Ν. Κανταρζής: Κίνδυνος τραυματισμών στον παιδότοπο στη Μαρίνα (ΦΩΤΟ)

28
3132

Στη Μαρίνα δημιουργήθηκε -και καλώς-ένας παιδότοπος,όπου δεκάδες παιδιά καθημερινά διασκεδάζουν, δίνοντας ζωή και στους επαγγελματίες-ενοικιαστές των καταστημάτων! 

Καιρός όμως είναι ο οποίος υπεύθυνος των παιχνιδιών να προχωρήσει σε μια συντήρηση τους,αφού όπως φαίνεται στις φωτογραφίες εγκυμονούν κινδύνους τραυματισμών!

Θεωρώ ότι άμεσα πρέπει να βρεθεί λύση,πριν υπάρξει κάποιο δυσάρεστο συμβάν!

Ν. Κανταρζής

28 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κ.Νικο Από ότι ξέρω είναι τον μαγαζιον κ όχι της μαρίνας..ότι είναι επικίνδυνο είναι κ εγώ για αυτό δεν πάω κ θέλουν επισκευή πριν γίνει κανένας τραυματισμός

  2. Ο ίππος είναι ιδιαιτέρως ισχυρότερος όταν είναι τοποθετημένος κοντά στο κέντρο.
    Εννοείται ότι η παρατήρηση του κ.Κανταρζή είναι πολύ σωστή αφού πρόκειται για τα παιδιά μας.
    Ο κ.Κανταρζής «τοποθετήθηκε» από την απερχόμενη Δημ. Αρχή να ασκεί ήδη αντιπολίτευση…η κίνηση αυτή έγινε πολύ νωρίς διότι έως τις 31. Αυγούστου είναι υπεύθυνοι στην Μαρίνα η » δικοί του» ομάδα. Να θυμάσαι, δεν έχει σημασία πόσο κοντά βρίσκεσαι στο να κάνεις ματ τον αντίπαλό σου αν ο δικός σου βασιλιάς γίνει πρώτος ματ!

  3. κ.Κανταρζή μάλλον ξεχάσατε ότι είστε μέλος της δημοτικής αρχής που έχει τη διοίκηση της Μαρίνας μέχρι τις 31/8. Τα παράπονά σας στον κ.Μαραγκό!

  4. Νικολακη τώρα που είσαι και συμβουλος της περιφέρειας να δω τη θα κανεις για όλα αυτά που ανεβάζεις !!! Γιατί θα σου δώσουμε 2 μήνες χάρη να δουλέψεις για την κω !!
    Μετά ετοιμάσου να φας το κράξιμο

  5. Την όποια παρατήρησή σας παρακαλώ στους ιδιοκτητες των μαγαζιων που τις εβαλαν, δεν τις εβαλε η μαρινα και θα επρεπε να το γνωριζετε. Απλά ο ενας ιδιοκτητης εχει εκλεγει και μαλλον φοβαστε να του το πειτε. Και ποιος ο λογος να το κανετε δημόσια;Γιατί δεν πατε στους ιδιοκτητες να τα πειτε;Μη μας περνατε για προβατα.. Πάντως έμμισθη θέση δεν έχει με ταξίδια, μην τη ψάχνετε άδικα. Τι κριμα..

  6. Γιατι δεν λετε κυριε Κανταρζη και για ολο τον κοινοχρηστο χωρο που χρησιμοποιειται ως παιδικη χαρα απο τα μαγαζια χωρις να πληρωνουν στο δημο και χωρις να τον δικαιουνται ??? οτι σας συμφερει παντα. πολιτικη της πλακας….

  7. πολυ διαπλοκη στη μαρινα. ο σωσων εαυτο σωθητω. Για να δουμε θα βαλει ταξη ο Νικηταρας , η μια απο τα ιδια θα κλεισει τα ματια για χαρη δικών του ????

  8. Καλά ρε παιδιά,έλεος,δεν είναι σχόλια αυτά!Θελουν ή δε θέλουν συντήρηση τα όργανα του παιδότοπου;Ποσό ηλιθιο να τα αναγράφεται όλα σε πολιτική αντιπαράθεση!!ΕΙΣΤΕ ΤΟΥΒΛΑ ΤΕΛΙΚΑ!

  9. Τελικά δεν είναι οι πολιτικοί «ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ»,στην Κω αλλά είναι ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ!!Αυτο καταλαβαίνει κανείς από κάποια σχόλια!!

  10. Φίλε Δημήτρη εγώ δεν ξέρω ποιος τα τοποθέτησε,το πρόβλημα εντοπίζω για να βρεθεί λύση!Αλλα όπως διαπιστώνεις από κάποια σχόλια,πολλοί ανεγκέφαλοι κυκλοφορούν στο νησί,και τοποθετούνται ανάλογα με το ήθος και την ανύπαρκτη λογική τους!ΚΟΙΝΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ!!

  11. Φίλε Γιάννη Κιαρη,νομιζω πρέπει να πας στη Μαρινα για ρεπορτάζ,με αφορμή την αποκάλυψη του υπευθύνου για τον παιδότοπο!!ΛΑΥΡΑΚΙ!!!!

  12. τόσο πολύ άδειασες από προτάσεις Νικολάκη και ψάχνεις θέματα για να είσαι στην επικαιρότητα; η δική σου παράταξη διοικεί.

  13. Μα την ευθύνη την έχουν οι μαγαζάτορες. Εμείς πηγαίναμε συχνά αλλά το κόψαμε γιατί επικρατεί αυτό το χάλι. Είναι επικύνδινο για τα παιδιά. Όπως και το μπάνιο σε γνωστή παραλία . Ο ιδιοκτήτης και εκεί με τις πλάτες του δήμου μόνο εισπράτει. Ούτε ανακαινίζει τις ξαπλώστρες που είναι χιλιοβρώμηκες ούτε καν σέβεται τους πελάτες. Κόψιμο όλοι αυτοί. Να προσέχουν για να έχουν

  14. Δεν τα τοποθέτησε η Μαρίνα αλλά κάνουν ότι γουστάρουν με τους κοινόχρηστους χώρους κόβοντας δέντρα και καταστέφοντας το γκαζόν, βάζοντας τραμπολίνα, κούνιες και κλείνοντας τους διαδρόμους με ηλεκτρικά αλογάκια. Γιατί έδωσε την άδεια (άν τους την ζήτησαν) η διοίκηση; Αν δεν έδωσε γιατί δεν είπε να τα αφαιρέσουν; Στην συνέχεια έκανε το ίδιο και οι άλλοι λογω ανταγωνισμού… για να δουμε τωρα………………….

  15. ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ …. ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ . ΚΩΣ 2019 …..ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ? ΞΕΚΙΝΑ ….

  16. Ρε παιδιά είναι πολλά τα επικύνδινα σε βάρος πολιτών και κυρίως παιδιών και κανείς δε μιλάει. Βασικά μιλούν αρκετοί αλλά όχι ανοιχτά. Γιατί φοβάται ο κόσμος? Στην παραλία που αναφαίρετε παραπάνω που γίνετε ο κακός χαμός με τη βρωμιά και την παραμέληση όλοι φοβούντε τον ιδιοκτήτη. Έλεος.

  17. Ρε ο Κανταρζης πάντα έξω από τα δόντια τα λέει γιαυτο και είναι τόσα χρονια,τυχαιο?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ