Δημήτρης Καλλούδης: Η Δημοτική ματιά…

3
851

Η δημοτική ματιά.____________
Είχα καιρό να δω ευπρεπή εκλογικό αγώνα, και να που τον συνάντησα στους δύο υποψήφιους δημάρχους της Κω. Επεκράτησε ο ένας με καλή διαφορά, αναγκαία, να εκτιμήσει κανείς ότι, θα είναι ο επόμενος δήμαρχος.

Άλλωστε η εναλλαγή στα οφίτσια του δήμου, μόνο καλό μπορεί να επιφέρει. Μια νέα ματιά και νέα πρόσωπα που έχουν διάθεση να προσφέρουν, δεν είναι κακή επιλογή. Έπειτα ο απερχόμενος δήμαρχος θα έχει χρόνο να δει τα λάθη, να εξετάσει τι έφταιξε, να δει με καθαρή πλέον ματιά, να αναλογιστεί, να εκτιμήσει, και…..να αποφανθεί σε έναν καλό απολογισμό για τα πεπραγμένα του.

Είχε τις καλές στιγμές του ο απερχόμενος δήμαρχος. Είχε επιτελέσει έργο και απολογιστικα, μπορεί να ισχυριστεί κανείς ότι υπήρξε χρήσιμος, αν δεν αδικούσε ο ίδιος τον εαυτό του με τον χαρακτήρα του.

Ο νέος δήμαρχος, που είναι και παλιό στέλεχος του Δήμου, με ορεξη, με νέες αντιλήψεις, καινούργια ματια, με δυναμική και ευθύνη που αρμόζει σε άνθρωπο δραστήριο, θα αναδείξει, και θα θεραπεύσει οτι έχει τραυματίσει το νησί μας. Πρέπει να τον εμπιστευτούμε να τον πιστέψουμε όλοι και να του δώσουμε τον αναγκαιο χρόνο, για να δράσει με τους επιτελείς του και να προσφέρει ότι έχει ανάγκη το νησί μας. Να ιεραρχήσει, να εκτιμήσει και να πάρει εκείνες τις πρωτοβουλίες, που είναι απαραίτητες προς όφελος του συνόλου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αλλη Ακριτα μας βρηκε εδω στο νησι….ασε μας ρε παρεα που μας ζαλιζεις δυο φορες την εβδομαδα ποιος σου ζητησε την αποψη?….

  2. ΟΛΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ Η ΚΑΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ