Παράκληση στο Νοσοκομείο και στον Διοικητή να μην αποχωρήσει ο μοναδικός Ουρολογος του Νοσοκομείου Κω κ. Κουλης

1
1659

Θέτω την ερώτηση αυτή στον διοικητή του νοσοκομείου Κω  καθώς και στον έπαρχο της Κω για το τι θα συμβεί σε πιθανή αποχώρηση του Ουρολόγου κ. ΚΟΥΛΗ ΛΑΖΑΡΟΥ στις αρχές Σεπτεμβρίου όπου θα μεταβεί στα Τρίκαλα για την μόνιμη θέση του.

Ο συγκεκριμένος ιατρός κάνει ιατρική επιπέδου που ποτέ  άλλοτε δεν γινόταν στο νησί της Κω  όπου με βάση το παρακάτω άρθρο απο το Βήμα της Κω  ( https://www.vimatisko.gr/κατηγορία/κεντρική-1/νέα-εποχή-για-το-ουρολογικό-ιατρείο-του-νοσοκ ) και τα χιλιάδες μηνύματα του κόσμου που τους έχει» λύσει » τα χέρια σε προβλήματα που αντιμετωπίζουν και δεν σπεύδουν στην Ρόδο η την Αθήνα για να το επιλύσουν, ποιος αναλαμβάνει την ευθύνη για αυτό που θα ακολουθήσει;

Ποιος ουρολόγος απο τους υπόλοιπους στο νησί αναλαμβάνει και κάνει βιοψιες κύστεως, προστάτη   καθώς και τοποθέτηση νεφροστομιας (κ.τλ.); Η απάντηση δυστυχώς δεν είναι ευχάριστη.

Κάνω παράκληση σε όλους τους Αρμόδιους να διευθέτησουν το θέμα και να μην αφήσουν τον Ουρολόγο του Νοσοκομείου μας να φύγει. Σε συνεργασία με τον συνεργάτη του τον νοσηλευτη του ιατρείου τον κ. Καρτέρη είναι δυνατή ομάδα που καλώς η κακώς έχουν » πάρει» αρκετή δουλειά απο ιδιώτες καθώς ο κόσμος εξυπηρετείτε στο ιατρείο του νοσοκομείου και εχουν ανεβάσει το νοσοκομείο της Κω σε αξιόλογο επίπεδο.

Το παρόν έγγραφο  διαβιβάστηκε  στον  Δήμαρχο της Κω στον διοικητή του νοσοκομείου καθώς και στον  Υπουργό Υγείας .

Με εκτίμηση

Πατάκας Γεώργιος.

Πηγή: nosokomiaellados.blogspot.com/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ
    ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΡΑΦΩ …ΚΙ@Σ ΓΙΑ ΤΙ ΕΧΩ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ………ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΗΝ Ε………..ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ,,,,

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ