«Αφήσαμε ανοιχτούς λογαριασμούς στα Ίμια και πρέπει να τους κλείσουμε…» (ΒΙΝΤΕΟ)

11
2955

ΒΙΝΤΕΟ

Ο κυβερνήτης της φρεγάτας «Αδρίας» ναύαρχος εν αποστρατεία κ. Γιάννης Εγκολφόπουλος, αναφέρει τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησε το βράδυ των Ιμίων. Είχαμε κλειδώσει μια τουρκική φρεγάτα…Είχαμε το πλεονέκτημα τότε και θα επικρατούσαμε σε μια σύγκρουση…Δάκρυα και για τους ΟΥΚάδες που πήραν εντολή να πάρουν τη σημαία και να φύγουν…..

ΠΗΓΗambassadorsatlarge.com
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΜΑΥΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.ΤΣΙΠΡΑΣ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    Η Ελλάδα βρίσκεται στο μάτι ενός κυκλώνα. Ενός αμερικανικού κυκλώνα, ο οποίος στην κυριολεξία σαρώνει τα Βαλκάνια και την ευρύτερη περιοχή. Κράτη, όπως η Σερβία, η Τουρκία και η Ελλάδα, θα βρεθούν στο επίκεντρο επικίνδυνων σχεδιασμών. Για να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες των ιμπεριαλιστών, θα γίνουν αλλαγές συνόρων.Η Ελλάδα στο σημείο αυτό κινδυνεύει θανάσιμα. Κάποιοι έχουν ανοίξει ταυτόχρονα όλα τα εθνικά της θέματα, για να την αναγκάσουν σε αυτοακρωτηριασμό.Αιγαιο,Κρητη Θράκη, Κύπρος,Μακεδονια και Ήπειρος είναι ανοικτά ζητήματα, τα οποία θα σύρουν την Ελλάδα σε ένα τραπέζι διαπραγματεύσεων, που θα θυμίζει χειρουργείο. Θα την αναγκάσουν να θυσιάσει κάτι σημαντικό, για να σώσει υποτίθεται τα υπόλοιπα. Είναι πλέον προφανές ότι κάποιοι «Έλληνες», για να κάνουν εκ του ασφαλούς μεγάλες πολιτικές καριέρες, έχουν προσυμφωνήσει να εξυπηρετήσουν τους ολέθριους αυτούς σχεδιασμούς.

    • Βρε «ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ» ακούσατε καμιά δήλωση από τον συγΚΑΜΕΝΟ υπουργό ΑΜΥΝΑΣ;; Ο ΜΠΟΥΛΗΣ έβγαλε ΜΟΥΓΚΑ, ΜΟΥΓΚΑ...

      Έκλασε πατάτες ο συγΚΑΜΕΝΟΣ ΜΠΟΥΛΗΣ των ΑΝΕΛ, θα ξυπνήσουμε με φέσι και φερετζέ στο κεφάλι… Ο ΤΣΙΠρΑΣ, ο συγΚΑΜΕΝΟΣ σύντροφος του, η τοπική ΟΜ=Ομάδα μ@λακίας του ΣφΥΡΙΖΑ και «ο ψηλός» Μαυρογιαλούρος Κάπτεν Ηλίας θα είναι οι άγρυπνοι φρουροί των νησιών και με συντονιστή τον δοσίλογο δεξιό τους συνέταιρο των ΑΝΕΛ ΖΟΥΡΑΡΗ και ο ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΟΣ θα δώσει ΤΖΑΜΠΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΑ για να γεμίσουν με κατοίκους όλα τα νησάκια …

    • Μην ανησυχείτε, με υπουργό άμυνας τον συγΚΑΜΕΝΟ ΜΠΟΥΛΗ της κυβέρνησης ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα μας ρίχνει στεφάνια με ελικόπτερο τα χαράματα...

      Οι δοσίλογοι είναι ικανοί να βαφτίσουν την Τουρκική εισβολή αύξηση των τουριστών από την Τουρκία… Οι φασιστοαριστεροί είναι ικανοί να μας φορέσουν φέσια και μετά να έρχεται ο ψεκασμένος ΦΑΣΙΣΤΑΣ να μας ρίχνει και στεφάνι… ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ που θα καταστρέψετε την Ελλάδα.

  2. Η Ελλάδα αργά ή γρήγορα θα μπει στο «χορό» και πρέπει να είναι έτοιμη.ΠΡΟΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΩΡΑ !!

    Μέσα σε όλο αυτό το σκηνικό η Ελλάδα πρέπει να είναι έτοιμη για κάθε ενδεχόμενο συνυπολογίζοντας και τους εξτρεμιστες Αλβανους-Ισλαμιστες λαθραιους που ζουν στην χώρα μας και να έχει έτοιμα «σενάρια» στο συρτάρι για όλες τις εκδοχές .Ένας Βαλκανικός- Ελληνοτουρκικος πόλεμος δεν είναι της αμέσου προτεραιότητας της χώρας μας αλλά εάν ξεκινήσει πρέπει και οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι.ΣΑΝ ΓΥΠΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!Ο ΚΥΚΛΩΝΑΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ.Ο ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΣ.ΜΟΝΟ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΑΝ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΣΠΟΝΤΑ.ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ.

    • Ξυπνήστε βρε ψευτοπατριώτες, πιστεύετε ότι με κυβέρνηση ΣΦΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και υπουργό τον συγΚΑΜΕΝΟ θα έχουμε ασφάλεια και ειρήνη;;;

      Οι περισσότεροι από εσάς ψήφισαν ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ΑΝΕΛ. Αυτοί οι ΔΟΣΊΛΟΓΟΙ που μας κυβερνάνε θα ξεπουλούσαν και την μάνα τους φτάνει να κάθονται στην καρέκλα της εξουσίας… Την στιγμή που η Εθνική Κυριαρχία και η οικονομία μας πεθαίνουν, μας χώνουν φόρους, φόρους, φόρους, ψηφίζουν στα τέσσερα ΦΠΑ 24 % και ότι τους ζητήσει η ΜΕΡΚΕΛ. Ασχολούνται οι ΨΕΥΤΕΣ ΛΑΪΚΙΣΤΕΣ ΜΕ ΚΟΛΩΤΟΥΜΠΕΣ λαϊκίζοντας με τα κανάλια, κόβουν συντάξεις μισθούς και με την ανεργία να καλπάζει θα μας στείλουν μετανάστες που να πάνε στον αγύριστο. Και εσείς γραφικοί φασίστες το έχετε ρίξει στα σουβλάκια και στα λουκάνικα κάνοντας αντίσταση….

  3. «Αυτό που θα συμβεί στην Ελλάδα και που προοιωνίζεται και που σε αυτό συμφωνεί και ο άξονας της Ουάσινγκτον και του Βερολίνου, είναι η διάλυση του Ελληνικού κράτους. Πάμε σε κατάλυση της Ελληνικής πολιτείας. Θα τελειώσει εδώ η ιστορική πορεία του Ελληνικού Έθνους, αν στα 182 χρόνια τυπικής ανεξαρτησίας του δεν θέλει κανένας, δεν θεωρεί κανένας βιώσιμο το Ελληνικό κράτος. Ο μόνος που το θεωρεί βιώσιμο είναι ο Ελληνικός λαός και αυτό να το κρατήσουμε σοβαρά. Γι’ αυτό έχει να κάνει με τον ζήτημα του πολέμου. Θα μας διαλύσουν πριν υπάρχει οποιοδήποτε θέμα ανάφλεξης στην περιοχή. Θα μας τεμαχίσουν, θα μας ακρωτηριάσουν και θα πάψει να υφίσταται Ελληνικό κράτος όπως τουλάχιστον το γνωρίζαμε ιστορικά. Εξ ου και το ότι βάλανε τον ΤΣΙΠΡΑ να πει την φράση «ελεύθερο Αιγαίο», ελεύθερο Αιγαίο σημαίνει θάλασσα χωρίς κυριαρχικά δικαιώματα, άρα χωρίς διεκδικήσιμο ζωτικό χώρο για ένα κράτος.

  4. Σύμβουλος Ρ.Τ.Ερντογάν: «Μην υποτιμάτε την στρατιωτική ισχύ της Τουρκίας γιατί θα σας καταστρέψουμε»

    Ο καθηγητής Χασάν Ουνάλ και όπως αναφέρει το ιστολόγιο tourkikanea.gr δήλωσε ακόμη προκλητικά:
    «Από ένα στρατό που είναι σε αδυναμία δεν αναμένεται να λέει στις. Τουρκικές ένοπλες δυνάμεις που είναι στην απέναντι πλευρά “Έλα-έλᔨ.Η πλευρά που βρίσκεται σε αδυναμία πρέπει να είναι πιο προσεκτική, να καταβάλει προσπάθεια ώστε να μην εκδηλωθεί κάποιο περιστατικό, και να προσπαθεί ταχέως να ενδυναμωθεί.Για αυτό τον λόγο οι υποθέσεις αυτές της Ελλάδας είναι μάλλον λανθασμένες υποθέσεις. Μια άλλη λάθος υπόθεση είναι και το:“Εμείς είμαστε μέλος της Ε.Ε. Το έδαφος, ο αέρας και τα θαλάσσια σύνορα είναι σύνορα της Ε.Ε. για αυτό πρέπει να κάνει κάτι και η Ε.Ε.”To να περιμένει κάποιος στον σημερινό κόσμο, βοήθεια από την Ε.Ε είναι πολύ κωμικό. Ο Έλληνας υπουργός σε κάποια σημεία της ομιλίας του λέει “Εμείς είμαστε μέλη του ΝΑΤΟ”¨.Μα και εμείς είμαστε μέλη του ΝΑΤΟ. Για αυτό τον λόγο οι υποθέσεις φαίνονται λανθασμένες», συμπλήρωσε Τούρκος καθηγητής. http://www.pronews.gr/portal/20170204/defencenet/ellinotoyrkika/40/symvoylos-rterntogan-min-ypotimate-tin-stratiotiki-ishy-tis

  5. τωρα τι γινεται?αυτα θα πεις στους τουρκους?

  6. ΣΗΜΙΤΗΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΙΟΤΗΔΕΣ! ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΛΕΕΙΝΟΣ ΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΚΥΤΟΣ!!!

  7. ΣΙΓΑ ΕΓΚΟΛΦΟΠΟΥΛΕ ΜΗΝ ΣΧΙΣΗΣ ΤΟ ΚΑΛΣΣΟΝ ΣΟΥ.ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ. ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΓΕΕΘΑ,ΠΕΙΤΑΙ ΤΗ ΕΓΙΝΕ. ΗΤΣΙΛΕΡ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΑΓΕΕΘΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΗ.ΟΜΩΣ Η ΕΝΤΟΛΗ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ. ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΕΧΤΗΚΕ.ΔΙΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΚΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ.ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΟΤΟΥΡΚΟΣ ΑΓΕΕΘΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΘΗΚΕ ΜΕ 2 ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ. ΗΤΑΝ ΣΥΜΑΘΗΤΑΙΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣΤΟΥ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΠΙΒΕΒΕΩΝΕΤΑΙ.ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΑΓΕΕΘΑ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΔΕΙΛΟΣ Η ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΄¨ ΣΑΦΗΣΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΕ ΠΥΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΩΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΚΑΦΗ ΜΑΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΔΡΙΑΣ ΤΟ ΕΙΧΑΝΕ ΛΟΚΑΡΗ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΕΜΑ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ. ΑΦΑΝΤΟ ΑΠΟ ΤΗΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ, ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΜΑΣ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ