟ,ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΣΚ.ΤΟΥ,ΧΥΛΟ ΣΑΣ!
        ΜΠΡΑΒΟ ΠΕΤΡΟ!

      • Εσυ που ανήκεις στα κλιματιστικά,τους εργολάβους,τους μπογιατζηδες,στους σεκιουριταδες,στα μελάνια και στα χαρτικά η στα σφαγεια;

    • Άλλη μια π@π@ρολογία του σΟυΡΑΜΑτος, βαράνε τα υπόλοιπα του ΣΟΥΡΑΜΑΤΟΣ οι ΞΕΓΆΝΩΤΟΙ ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ μπας και ακουστούν...

      Βρε άντε για ΠΑΤΣΆ στην ταβέρνα ταβέρνα του Αράπη, περιέχει μπόλικο κολλαγόνο που κάνει καλό στα σαλεμένα σας μυαλά…. Η περίοδος με τα μπριζολάκια, τις παντούφλες και το μοίρασμα δημοτικής περιουσίας σε συγγενείς και ψηφοφόρους τέλειωσε…

      • ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ «ΒΑΡΕΜΕΝΟ»ΠΛΑΣΜΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΣΤΕΛΝΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ!
        ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΜΑΚΑΚΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ!ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ?ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΕΙΧΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ(ΤΕΤΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΩ)ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ?ΡΩΤΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΩ ΚΕΦΑΛΙ!

  2. Πέτρο ελα απο.το Ψαλιδι.να δεις τα μαυρα σκοτάδια απο Κυπριωτη ως Φωκα.Αμπραβρης και Πλατανι το ιδιο.

  3. να ειναι καλα οι εργολαβοι ,οι απευθειας αναθεσεις,τα τρενακια,τα αγαλματα,τα συντριβανια,οι πλατειες………………………………………………………………………..

  4. Πραγματικα κάποιοι εστω και ανώνυμα προσπαθουν να κανουν το ασπρο μαύρο και να μας μιλήσουν για τον χρυσο αιώνα του Κυριτση.Ελεος! Κως δεν ειναι μονο το λιμάνι και 2 καλα ποστα οπως η Ζια για παραδειγμα.Κως ειναι και το Ψαλιδι και η Λαμπη και τα χωρια μας,Ελατε το βραδυ απο Τιγκακι,Μαρμαρι, η την ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑ κατάγονται…μαλλον χόρτασαν απο ανάπτυξη! Δειτε λιγο το νησακι μας που εχετε πιασει την κουταλα των απευθειας αναθέσεων και τρώτε επειδή ο χρονο; τελειώνει.Σας μάθαμε!! Εδω δώσατε 67 χιλιαδες ευρω για να μισθώσετε λεωφορεία απο την Λαρισα.Ποσο μακακες μας περνάτε.

  5. γιατι δεν εχουν λεφτα να αγορασουν λαμπες!!!!!! ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ !!ΜΟΝΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ!!

  6. Ποιες λαμπες μωεε παντου σκοτάδια.Πολεμική σκάλα και ακρη Κουντουριωτη μαυρα σκοταδια.Παρακαλαμε να μην φευγουν οι πλανόδιοι,γιατι μολις σβησουν οι γεννητριες…μαυρα μεσανυχτα.Οπως αυτα που εχει η δημοτικη αρχη για το νησι.

  7. Μέχρι τώρα απλά είμασταν για γέλια .Τωρα γίνεστε τραγικοί . Ωραία αντιπολίτευση.Με αυτά τα άθρα και σχόλια από κάτω θα σας ψηφίσουν.Κουρασατε.Καλα κρασιά.Ευτυχως που έτυχε με αυτή την τραγική κυβέρνηση και έχουμε δήμαρχο Κυριτση.Αυτο ξέρει και λέει ο κόσμος

    • Ναι ρε φιλε με τον Κυριτση καλυτερα για συγκςκριμενους ψυκτικους συγκεκριμένους μπογιατζηδες, συγκεκριμενους υδραυλικους,συγκεκριμενους ταχυμεταφορεις,συγκεκριμενους εργολάβους και γενικα συγκεκριμενα δικα μας παιδιά που ολως τυχαιως ανήκουν σε συγκεκριμένη παραταξη.Και ναι πες μου εσυ σε πια ομαδα ανήκεις; σε ολες τις παραπάνω; η σε αυτη των αφαγειων και του στρατιωτη ;αλλα οπου και.να ανηκεις ολο και κατι θα τσιμπας.

    • βρε αθλιο τομαρι,βγες εξω στην πολη,βρε κοπροσηυλο,να ακουσεις τις βρισιες που τρωει ο δικος σου.Βρε φραγκορουφιανε του σφυριτση ολο το νησι τα εχει μαζι φοτ.Βρε @κατατζη σημερα τον στολιζανε όλα τα τουριστικα μαγαζια στην παλια πολη.Και εσυ βρε κοπροσκυλο μας τσαμπουνας ..λακιες.Ποιον πας να κοροιδεψεις βρε αχαηρευτε,βρε χαραμοφα του ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΒΡΕ ΣΚΛΑΒΑΚΙ ΣΦΥΡΙΤΣΙΚΟ.

    • ΤΕΤΟΙΟ ΕΥΤΥΧΗΜΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΜΑΣ!ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΘΑ ΣΚΟΝΤΑΨΕΙΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΛΑΚΟΥΒΑ,ΣΕ ΚΑΝΑ ΣΤΥΛΟ ΧΩΡΙΣ ΛΑΜΠΑ,ΣΕ ΚΑΝΑ ΧΑΝΤΑΚΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ,ΚΑΙ ΘΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΛΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ…ΤΟΣΗ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΤΖΑΚΙΑ ΜΑΣ.ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΟΥΡΑΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΩΣΑΤΕ!ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΤΑ ΠΙΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ,ΣΤΗΝ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ ΟΜΟΡΦΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ,ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΕΛΕΚΥ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΤΟΣΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ,ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΠΑΞΙΩΣΗ.Η ΟΥΣΙΑ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΙΔΙΑ! ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΟΧΙ ΚΡΑΣΙ, ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΘΑ ΠΙΟΥΜΕ, ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΑΣ. ΑΓΓΕΛΟΣ.

  8. Λιγες φωτογραφιες οι οποιες δεν δειχνουν την πραγματικη εικονα της πολης.Αυριο θα σου στειλω στο messenger φωτογραφιες από πολλα σημεια της πολης την νυχτα γιατι καποιοι από το πολύ μελι των αναθέσεων δεν βλεπουν τιποτα.

  9. Μου αρεσει που η Σβυνου μιλησε για ρεκόρ ολων των εποχων…των ξενοδόχων.Αν πηγαίναμε ολοι μαζι σε αυτό το νησι όλα θα ηταν καλυτερα.

  10. Οι αλήθειες πονάνε και οι φωτογραφίες αυτό δείχνουν,εγκαταλειψη και αδιαφορια,ανευθυνοτητα και ανεπαρκεια.

  11. Ολα δουλεύουν με το συστημα της πυραμιδας.στη κορυφη ο δημαρχος απο κατω οι αντιδημαρχοι και συνεχιζουμε με συνεργατες και ερφολαβους των απευθειας αναθεσεων. Και συνεχιζουμε και τα ρουσφέτια σε.ψηφοφορους…τοσο απλα.
    Δεκα μηνες πριν τις εκλογες ο Κυριτσης θα τα μοιράσει μηπως και σωθει απο το ναυαγιο.

  12. Ιωάννα Ρούφα ΑΝΘΡΩΠΟΣ με αρχές και αξίες. Τέτοιο δήμαρχο θέλουμε που σου μιλάει και σε κοιτα στα μάτια.

    • Η ΜΑΤΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΥΑ…ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΠΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗ ΤΣΕΠΗ,ΜΕΤΑ>
      ΓΛΥΣΤΡΑ ΑΡΓΑ ΑΡΓΑ,ΝΩΧΕΛΙΚΑ,
      ΜΕ ΡΥΘΜΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΑΙ ΠΑΛΜΟ ΚΡΑΤΑΙΟ
      ΤΟ ΒΛΕΜΑ ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΑ ΚΟΝΤΑΙΝΕΙ..
      ΤΟ ΧΕΡΙ ΘΕΡΙΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ’ΤΟ..ΜΑΚΡΑΙΝΕΙ..
      ΤΙ?ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΟΛΟ?ΩΙΜΕ ΣΥΜΦΟΡΑ ΜΟΥ,ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ Η ΚΑΡΔΥΑ ΜΟΥ,
      ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΤΑ ΒΡΑΚΥΑ ΜΟΥ
      ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΡΕ Γ.ΑΜΩΤΟ ΔΕΝ ΜΕ ΘΕΛΟΥΝΕ ΑΛΛΟ?
      ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΠΙΟ ΤΡΑΝΟ,ΠΙΟ ΜΑΚΡΥ,ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ?
      ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ
      ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΘΥΜΟΥΝΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΣ?
      ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΜΑΓΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΤΟΡΗΧΤΕΣ
      ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ
      ΚΑΙ’ΓΩ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΚΛΑΨΩ,
      ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ Θ’ΑΝΑΨΩ!
      ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ’ΡΧΕΤΑΙ ΠΑΙΔΙΑ!ΒΑΣΤΑ ΠΕΤΡΟ,ΒΑΣΤΑ ΓΕΡΑ!
      ΑΝΩΝΥΜΟΣΣ.

  13. Ευτυχώς που βρέθηκε και ο κοντός γίγαντας και σας έκλεισε αυτό το βρωμοσαιτ κοσονφο που έγραφες κουκουλοφορικα. … τώρα θα πρέπει να γίνεσαι γραφικός όταν γράφεις με το όνομα σου . Βγάλε και άλλες φωτογραφίες και βγάλε μόνος σου τα μάτια μας !!!!
    Βρεγμένη σανίδα που σου χρειάζεται

  14. Άστοχο κείμενο,ανούσιο και κενού ρεαλιστικής προσέγγισης του προβλήματος.

    Ο Φίλος δεν έχει δουλέψει σ ένα All Inclussive,ή δεν έχει τις απαραίτητες πληροφορίες για να καταλάβει τι γίνεται.Ακόμα και μία επίσκεψη δεν είναι ικανή για σωστά συμπεράσματα.Σαχλαμάρες ,που όλοι που εργαζόμαστε ,γελάμε…Αδυνατεί να καταλάβει ο αρθρογράφος ότι η αγοραστική δύναμη των επισκεπτών είναι στα τάρταρα και ότι δεν θέλουν αυτοί τουρίστες (εκτός ενός 10%),να βγουν και να ξοδέψουν 6-7 ευρώγια ένα ποτό ή μια σαλάτα,την στιγμή που έχουν μπροστά τους …προσφορά ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥ φαγητού και ποτού!!!Οι πηγές σου κ. Πετρή είναι ανεπαρκείς και άσχετε με την πραγματικότητα!!!Οι τουρίστες All Incluss απ το πρωί που σηκώνονται μέχρι το βράδυ τρώνε και πίνουν σαν να είναι η τελευταία μέρα της ζωής τους.Ακόμα και ταξίδι να πάνε ,ζητάνε επιτακτικά το early Breakfast….Πρώτα πάρε πληροφορίες σωστές από υπαλλήλους και μετά γράψε,αλλιώς απαξιώνεσαι.Δεν είναι η αιτία αυτή που καταλήγεις.Ακόμα και να τα κάνεις να ‘λάμπουν’ όλα,η φιλοσοφία των διακοπών τους είναι να χαρούν υπερ-προσφορές με το λιγότερο δυνατό κόστος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Δηλαδή για να καταλάβουμε!!!
      Η πολη να παραμείνει βρώμικη με κλειστες τις δημοτικες τουαλέτες,με σπασμενες και καμένες λάμπες,με αρχαιολογικους χωρους και δημοτικα παρκα που φοβάσαι να τα διασχίσεις,με δρομους καρμανιολες και πεζόδρομους γεματους αυτοκινητα, επειδή εχουν φαί και μπουφεδες στα all in;;;
      Πέρα απο τους πελατες του all in υπαρχουν και οι κάτοικοι.του νησιου που πληρώνουν για ολα τα παραπανω αυτονοητα.

      • Το σχόλιο εξηγεί ότι δεν είναι η ευταξία της πόλης ο λόγος που δεν βγαίνουν έξω και κυρίως που δεν ξοδεύουν!!!! Βάλε μία μπάρα με free ποτά δίπλα σ έναν αρχαιολογικό χώρο με 2 μέτρα χόρτα και θα πάρεις την απάντηση.Έχεις μπερδευτεί με το ‘η κότα έκανε το αυγό,ή το αυγό την κότα’…οι ‘παρωπίδες’ τυφλώνουν..και πριν να κάνεις τον έξυπνο και να εκτίθεσαι,μπες σ ένα site κρατήσεων και κοίτα τι ακριβώς είναι ο κράχτης του μεγαλύτερου ποσοστού των επισκεπτών μας.

        • Μαλλον εισαι κολλημένος με την έννοια της γνώμης σου.Μην με παρεξηγήσεις! Εγω συμφωνώ με τις φωτογραφίες γιατι δειχνουν την εγκατάλειψη,δεν διαφωνώ πως αν βαλεις ποτά σε αρχαια αυτα θα γεμίσουν.Οταν ομως δςν μπορείς να προσφερςι; κατι περισσότερο.αυτο θα εχεις και τελος ενοχλούμαι και σαν Κωος για τα παιδια και εγγόνια μου που δεν μπορω να τα παω μια βολτα.Και παλι για να το κλεισουμε,σου λεω,στο all in εχει πελατε με 10 ευρω εχει πελάτες και με 1000 ευρώ το κοινο σημείο τους είναι πως και οι δυο θα βγουν εξω και θα δουν το ιδιο χαλι.Η εικονα δεν αλλάζει αν εισαι πλουσιος η φτωχός.

  15. Όλες οι φωτογραφίες ειναι προιον φωτομονταζ,το νησι ειναι τέλειο πεντακάθαρο και πραγματικα ντρεπεσαι να περπατησεις στους αδειους απο αυτοκινητα πεζόδρομους να καθισεις στα πεντακάθαρα παγκάκια,να μυρίσεις το γιασεμί και το νυχτολουλουδο στην καμάρα απο τις τουαλέτες…Να κάνεις ορθοπεταλιες στον σύγχρονο ποδηλατοδρομο της 25ης Μαρτιου με τις αυτόματες μπαρες που σε προφυλασουν απο τους απροσεχτους οδηγούς.Να.φωτογραφηθείς στο πλατανο του Ιπποκρατη μαζι με τα τσιγγανακια που σε τραβάνε,να επισκεφθείς το Ασκληπιείο και να ταισεις τα αδέσποτα σκυλια και γατια και να μυρισεις τους ψητους σκατζοχοιρους απο τον κοντινο καταυλισμο.Εικονες απο το βασίλειο του εξαφανισμένου βασιλιά.

  16. Τι ασχετίλα είναι αυτή; Δηλαδή αν όλα αυτά είναι σε τέλεια μορφή μακέτας..

    και άντε πες ότι βγαίνουν έξω από κάθε πεντάστερο αντί 100 ,200 ..Η θέα ενός τακτοποιημένου πάρκου,μιας Ευρωπαϊκής τάξης και θέας πλατείας,θα τους κάνει να ξεχάσουν τον μπουφέ με τα 10 είδη σαλάτας,15 είδη κρεατικών και τους ποταμούς των ποτών,απεριτίφ,ούζων,των λιμνών από μπύρες ντραφτ ,τα δεκάδες σνακ,τα Καισαρικά πρωινά,τα ράφια με τα γλυκά και δημητριακά,τα μασάζ,τις καθημερινές διαφορετικές θεματικές βραδιές,όπου τους σερβίρουν με υπόκλιση δεκάδες ‘ευτυχισμένοι’ υπάλληλοι,που στα καρτελάκια τους έχουν Ιταλικά και Ελληνικά Ονόματα,αλλά δεν ξέρουν ούτε το αλφάβητο της μητρικής τους γλώσσας,αλλά ότι και να τους ρωτήσει ο Ξένος,απαντάνε Yes Please…Ύστερα μου λέτε να νιώθω αισιόδοξος με τέτοιες αντιπολιτευτικές κορώνες.Σε κάποια πράγματα που υπάρχει η αμάθεια ή ημιμάθεια καλό είναι να κάνουμε μια έρευνα…καλέστε στο γραφείο σας κάποιους πρόθυμους υπαλλήλους να σας πουν αλήθειες(αποδείξιμες), που καίνε και άστε τα παραμύθια.Το πρόβλημα θέλει ενότητα και κοινή γραμμή !!!

  17. Καντε το νησι καλύτερο πρωτα για εμας και μετα για τους τουρίστες.Αντε παντογνώστες! Λετε και ζουμε αλλου και δεν βλέπουμε τα χαλια μας τα μαυρα.Το μυαλο σας ειναι μονο στις απευθειας αναθεσεις.

  18. 1)ΟΝΤΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ>
    06.00>EARLY BREAKFAST
    07.30-10.00>CONTINENTAL BREAKFAST BUFFET
    11.00-12.00>LATE BREAKFAST
    11.00-19.00>SNACKS
    12.30-14.00>LUNCH
    12.00-17.00>GRILLED SNACKS
    18.30-21.00>DINNER
    23.00-00.00>MIDNIGHT SNACK
    ΞΕΧΑΣΑ, 10.00-17.00 ICE CREAM,COFFE,COOKIES,CAKES
    ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΝΕ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΟΥΝ ΤΟ ΒΡΩΜΟ LUNCH BOX ΙΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ (0,50€) ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΑΣ,ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΑ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.

  19. 2)ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ>ΤΟ ΝΗΣΙ,Η ΠΟΛΗ,ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΜΑΣ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΣΜΑ.ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ,ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΝ/ΧΕΙΑ ΤΑΙΖΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.
    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΣΥΓΚΡΑΣΙΑ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ,ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ.ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΠΕΤΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΤΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ?ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ.ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΜΑΣ ΡΩΤΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΤΟΠΙΟΣ ΔΕΝ ΦΟΡΑΕΙ.ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΜΜΟΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΠΟΤΑ?ΕΚΕΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ,ΕΔΩ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ.ΜΙΑ ΠΕΤΡΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΛΛΑΣΟΥΝ ΣΑΝ ΚΟΡΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΑ,ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ!ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΡΩΤΑ,ΤΕΤΟΙΟΥΣ..»ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΥΣ»ΠΕΛΑΤΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ

    • Πιστεύεις δηλαδή ότι το θέμα αφορά μόνο τον αθέμιτο ανταγωνισμό μεταξύ επαγγελματιών και All Incl?

      Πιάσε και διάβασε τα άρθρα του κ.Μυλωνά.Δυστυχώς έχουμε να κάνουμε με επιβάρυνση περιβάλλοντος,κατασπατάληση Φυσικών πόρων,υπερ-λειτουργία Δομών,υπηρεσιών,επιβάρυνση οδικού δικτύου,Νοσοκομείου,νερού,θαλασσών,καθαριότητας…όλα αυτά υπερ-λειτουργούν στα όριά τους για χάρη της TUI ,των πρακτόρων και των ιδιοκτητών και φυσικά των Offshore.Μακάρι να ήξερε ο αρθρογράφος τα περαιτέρω κόστη για τον τόπο.Στην ουσία μόνο κουράδες …αφήνουν.Το μοντέλο αυτό είναι καταχρηστικά άνισο,υπόγειο και έπρεπε όλες οι Δημοτικές αρχές να φροντίσουν να έχουν μια απόσταση απ την πόλη,όπως λένε και τα καταστατικά και οι άδειες να επανεξεταστούν.Η Κως σύντομα θα χρεοκοπήσει,όσο για τις οικογένειες,εκεί είναι που θα δούμε τις αρνητικότερες συνέπειες με τα φθηνά εργατικά χέρια!!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ