«Σας καλωσορίζουμε στον μοναδικό χώρο άθλησης των νέων σε ένα χωριό όχι τριτοκοσμικής χώρας, ούτε εμπόλεμης ζώνης…»

17
4422

Σας καλωσορίζουμε στον μοναδικό χώρο άθλησης των νέων σε ένα χωριό όχι τριτοκοσμικής χώρας, ούτε εμπόλεμης ζώνης..

Αλλά στον Νο2 τουριστικό προορισμό της Κω την Καρδάμαινα με χιλιάδες τουρίστες κάθε καλοκαίρι…

Ξέρουμε ότι δεν θα αλλάξει κάτι,ξέρουμε αν γίνει κάτι θα είναι επιφανειακό κ πρόχειρο ως συνήθως, γιατί δεν υπάρχει σχέδιο,δεν υπάρχει πραγματική πολιτική βούληση,ποτέ δεν υπήρξε από καμία κυβερνώσα παράταξη όλα αυτά τα χρόνια γι’αυτό και αφέθηκαν στο έλεος τους..

Το χειρότερο είναι ότι κανείς δεν αντιδρά ,κανείς δεν διαμαρτύρεται…

Ίσως να έχει περισσότερη σημασία ο καφές και το τσιγάρο στο χέρι και το παιδί ας παιζει στα χαλάσματα… ίσως τελικά αυτά να μας αξίζουν… Να κριτικάρουμε την μόρια και να μιλάμε για απάνθρωπες συνθήκες, ανθρωπισμούς κτλ…για τα παιδιά μας καμία αντίδραση κανένας σφυγμός…

Ας ευχηθούμε να μην έχουμε ατυχήματα γιατι δεν έχει πάτο η κατάντια του λαού μας…

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑ

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Παενετε α φτιασετε τα σπιτι σας που ναι ετοιμα να πεσουν στην κεφάλη σας και μετα μιλατε για τα υπολοιπα

  2. σε πολλα που γραφεις εχεις δικιο αλλα, αυτα εξ αρχης τα φτιαξανε ετσι? και στο λεω αυτο γιατι συμφωνω στο πνευμα του »τετοιος λαος» ειμαστε, και να ξερεις και την τελεια αποκατασταση να κανουν οπως εγινε στην πολη της Κω στην παιδικη »πασσανικολακης» ουκ΄όλιγες φορες, αν πας σημερα βρωμαει ο τοπος και τα εχουνε σπασει ολα, αρα ειναι θεμα ΠΑΙΔΕΙΑΣ η οποια δεν θα αλλαξει ποτε.

  3. Αυτός ο χώρος αγαπητέ αναγνώστη ,άν όντως είστε Καρδαμιώτης ,θα γνωρίζατε πολύ καλά ότι είναι στον χώρο του παλιού σχολείου του χωριού ,το οποίοι ανήκει στην εκκλησία και δεν είναι σε λειτουργία πλέον ,Είναι εγκαταστάσεις σε ένα κλειστό και ανεκμετάλευτο για πολλά χρόνια χώρο .Τ παιδιά του χωριού έχουν 2 εξαιρετικά μέρη να παίζουν με ασφάλεια .Το γήπεδο μπάσκετ που χάρη στην ομάδα είναι ε΄να μικρό διαμάντι και τις 2 παιδικές χαρές .Να πείτε στα παιδιά σας λοιπόν να μην παραβιάζουν ιδιωτικό χώρο και να πηγαίνουν στα οργανωμένα σημεία άθλησης και παιχνιδιού .Δεν λέω ότι δεν πρέπει να φτιαχτεί ο χώρος αλλά δεν μπορούμε να το απαιτούμε .

    • Μας κανεις πλακα τωρα ετσι? Το γηπεδο μπασκετ εκτος του οτι ειναι κλειδωμενο ειναι και ετοιμο να πεσει.. το διαμαντι που το ειδες εχεις δει διαμαντια? τι παραπλανηση ειναι αυτη.. πλεον η κοροιδια εχει φτασει σε αλλο επιπεδο δεν εχετε το θεο σας .. Το παλιο σχολειο εχει παραχωρηθει για εκμεταλευση απο την Μητροπολη στον Δημο ας μην το δεχοσασταν εσεις του δημου αφου δεν ειστε αξιοι και δεν εχετε σχεδιο και οι πρωην και οι νην.. Οσο για την αλλη παιδικη χαρα που σας την εφτιαξε ο Μητσης (ουτε αυτο ησασταν αξιοι να κανετε) ειναι για μικρα παιδια και εχει τσουληθρες και κουνιες αρα για μικροτερες ηλικιες. Να πεις λοιπον στους ομοιους σου εκει τους πολιτικαντηδες που κατεβαινετε μονο για την προσωπικη σας προβολη και βολεψη οτι σας βαλαμε εκει για καποιο λογο για να κανετε εργα και οχι να μας λετε δικαιολογιες του στηλ οτι παραβιαζουν κιολας ιδιωτικο χωρο.. Αστειοι ε αστειοι

  4. Πρώτα να μας πεις τι έκαναν οι συμπατριώτες σου καρδαμιώτες βουλευτές και δήμαρχοι και μετά να μιλάς για τους άλλους που μια ζωή τους μαυρίζατε.

  5. Και γω που έκανα παιδί τώρα και σκέφτομαι όταν μεγαλώσει τι προσφέρει αυτός ο Δήμος αυτό το κράτος αυτή η χώρα στο παιδί μου όσον αφορά την άθληση και τη σωστή φυσική κατάσταση, έστω το παιχνίδι πως τα παιδιά θα καταλάβουν ποσό σημαντικός είναι ο αθλητισμός και η γυμναστική στη ζωή τους; Το χειμώνα όταν βρέχει όταν κάνει κρύο, όταν εχει δυνατουσ αέρηδες τι;;;; Τι να κάνουν αυτά τα παιδιά να ξεδώσουν να γυμναστούν να παίξουν; Που; Πως; Καποια δημιουργική απασχόληση, κάποιο κέντρο κάτι .. μόνο η πόλη υπάρχει; Στα χωριά τίποτα; Πάντα σε δεύτερη μοίρα… να τρώμε τις μέρες μας στους άθλιους και επικυνδινους δρόμους να πληρώνουμε τα καυσιμα-χρυσό για να μπορούν ισωσ να έχουν τα παιδιά μας τα βασικά.. και αναρωτιέστε γιατί υπάρχει υπογεννητικότητα… αν δεν πληρώσεις πλέον δεν έχεις τίποτα.. Τι κάνει το κράτος για τη νέα γενιά; Πως θα προχωρήσει και θα εξελιχθεί η ανθρωπότητα; Γιατί άραγε μεταναστεύουμε ; Ααααχχχ καημένη Ελλαδιτσα.

  6. Το παλιό μας δημοτικό σχολείο. Δεν είχαμε τίποτα να κάνουμε πέρα απ το να τρέχουμε σαν απασχόληση στο διαλειμα , με το ζόρι μας εδειναν κάποιες λίγες μπάλες στα διαλειματα σε κακή κατάσταση συνήθως για να μπορούν κάποια παιδιά να παίξουν βόλεϊ η μπάσκετ… τίποτα δεν υπήρχε ούτε τότε ούτε και τώρα.. ότι φέρναμε απ το σπίτι σχοινάκι λάστιχα Τσαφ τσουφ ίσως αν καταφέρναμε καμία κιμωλία να παίξουμε κουτσό τέτοια πράγματα, σε ένα παλιό κρύο ιταλικό κτήριο το οποίο έχουν παρατήσει στο ελεος του θεού ποια… μετά από 20 χρόνια δεν έχει αλλάξει τίποτα. Να ναι καλά ο κ.Μίτσης να λέμε που έχουμε και μια παιδική χαρά στην μια άκρη του χωριού. Αυτά για τα παιδιά. Κατά τα αλλά μαζεύονται όλα στο λιμάνι στο θεατράκι που τι έχουν να κάνουν εκεί ; Πάλι ΤΙΠΟΤΑ!

  7. Μπραβο σας που το ανεβασατε!! Χρονια τωρα διαμαρτυρωμαστε και ο προεδρος της Καρδαμαινας αδιαφορει! Μονο μπαλωματα και αυτα αναλογα με τα κεφια τους! Σε αυτον τον χωρο γινντε μαθηματα χορου απο 2 χορευτικους συλλογους με μικρα παιδια!! Οταν βρεχει δε η κατασταση οχι απλα τριτοκοσμικη! Τελικα ας μας πει καποιος τι πρεπει να κανουμε για να φτιαχτει η κατασταση! Να γινει κανενα ατυχημα!

  8. Άμα βγάλετε άλλους τρεις δημάρχους θα σας τα φτιάξουν όλα αλλά ο τελευταία ήταν όλα τα λεφτα

  9. ολο παραπονα κανετε. πρεπει να πειτε στα παιδια σας να μην τα σπανε να προσεχουν την περιουσια του δημου γιατι ειναι για ολους και μετα να γραφετε τα στραβα και τα αναποδα. ολα ειταν καποτε ομορφα αλλα τα παιδια τα χαλασανε και τωρα οι γονεις κανετε παραπονα.

  10. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ. ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ «ΜΠΑΣΚΕΤΑΚΙ» ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΑΤΑΚΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΡΕΙΠΙΟ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΘΛΗΘΕΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ. ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΕΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΕΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Η ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΟΠΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ. ΟΠΟΤΕ ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ.
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΜΠΑΣΚΕΤΕΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΩΣΤΕ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ…..

  11. 80% ΕΔΟΣΕ Η ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ ΚΑΙ ΝΑ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ, ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ. ΑΝ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ. ΑΣΤΑ. ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΜΑΖΙ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ