«Θερμοπύλες»: Σχετικά με τη διάνοιξη ορεινών ποδηλατικών διαδρομών…

136
3053

«Θερμοπύλες»: Σχετικά με τη διάνοιξη ορεινών ποδηλατικών διαδρομών…

Τα τελευταία χρόνια γινόμαστε μάρτυρες μιας συντονισμένης και όλο εντεινόμενης προσπάθειας (Hot-Spot, Προαναχωρησιακό, οικονομική-ανθρωπιστική κρίση), που φαίνεται να οδηγεί εκτός από την αφαίρεση κεκτημένων δικαιωμάτων κράτους και πολιτών στην ενεργοποίηση της φάσης ακρωτηριασμού, του σε διατεταγμένη οικονομική ασφυξία Ελληνισμού, από δυνάμεις που θέλουν να επιβάλουν την κυριαρχία τους στην περιοχή.

Είναι υποχρέωση του κάθε Έλληνα και της κάθε Ελληνίδας η αφύπνιση, η εγρήγορση αλλά και η ενεργή αντίσταση σε αυτή την κυρίαρχη ηθική που θέλει τον Έλληνα υποταγμένο και με σκυμμένο το κεφάλι μπροστά στους δυνάστες του, στην πραγματικότητα που θέλει τον άνθρωπο αδιάφορο και παθητικό στο σήμερα και ανήμπορο και καταδικασμένο στο αύριο!

Η ομάδα Πολιτών Κω «Θερμοπύλες» με την ευκαιρία ανακοίνωσης διάνοιξης ορεινών ποδηλατικών διαδρομών στα νησιά Πάτμο, Λέρο και Κω θα ήθελε αφενός να ενημερώσει αλλά και να συγχαρεί τους ανθρώπους της ποδηλασίας στο νησί μας, που σε δύσκολες συνθήκες ανέβασαν ψηλά το άθλημα τα τελευταία χρόνια αφετέρου να εκφράσει τον όποιο προβληματισμό της για την επιλογή των τριών αυτών νησιών, που στον ανάλογο θαλάσσιο τους χώρο φέρεται να έχει γίνει, τον Δεκέμβριο που πέρασε, πόντιση έξι, υπονομευτικών κατά την άποψή μας για την Εθνική Άμυνα και Ασφάλεια της χώρας, ψηφιακών ωκεανογραφικών σταθμών με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Μήπως, καλό θα ήταν η όποια διάνοιξη ορεινών ποδηλατικών διαδρομών από εθελοντικές ομάδες από τη Γερμανία, την Ιταλία και την Τουρκία αλλά και την Ελλάδα, πέρα των άλλων, να γίνει και με την επίβλεψη των Αρχών, που είναι επιφορτισμένες με την ασφάλεια των νησιών; Έχουν αντιληφθεί, έστω και αργά, ακόμη και όσοι αρχικά είχαν διαφορετική άποψη, το σκοτεινό ρόλο που έπαιξαν και συνεχίζουν να παίζουν πολλές από τις ΜΚΟ στο μεταναστευτικό πρόβλημα.

Μήπως, πρέπει πλέον να φυλάμε τα ρούχα μας για να έχουμε έστω και τα μισά; Μήπως, πρέπει να γίνει κανόνας, επιτέλους, το «προλαμβάνειν ή θεραπεύειν» του μεγάλου πρόγονού μας Ιπποκράτη;

Για την ομάδα πολιτών Κω «ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ»

Τρακόσσας Μιχάλης

Κίννας Νίκος

Βασδέκης Δημήτρης

Κουκούλας Θέμος

Διονύσης Πίκος

Κρητικός Αντώνης

136 ΣΧΟΛΙΑ

    • Μετά τους κοκοβιούς πράκτορες με τα μεγάλα μάτια που επιστράτευσαν οι Τούρκοι για κατασκοπεία τώρα στέλνουν κουκουβάγιες..

      Βλέπουν παντού πράκτορες του εχθρού ισλαμιστές και μαυριδερές με μαντίλες που τις στέλνουν οι εχθροί της πατρίδας να κάνουν ποδήλατο σε ευαίσθητες στρατιωτικά περιοχές… ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΟΙ. ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΡΙΓΥΡΩ ΜΑΣ;;;

      • Το είδα και εγώ το ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΟΥΦΟ, έκανε μάτι στην κρεβάτι μου την ώρα που πασπάτευα ένα χανουμάκι...

        Τελικά αντιστάθηκα στην ξένη εισβολή στην κρεβατοκάμαρα μου και τους π@διξα το χανουμάκι με την τσεμπέρα.

      • Υπάρχει άραγε διαβάθμιση βλακείας και ηλιθιότητας..και βλακόμετρο να μετρήσει τα όρια ασφαλείας.Δεν θα μας πείσεις φίλε μου χωρίς επιχειρήματα..όσο και να εκρηγνύεστε,η επικαιρότητα και με τις ΜΚΟ,και με την τρομοκρατία,με τις απειλές από απέναντι και τον σκοπό τους ..αλλά και η επίσημη θέση των Υπουργείων αποδεικνύει ότι εσείς είστε τα UFO,οι επαναλαμβανόμενοι Τραμπάκουλες..που ισοπεδώνουν τα πάντα γύρω τους ακόμα και την ‘λυκοφιλία’ για χάρη του συμφέροντος.Προσωπικά αποδεικνύεις ότι είσαι βλάξ,ανόητος,φραπεδικά άστοχος,κενός προβληματισμών και πληκτρομανής…

    • Βρε σαλεμένοι, τους .....πράκτορες του εχθρού που χόρευαν με την Τσιλέρ τους ξεχάσατε;

      Και τους άλλους με τα …. που όλο πάτε και τους γεμίζετε τα τραπέζια και τους …….. πάλι χαμπάρι δεν παιρνετε τι ρόλο παίζουν;;;

      • Ευτυχώς που έχουμε ακόμα βροχές, μόλις πιάσουν οι ζέστες ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΑΛΕΜΕΝΟΙ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΈΡΟ.

        Πολύ λολάγρα κουβαλάνε κάποιοι σαλεμένοι… Με τόσα έργα κατασκοπείας που βλέπουν σε βίντεο σε λίγο θα ανακαλύψουν πράκτορα του εχθρού ακόμα και μέσα στην Μητρόπολη…

    • Γεμίσαμε κατασκόπους, ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΛΟΛΟΥΣ, γεμίσαμε γιαλατζί φασίστες που ονειρεύονται πολέμους ...

      Σήμερα παρατήρησα ένα ΟΥΦΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ, κόκκινο με κεραίες μαύρες που φωτογράφιζε όλα τα χωράφια με κουνουπίδι στην Κω. Έψαχναν και για κούφιες κολοκύθες αλλά βρήκαν κλειστά τα γραφεία των Θερμοπυλών…

      • Αυτοί οι σαλεμένοι κρυφοφασίστες ξεφτιλίζουν μια ιστορική μάχη, πουλάνε πατριδοκαπηλεία τα ψώνια.

        Πόσο παλαβοί τελικά υπάρχουν που δεν τους παίρνουμε χαμπάρι;

      • Οι αναλυτές της παγκοσμιοποίησης και του εφησυχασμού αυνανίζονται!!!!

        Το να εκτίθεσαι τόσο φτηνά σε όλο τον κόσμο που ακολουθεί το φόρουμ με τον ανορθολογισμό σου σε ζητήματα που έπρεπε να επικρατεί η λογική..δείχνει δαιδαλώδεις εγκεφαλικές παθήσεις…νοσηρότητα εγκεφάλου,επιπλοκές λειτουργικής σκέψης !!!είναι απίστευτο πόσο ανιστόρητα άτομα υπάρχουν,που ούτε καν έμαθαν στην πορεία των αιώνων πόσο έχει στοιχίσει σε απώλεια ζωών,εκκαθαρίσεις,χάσιμο πατρίδων,γενοκτονίες από άτομα ο εφησυχασμός που επέβαλαν κάποιοι για δικούς τους λόγους…ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ!!!!Γιατί όλοι διαβάζουμε ένα μεστό κείμενο με λογικά κριτήρια,σκέψη και διά ταύτα…είστε πολύ μικροί εκτός από ζαναχογλύφτες ,που θα κάτσει να ακούσει κάποιος λογικός τις ψυχοπαθητικές σας κορώνες.Παντού μέχρι τώρα πέσατε έξω,αυτό φοβόμαστε όλοι,ότι έρχονται χειρότερα.Μπες στο Turk Cnn,ή πες σ έναν που μιλά την γλώσσα να σου μεταφράσει και μετά ας χαρείς και ένα οθωμανικό μερεμέτ,αφού τόσο σου είναι γνώριμο.

    • Συνέλληνες πάνω από τους μισούς τουρίστες που έρχονται στην Κω είναι κατάσκοποι.
      Οπωσδήποτε πρέπει να τους διώξουμε. ΜΡΑΒΟ!! ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΕ ΤΗΝ RAYANAIR.

  1. ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!
    Εντοπιστηκαν αιγοπροβατα στο βουνο με GPS τα οποια ειναι Δακτυλος Τουρκων κ Γερμανων…
    Να ενημερωθει το ΝΑΤΟ να ερθει να ελενξει τι γινεται!!!
    SOS……

  2. ΠΟΛΙ ΣΟΣΤΕΙ Ι ΘΑΙΣΙ ΣΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΩΣΕΞΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΘΕΝ ΑΘΛΙΤΕΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΑΙΡΜΑΝΟΥΣ ΑΓΚΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΕ ΔΙΘΕΝ ΓΙΑ ΑΓΟΝΕΣ ΕΔΟ ΙΝΕ ΟΛΙ ΚΑΤΑΣΣΚΟΠΙ, ΚΑΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΙΜΟ ΠΡΑΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΚΑΤΑΣΣΚΟΠΟΥΣ ΘΕΜΟ ΓΕΡΑ ΜΕΤΑΝΟΙΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΝΑ ΣΟΘΙΤΕ

    • Βρε βόδι με τα κεφαλαία Τούρκικο σχολείο τελείωσες. Τι τα θέλεις τα σχόλια βρε αγράμματο ζώο;

      Που και που σου ξεφεύγει και καμιά λέξη σωστά χωρίς ορθογραφικά λάθη…

  3. μεταμοντέρνα τρολς για να μας προσφερετε διασκέδαση ή απλα εντελώς θεόμουρλοι?

  4. Σε ολο τον κοσμο υπαρχουν γραφικοι δεν λεω ,αλλα εσεις βρε παιδια το εχετε καψει τελειως.Ελεος

  5. να αποτελούν την απόδειξη οτι οι ψεκασμοί στην Ελλάδα ισως ειναι τελικα πραγματικοτητα.

  6. Αν μας φάνε οι κατάσκοποι, οπως ισχυρίζεστε, τα μισά ρούχα και σαν χριστιανοί δίνουμε επισης τα μισά των μισών, αυτο σημαίνει οτι τελικα θα μείνουμε με το 1/4 των ρούχων μας? Ελπιζω να μας αφήσουν τους ζουρλομανδυες.

    • Για αυτό οι Κώοι Συμπολίτες σας, σας αποκαλούν (μεταξύ άλλων):
      μεμονωμένα θρασύδειλα ανθρωπάρια … γερμανοτσολιάδες της Νέας Τάξης πραγμάτων … προμαζέματα της Κοινωνίας … εξαγορασμένα γιουσουφάκια των ΜΚΟ … απομεινάρια του σταλινιστικού φασισμού … καμουφλαρισμένοι σατανικοί κτηνοβάτες… !

  7. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΣΟΚ!!!
    Οι Τούρκοι έχουν εκπαιδεύσει περιστέρια να κουβαλάνε ειδικές συσκευές για να μας ψεκάζουν!!! (Δεν εξηγείται αλλιώς, ΤΟΟΟΟΟΣΗ ηλιθιότητα).

    • Και ΦΟΒΑΤΑΙ να την εκφράσει επώνυμα, αυτό φανερώνει ότι έχει κάποια «ΦΟΒΕΙΑ» !
      Χρήζει τουλάχιστον ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ, εάν όχι (όπως λέτε και εσείς) «ζουρλομανδύα»!
      Γιατί: « (Δεν εξηγείται αλλιώς, ΤΟΟΟΟΟΣΗ ηλιθιότητα)», όπως σωστά συμπεραίνεται και οι ίδιοι σας!

  8. Πανέξυπνη διάγνωση. Την βλακοφοβια όμως την έχετε ακουστά; Τα ορθογραφικά σας δικαιολογούνται λόγω του ζουρλομανδύα που φοράτε ή παρασυρθήκατε λόγω του πατριωτικού σας μένους; Επίσης, ελπίζω να καταλαβαίνετε ότι εδώ μέσα σας τρολαρουμε για τις ασυναρτησίες που γράφετε και υποστηρίζετε. Δεν προσπαθούμε να ανοίξουμε διάλογο μαζί σας. Βεβαια, δεν ειναι σίγουρο ότι το έχετε καταλάβει αυτό.

    • Και όμως απόγονε του Φρόιντ…Μήπως έριξες καμιά ματιά στα σημερινά φύλλα των Κυριακάτικων?Πέρα απ τα ειρωνικά σχόλια,δεν βλέπω κάποια επιχειρήματα,παρά μόνο ‘παιάνες’ ηλιθίων..Λοιπόν ρίξε μια ματιά στην Real News ,που λέει ότι η ‘Χώρα θα ρίξει ασπίδα πάνω απ τα 5 Νησιά μας που θέλουν οι απέναντι.’.επίσης καμιά αναφορά στην συμπεριφορά της Γείτονας χώρας και το πολεμικό κλίμα που έχει ξεκινήσει με Ολλανδία,Γερμανία…και τις τάσεις επεκτατισμού που δείχνει στην ευρύτερη περιοχή.Είναι προϊόν βλακείας και ακατάσχετης ‘σηκωχτύπας’..ξέρεις το γνωστό ‘κωσταλέξη’….,η τοποθέτηση χωρίς επιχειρήματα απέναντι σε προβληματισμούς συμπολιτών μας σε ένα πρόβλημα που γιγαντώνεται και όλοι αποδέχονται εκτός τα φωτισμένα μυαλά των ‘ωχαδελφιστών’ που βλέπουν τα πάντα μέσα απ τη νιρβάνα των ουσιών που καταναλώνουν.Όχι αγαπητοί,τα παιδιά δεν παίρνουν ουσίες ,ούτε είναι τρελοί…ούτε έχουν φοβίες.Περισσότερο πρέπει να απασχολεί εσάς που ειρωνεύεστε αν χρειάζεστε ψυχίατρο..Και βέβαια ζουρλομανδύα χρειάζονται και οι χρήστες ροζ χαπακίων μεγάλων περιόδων.

      • με τους Θερμοπυλαιοιυς και τους υποστηρικτές τους. Δεν υπαρχει ελπίδα για βελτίωση. Και επομένως, πως να τους πάρεις στα σοβαρά και να ανοίξεις διάλογο μαζι τους? Ποιος ανοίγει διάλογο με φρενοβλαβείς? Μονο ο γιατρός τους ισως.

        • Εκτός από βλάκας είσαι και ανιστόρητος…με επιχειρήματα φρεντουτσίνο και καφενειακού τύπου ειρωνικές απαντήσεις και σχόλια,συγκεκριμένα κάθε φορά που μια μερίδα συμπολιτών μας δημοσιοποιεί κάποιους προβληματισμούς,δεν είσαι ικανός να αποδείξεις τις μανιοκαταθλιπτικές σου εμμονές,την υπερφίαλη μακαριότητα του λιγοστού μυαλού σου.Πριν να το γράψει κάποιος παραπάνω για τα 5 νησιά πανίβλακα,φρόντισε ο διαχειριστής να βγάλει το πρωτοσέλιδο της Real ..στον αέρα..για να μην σε ανησυχεί κάτι εκτός απ τη μαστούρα που μ αυτήν νομίζεις ότι γλυτώνεις την ψυχοθεραπεία που χρειάζεσαι σε κόβω να έχεις μεγάλα συμφέροντα και με τους απέναντι και με τις νέες ‘επιχειρήσεις’ που δημιούργησαν οι αριστεροί Πατριώτες.

        • απο ασυναρτητους αλλα ευφάνταστους χαρακτηρισμούς?! Ε, ειστε θεοί εσεις στις θερμοπυλες. Εγω παντος φίλε πατριώτη μονο ελληνικό καφέ – βαρύ γλυκό στην χόβολη. Κατω οι νεοταξικοί, αδερφιστικοι καφέδες.

      • σαν αυτο που πιο πανω έγραψε: ‘μεμονωμένα θρασύδειλα ανθρωπάρια … γερμανοτσολιάδες της Νέας Τάξης πραγμάτων … προμαζέματα της Κοινωνίας … εξαγορασμένα γιουσουφάκια των ΜΚΟ … απομεινάρια του σταλινιστικού φασισμού … καμουφλαρισμένοι σατανικοί κτηνοβάτες… !’? Αυτοί ειναι οι Θερμοπυλαιοι και οι υποστηρικτές τους. Δεν ντρέπεστε καθολου να υποστηρίζετε δημόσια τέτοια άτομα? Τέτοιες ασυναρτησίες φωνάζει η Λουκά στα πεζοδρόμια της Αθήνας κρατώντας εικόνες στα χέρια. Ειστε κύριε χαζός και εσεις?

  9. Προς σχόλιο: «Ναι, ακριβώς, κύριε ειδικέ, απόγονε του Ιπποκράτη. 12 Μαρ 2017 at 16:00:11»

    Όπως πολύ καλά κατάλαβες, για να ανοίξεις διάλογο μαζί μου, θα πρέπει να κόψεις την γλουτένη για τουλάχιστον 1χρόνο!
    Παρεμπιπτόντως: Ο λόγος γίνετε για μία παραπανίσια γλουτένη του 15%, την οποία σου ταΐζει καθημερινά με το σιτάρι, ο «μεγαλοεθνάρχης» σου Βενιζέλος από το 1930 (αντί του ζέα με 3%γλουτένη, που κατανάλωνε ο Ιπποκράτης)!
    Γιατί άραγε; Επί τη ευκαιρία μάθε και εσύ κάτι ωφέλιμο!!!
    Και ότι κάτι δεν το καταλαβαίνεις, δεν οφείλεται στα «ορθογραφικά» αλλά στο ότι έχουν κολλήσει τα εγκεφαλικά σου κύτταρα από την υπερβολική γλουτένη, που τα ταΐζεις καθημερινά!
    «Καταλαβερδούγκος» κύριε του «τρολαρουμε»;;;

    • Κύριε εντάξει, ειστε του δημοτικού, αλλα δεν ειναι ανάγκη να το διατυμπανίζετε.

      • Θέλεις να μας πεις ότι εσύ κύριε "τρολαρουμε" τα κατάφερες και πήγες και γυμνάσιο;

        Τελικά το έβγαλες και το γυμνάσιο;
        Α … για αυτό ΦΟΒΑΣΕ και κρύβεσαι!

        • ‘Φοβασαι’. Οταν κάποιος κανει ακαδημαϊκή καριέρα σημαίνει οτι εχει βγαλει το γυμνάσιο;

    • καίμε καθολου γλουτένη ή προκειται για καθαρη διασκεδαση?

      • Μπα..μαλακομπούκωση σκέτη είναι….απ αυτήν την επιπλοκή των εγκεφαλικών σου κυττάρων οφείλετε ο μηρυκασμός υποτιμητικών σχολίων,που κανένας ειδικός δεν κατανοεί τις ίδιες λέξεις με το ίδιο περιεχόμενο.Μάλλον εμπιστεύεστε αγύρτες,κομπογιαννίτες για οποιαδήποτε ασθένεια σας..Σε κάθε ανάρτηση των Ανθρώπων αυτών,παρατηρείς τα ίδια άτομα με την οφθαλμοφανή νοσηρότητα του εγκεφάλου τους,να χλευάζουν κάθε προβληματισμό,κάθε καχυποψία..μάλιστα συστήνοντας και θεραπεία,ενώ οι ίδιοι είναι άρρωστοι…Ούτε έχουν ανοίξει ποτέ ένα βιβλίο για την ‘πορεία των Ελληνοτουρκικών σχέσεων»,τα δεινά που έχει υποστεί αυτή η χώρα και όλες οι γειτονικές απ την Επίσημη αγαπημένη των υπερασπιστών της εδώ μέσα.Αλλά όπως έλεγε ο Ευριπίδης και ο Ηρόδοτος,οι χειρότεροι εχθροί είναι οι εσωτερικοί..και αποδείχθηκε..

        • Βρε εσεις ειστε τετραπέρατοι. Ο ζουρλομανδυας δεν προτάθηκε σαν θεραπεία. Προτάθηκε γιατι ακριβως δεν υπαρχει θεραπεία για την ανίατη περιπτωση των συνωμοσιολογων, χαζών Θερμοπυλαιων και των υποστηρικτών τους. Δίκιο ειχαν οι αρχαίοι, οι βλάκες ειναι οι πιο επικίνδυνοι εχθροί της πατρίδας. Δείτε για παράδειγμα τους φασιστες, ναζιστες Χρυσαυγίτες. Υπαρχει μεγαλύτερος κίνδυνος απο αυτους? Η μεγαλύτερη ντροπη της Ελλάδας. Αμφιβάλω αν εσεις, οι Θερμοπυλαιοι και οι φίλοι σας/τους, συμφωνείτε.

    • ‘Καταλαβερδουγκος’; Ποιος άνθρωπος του 21ου αιώνα, που σέβεται τον εαυτό του, μιλαει ετσι;

  10. Δεν εχουν να ασχοληθουν με τιποτα δουλειες και γραφουν οτι ηλιθιοτητα τους κατεβει στο κεφαλι οι κυριοι Θερμοπυλες…..δεν εξιγειται διαφορετικα!!!

  11. Προς σχόλιο: «Ζητάς δηλαδή να γίνει διάλογος με άτομα 12 Μαρ 2017 at 21:59:53»

    ‘μεμονωμένα θρασύδειλα ανθρωπάρια … γερμανοτσολιάδες της Νέας Τάξης πραγμάτων … προμαζέματα της Κοινωνίας … εξαγορασμένα γιουσουφάκια των ΜΚΟ … απομεινάρια του σταλινιστικού φασισμού … καμουφλαρισμένοι σατανικοί κτηνοβάτες… !’
    Έτσι σας αποκαλούν οι Κώοι Συμπολίτες σας!
    Εμείς σας θεωρούμε ως Συνανθρώπους μας δίχως καμία Ελληνική παιδεία!
    Σταματήστε επιτέλους με την ΑΝΩΝΥΜΙΑ σας να επιβεβαιώνετε τους Κώους Συμπατριώτες σας!

    • Δηλ επιβεβαιώνετε πως οι θεοπαλαβοι συμπολίτες μας ειναι περισσοτεροι

      απ’ ο,τι νομιζαμε? Η δίκη σας ελληνική παιδεία ειναι υπεύθυνη για χαρακτηρισμούς του τύπου ‘καμουφλαρισμένοι σατανικοί κτηνοβατες’? Πως η ανωνυμία συσχετίζεται με όλους αυτούς τους ασυνάρτητους χαρακτηρισμούς? Επομένως, σαν ανώνυμος σχολιαστής που ειστε και εσεις, οι παραπάνω χαρακτηρισμοί απευθύνονται και σε εσας. Κατακαημενη χώρα, με παράλογους πολίτες, απαίδευτους πολίτες, κουτοπόνηρους πολίτες, χαζούς πολίτες. Ειστε για λύπηση και θα επρεπε να ντρέπεστε. Αλλα οταν προκειται για ανθρώπους με ανύπαρκτη αυτογνωσία και ανικανότητα αυτοκριτικής πως να απαιτήσουμε απο αυτους εκλεπτυσμένα ήθη και λογική σκέψη? Μαύρη απελπισία.

    • Γιατί ρε μεγάλε δεν έρχεσαι ημέρα να δεις τι κάνουμε εκεί? Εχεις ανέβει ποτέ σε βουνό ή κάθεσαι όλη μέρα σε εναν υπολογιστή μπροστά και γράφεις ασυναρτησίες. Άντε απο δω, που θα μας πεις και πράκτορες ξενων συμφερόντων, κεφτέ με ποδια, τυρόχλεμπουρα, καθυστερημενε.

  12. Τελικά που έκανες την ακαδημαϊκή σου καριέρα;
    Στα Σκόπια:
    Παρέα με την κ. ..πούτση;

    • Αν κρίνω απο τα προϊόντα-μαργαριτάρια της ελληνικής παιδείας,

      (αναφέρομαι σε εσας, αν δεν το καταλάβατε) εχω μετανιώσει που δεν σπούδασα εξωτερικό.

  13. Προς σχόλιο: «Αν κρίνω απο τα προϊόντα-μαργαριτάρια της ελληνικής παιδείας, 13 Μαρ 2017 at 0:30:28»

    Μα δεν έχεις και άδικο!!!
    Σήμερα η Ελληνική Παιδεία διδάσκεται σε Κέντρα Εκπαίδευσης όπου η Αρχαία Ελληνική Γλώσσα αποτελεί κόσμημα για τους αποφοίτους!
    Εδώ στην Ελλάδα κάποιοι θέλουν να καταργήσουν ακόμα και τα Νέο-Ελληνικά μέσω των «Κρέκλιστ» ή όπως θέλουν να τα λένε!
    Πριν 2.5χιλιάδες χρόνια ένας Συντοπίτης μου, με ένα αναμμένο λυχνάρι, μέρα μεσημέρι, μέσα στην κεντρική αγορά των Αθηνών, έψαχνε τον «ΑΝΘΡΩΠΟ»!
    Εγώ σήμερα, μέσα στην κεντρική αγορά της Κω, ψάχνω τον «ΕΛΛΗΝΑ»!

    • δεν εχεις καμία σχεση με τον 2.5χιλιαδων χρονων συντοπίτη σου. Αν ο συντοπίτης σου έβλεπε πως οι περισσότεροι πατριώτες, ελληναράδες χειρίζονται και δολοφονούν την ελληνική εδω μεσα θα ντρεπόταν για τα χάλια και την κατάντια μας. Εσυ δεν αναφέρθηκες πιο κατω για την ‘ΕΛΛΙΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ’? Ζούμε στη χώρα της ημιμάθειας και του παραλόγου. Φίλε συντοπίτη. Μαύρη απελπισία.

  14. Το πρόβλημα δεν είναι οι Θερμοπύλες.Το πρόβλημα είναι πως ο Θεσμός Δήμος τούς κάλεσε σαν ισότιμους συνομιλητές για το προαναχωρισιακό μαζί με τους άλλους ψεκασμένους…Αυτοί ότι θέλουν γράφουν,δικαίωμα τους είναι άλλωστε. Ο Δήμαρχος που θέλει να παίξει παιχνιδάκια δεν βλέπει το χάλι τους; Δεν βλέπει που οδηγεί το νησί;

  15. Προς σχόλιο: «Δηλ επιβεβαιώνετε πως οι θεοπαλαβοι συμπολίτες μας ειναι περισσοτεροι 13 Μαρ 2017 at 0:08:42»

    Για όποιον συναινεί με τα σχόλια του ( άμεσα ή έμμεσα) με την ομάδα των Θερμοπυλών, βλέπε τα εγγεγραμμένα ονόματα της ομάδας!
    Όποιος έχει άλλη άποψη από αυτόν που αρθρογραφεί, οφείλει να καταγράφει ΕΠΩΝΥΜΑ τις όποιες αντιθέσεις του, για να αποφεύγει και τα «ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ» σχόλια των Συμπολιτών του!
    Εάν τώρα επιθυμείς και προσωπικό διάλογο με την ομάδα, πολύ ευχαρίστως!!!!!!!
    Κατ’ επανάληψη σας έχουμε καλέσει σε ανοιχτό διάλογο ενώπιων του Κωακού Λαού στην «Δημοτική Τηλεόραση» της Κω!
    Ποίοι είναι ΑΥΤΟΙ που κρύβονται;
    Εσείς είστε ΑΥΤΟΙ, που συνεχίζουν προκλητικά να «ΚΡΥΒΟΥΝ» την προσωπικότητα τους από τον Κωακό Λαό!
    Γιατί ΦΟΒΑΣΤΕ;
    Μήπως κατά βάθος την «βρίσκετε» με αυτού του είδους των ύβρεων των Συμπολιτών σας;
    Εμείς (απλώς σας το επαναλαμβάνουμε) σας βλέπουμε ως Συνανθρώπους μας, με ανύπαρκτη ΕΛΛΙΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ!

    • Για ποια ‘ανύπαρκτη ΕΛΛΙΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ’ μιλάς? ‘ΕΛΛΙΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ’? ‘ΕΛΛΙΝΙΚΗ’??? Ε-Λ-Λ-Ι-Ν-Ι-Κ-Η?? Ελληνική με γιώτα?? Βρε εθνικιστή, πατριώτη, ελληναρα μου, μικρέ Θεέ. ΒΡΕ. ΜΙΚΡΕ. ΘΕΕ. ΕΛΛ’Ι’ΝΑΡΑ ΜΟΥ. ΘΕΡΜΟΠΥΛΑΙΕ ΕΛΛ’Ι’ΝΑΡΑ. ΜΕΓΑΛΕ ΕΛΛ’Ι’ΝΑ.

      • Εμείς είμαστε αυτό που είμαστε «κύριε χαρισματικέ ΕΛΛΗΝΑ Εισαγγελέα»!
        Και όλοι μας γνωρίζουνε στην Κω!
        Και όποιος νομίζει, ότι έχει κάποιον σοβαρό αντίλογο πάνω στις απόψεις μας, ας διαφωτίσει και εμάς σε τηλεοπτικό διάλογο μπροστά στον Κωακό Λαό!
        Εσύ όμως όχι μόνον τον διάλογο «αποφεύγεις» αλλά και ούτε επώνυμα την άποψή δεν εκφράζεις!
        Εσύ γιατί κρύβεσαι;;;;
        «Χαρισματικός ΕΛΛΗΝΑΣ Εισαγγελέας» και να είναι τόσο τρομοκρατημένος;
        Αυτό γεννάει σοβαρότατες υποψίες στους αναγνώστες μας!

  16. να γράφετε ‘χαρισματικός ΕΛΛΙΝΑΣ εισαγγελεας’ παρακαλώ. Επιμένετε να γίνει διάλογος με άτομα που ξεστομίζουν ‘μεμονωμένα θρασύδειλα ανθρωπάρια … γερμανοτσολιάδες της Νέας Τάξης πραγμάτων … προμαζέματα της Κοινωνίας … εξαγορασμένα γιουσουφάκια των ΜΚΟ … απομεινάρια του σταλινιστικού φασισμού … καμουφλαρισμένοι σατανικοί κτηνοβάτες… !’ ή ‘ανύπαρκτη ΕΛΛΙΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ!’ (δίχως ίχνος ειρωνίας) ή ‘μαλακομπουκωματα’ ή ‘πιλάφια με ζαναξ’ ή ‘καταλαβερδουγκος’ ή ‘γκέγκε’. Τι σοβαρή συζήτηση μπορείς να κανεις με την κ.Λουκα? Λίγη αξιοπρέπεια και αυτοκριτική δεν έβλαψαν ποτε κανέναν. Κύριε ανώνυμε, είμαστε-αυτο-που-είμαστε Γκέινορ.

  17. Κ.ανωνυμε, οταν εισαι περιτριγυρισμένος απο απύθμενη και επικινδυνη βλακεία, πως να μην εισαι τρομοκρατημένος? Ζητατε αντιλογο για τι ακριβως? Για ασυναρτησίες, ανακρίβειες και συνομωσιολογιες? Επισης, μπορείτε να μας πείτε ποιες ειναι αυτές οι νεογέννητες, σοβαρότατες υποψίες των αναγνωστών μας? Θα εχει μεγάλο ενδιαφέρον να ακούσουμε και αυτη τη συνομωσιολογικη άποψή σας.

  18. ‘μεμονωμένα θρασύδειλα ανθρωπάρια … γερμανοτσολιάδες της Νέας Τάξης πραγμάτων … προμαζέματα της Κοινωνίας … εξαγορασμένα γιουσουφάκια των ΜΚΟ … απομεινάρια του σταλινιστικού φασισμού … καμουφλαρισμένοι σατανικοί κτηνοβάτες… !’
    Δεν είναι μόνο αυτές οι φρασεολογίες που χρησιμοποιούν οι Συμπολίτες για όλους τους ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ Α-Ν-Θ-Ε-Λ-Λ-‘Ι’-Ν-Ι-Σ-Τ-Ε-Σ !
    Από ευπρέπεια και οικονομία χώρου περιοριζόμαστε σε αυτές!
    Παρεμπιπτόντως δείτε (γενικώς), τα σχόλια των Συμπατριωτών μας, για τα ΑΝΩΝΥΜΑ ανθελληνικά σχόλιά σας!
    Θα δείτε τι θα πάρετε στην επόμενη ψηφοφορία!
    Εμείς «κύριε χαρισματικέ Εισαγγελέα» σας θεωρούμε απλώς Α-Ν-Θ-Ε-Λ-Λ-‘Ι’-Ν-Α !

    • Για την δίκη σας επωνυμία: ‘Συνεχίζετε «αγρόν να αγοράζεται» … περαστικά σας!’, μηπως έχετε κανενα υποκοριστικό για την οικονομία χώρου? Δεν μπορώ να βρω πουθενά καποιο ανθελληνικό σχόλιο. Εκτός και αν θεωρείτε ανθελληνικό το γεγονός οτι ντρεπόμαστε για τους φασιστες-ναζιστες Χρυσαυγίτες που μισούν ανθρώπινες ομάδες για τις διαφορές τους, που ειναι μεσα στη συνωμοσιολογία, στον φανατισμό, στη βία. Που μας εχουν ντροπιάσει και εκθέσει παγκοσμίως. Που δολοφονούν ανθρώπους, που δολοφονούν την ελληνική γλώσσα, που δολοφονούν την ηθική, που δολοφονούν τη δημοκρατία. Ντροπή και απελπισία κύριε ‘επώνυμε’, ‘ευπρεπή’, χαζέ, Θερμοπυλαιε Ελλινα. Περήφανε χαζέ Ελλιναρα.

  19. Εξήγησε μας σας παρακαλώ που οφείλετε αυτή η ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΗ ευαισθησία σας για τον ΦΑΣΙΣΜΟ!
    Με ποια ευαισθησία παραβλέπεται το ιστορικό γεγονός, ότι το «σφυροδέπανο» είναι το σύμβολο του μεγαλύτερου φασισμού του περασμένου αιώνα!
    Ο φασίστας Χίτλερ κόστισε την ζωή σε 20εκατομμυρίων Συνανθρώπους μας!
    Ο δε φασίστας Στάλιν κόστισε την ζωή σε 40εκατομμύρια Συνανθρώπους μας!
    Γιατί δεν σας ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΙ, να εκπροσωπείται μέσα στην Ελληνική Βουλή, το «σφυροδέπανο» του Στάλιν αλλά μόνον η «σβάστικα» του Χίτλερ;

    • Υποθέτω πως εννοείτε 'απέχθεια' προς τον φασισμό. 'Ευαισθησία' για τον φασισμό δείχνετε εσεις.

      Επισης, ποιος σας ειπε οτι είμαι κομμουνιστής? Και αυτοί, οπως και εσεις, την κατάλυση της δημοκρατίας δεν ονειρεύονται? Στο ενα άκρο εσεις, στο αλλο αυτοί. Αρρωστημένε μου φασίστα, απο τα ευφυέστατα επιχειρήματά σας παντως καταλαβαίνω οτι υποστηρίζετε και δικαιολογείτε τα φρικτά εγκλήματα των ναζιστών, επειδη αυτοί σκότωσαν μονο 20εκ ανθρώπους σε αντίθεση με τα 40εκ των άλλων φονιάδων? Συνεχίστε το διασκεδαστικό αυτοτρολαρισμα.
      Επειδη όμως ειστε επιλησμων των δικών σας λόγων, υπενθυμίζω σε εσας και στους συμπολίτες μας οτι αναφερθήκατε (δίχως ίχνος ειρωνιας) στην ‘ανύπαρκτη ΕΛΛΙΝΙΚΗ παιδεια’. Αν εγω το ειχα γράψει αυτο για να σας κοροϊδέψω, δεν θα ειχε τόση βαρύτητα και αξία. Θα με λέγατε υπερβολικό και θα με κατηγορούσατε για έλλειψη πρωτοτυπίας. Κουτοπόνηρε, χαζέ ‘Νεοελλινα’, πρόγονε των αρχαίων φιλοσοφων, ντροπή της σύγχρονης Ελλάδας.

    • Αν οι φασιστες ηταν απόγονοι των αρχαίων φιλοσοφων, ισως να υπήρχε κάποιο ίχνος ευφυΐας, να υπήρχε ελπίδα. Μαύρη απελπισία μονο.

  20. Σας είδα χτες να κάνετε ποδήλατο με τρελα, μα ξαφνικά κατάλαβα πως έλειπε η σέλα….

  21. Προς σχόλιο: «Υποθέτω πως εννοείτε 'απέχθεια' προς τον φασισμό. 'Ευαισθησία' για τον φασισμό δείχνετε εσεις. 14 Μαρ 2017 at 12:22:59»

    Τώρα τα καταλάβαμε ΣΧΕΔΟΝ όλα!
    Εκτός από έναν « άκρος μορφωμένο και χαρισματικό Έλλ’ι’να Εισαγγελέα» έχουμε να κάνουμε με έναν «βαθυστόχαστο Έλλ’ι’να Ψυχαναλυτή»!
    Όμως πως σου ξέφυγε το γεγονός, ότι στο προηγούμενό μου σχόλιο, το «σφυροδ(ρ)έπανο» το έγραψα ΔΥΟ φορές δίχως το (ρ);
    Τυχαίο;
    Και το άλλο που δεν κατάλαβα ακόμα είναι: το πώς αντιμετωπίζεις τους Ισλαμιστές που παραβιάζουν τα Ελληνικά σύνορα (ούτε με την προοπτική για να εργασθούν ή να φιλοξενηθούν από ΕΣΕΝΑ) αλλά για να επιβάλουν μελλοντικά την Σαρία (με ότι αυτό συνεπάγεται για τους απογόνους ΣΟΥ), καταργώντας την Δημοκρατία ΣΟΥ!

  22. Που έκανα βαθυστόχαστα σχόλια και ψυχανάλυση; Η κριτική των κειμένων σου δεν απαιτεί τίποτα από αυτά. Καμαρώνεις που δεν ανέφερα και τα υπόλοιπα ορθογραφικά λάθη σου; Παραπονιέσαι δηλ που δεν αποκάλυψα πως είσαι ακόμα πιο βλάκας απ’ ό,τι φαίνεσαι; Επισημαίνω μόνο τα ορθογραφικά σου που βγάζουν μάτι, και που αποκαλύπτουν τι υποκριτής ‘Ελλινας’-εθνικιστής-πατριώτης είσαι. Δεν είμαι ο δάσκαλός σου στο δημοτικό να διορθώνω όλες τις βλακείες γράφεις. Μηπως θες και βαθμολογία για κάθε ανάρτησή σου; Το να ξεχάσεις ενα-δυο ‘ρο’ δεν ειναι το προβλημα. Που ανέφερα πως υποστηρίζω Ισλαμιστές που παραβιάζουν τα Ελληνικά σύνορα; Χάζεψες εντελώς ή απλά προσπαθείς να αλλάξεις θέμα; Όσο επικίνδυνος είσαι λόγω του φασισμού, που περήφανα έχεις αφομοιώσει, άλλο τόσο αξιαγάπητος είσαι με τις κουτοπονηριές και την ανύπαρκτη αυτογνωσία σου χαζούλη φασίστα. Αυτοαποκαλούμενε-Έλληνα-με-γιώτα.

  23. Προς σχόλιο: «Βρε μικρέ Θεέ. Βρε Θερμοπυλαίε Θεούλη. Βρε Έλληνα με γιώτα. 14 Μαρ 2017 at 23:35:10»

    Προτού κάνεις τον «δάσκαλο» σε εμάς για «φασισμό» οφείλουν να γνωρίζουν οι αναγνώστες μας τα εξής:
    Στην «σβάστικα» του Χίτλερ, οι Έλληνες «φασίστες» του Μεταξά είπαν το μεγάλο «ΟΧΙ» του 40 (εξαιρουμένων των φασιστών του «σφυροδρέπανου»)!
    Και ότι ήταν «Οι 300 του Λεωνίδα» για τους Πέρσες, ήταν και οι «φασίστες» Έλληνες του Μεταξά για τους Ναζοί.
    Η «σβάστικα» του Χίτλερ μας κόστισε τις ζωές 20εκατομμυρίων Συνανθρώπων μας!
    Το «σφυροδρέπανο» του Στάλιν μας κόστισε τις ζωές 40εκατομμυρίων!
    Οι οπαδοί του Μωάμεθ μας κόστισαν τις ζωές 270εκατομμύριων Συνανθρώπων μας (με συνεχιζόμενο ζήλο)!
    Την «σβάστικα» του Χίτλερ την καταδικάσαμε (με τις ΖΩΕΣ μας) εις θάνατον!
    Για αυτό θα πρέπει (βάση τις απλής αναλογικής) να καταδικάσουμε το «σφυροδρέπανο» του Στάλιν ΔΙΣ εις θάνατον!
    Και τους οπαδούς του Μωάμεθ ΕΞΑΚΙΣ εις θάνατον!
    Εσύ δάσκαλε του «αντιφασισμού» τι έκανες για όλα αυτά;

    • Αυτο που κανω εδω ειναι να αναδεικνύω την γελοιότητα και την βλακεία όλων εσας των νεοναζιστών, φασιστών, αμόρφωτων, επικίνδυνων χαζών, μηπως ξυπνήσει ο κόσμος και αποτραπεί η επανάληψη των παραπάνω φρικιαστικών ιστορικών γεγονότων. Ομολογουμένως όμως χωρις να εχει καταβληθεί μεγαλη προσπάθεια απο μεριάς μου: αν καποιος διαβάσει τα σχόλιά σας καταλαβαίνει οτι ξεφτιλίζεστε μια χαρά μονος σας με τις γελοίες ασυναρτησίες και την άθλια ‘επιχειρηματολογία’ σας. Που ‘καταδικασες τη σβάστικα εις θανατον με τη ζωή σου’. Ελλινα νεοναζοι.

  24. Βρε χουντικέ, φασίστα, νεοναζί Θερμοπυλαιε. Βρε συγκεχυμένη ύπαρξη. Βρε εχθρέ της χώρας και της δημοκρατίας. Που γράφεις τον Έλληνα με γιώτα και τους ναζί με όμικρον-γιώτα. Βρε νεοναζί χρυσαυγιτη με τους ναζιστικους χαιρετισμούς, τις σβαστικες, τις ναζιστικες σημαίες, τα ναζιστικα αναμνηστικά και τα ναζιστικα ξέφρενα πάρτυ (ολα αυτα καταγεγραμμένα σε βιντεο και φωτογραφιες). Με ρωτάς ‘εγω τι εκανα για ολα τα παραπάνω ιστορικά γεγονότα;’. Απολύτως τιποτα, γιατι δεν ζούσα τοτε. Έμαθα όμως απο αυτα. Εσυ που ‘έδωσες τη ζωή σου’ στον αγώνα μπορείς να μας κανεις μια αναδρομή των γεγονότων και των εμπειριών σου;

  25. Ακόμα δεν κατάλαβες ότι ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ μεν τα σχόλια σου αλλά απευθυνόμαστε στην ενημέρωση των αναγνωστών μας!
    Για σένα ξέρουμε ότι είσαι ο συνδυασμός του «άκρως μορφωμένου, χαρισματικού Έλλ’ι’να Εισαγγελέα» και «βαθυστόχαστου Έλλ’ι’να Ψυχαναλυτή»!
    Και σε ευχαριστούμε που μας βοηθάς, με τις «άψογες» τοποθετήσεις σου, να ενημερώνουμε (με τον καλύτερο τρόπο) τους Συνανθρώπους μας!
    Παρεμπιπτόντως, επειδή ένας Μουσουλμάνος Συμπατριώτης μας πήρε τηλέφωνο για περεταίρω πληροφορίες, παραπέμπουμε τους αναγνώστες μας στο ’YouTube’ με την ερώτηση: «Γιατί φοβόμαστε ένα μυστικό 1400 χρόνων του Ισλάμ»!

  26. Μικρέ Θερμοπυλαίε, Θεέ της υπεκφυγής, χαζούλη συμπολίτη, να παραπέμψεις επισης τους αναγνώστες (1/2)

    στα βιντεο με τους νεοελληνικοναζιστικούς ύμνους και χαιρετισμούς, τα νεοναζιστικά σας πάρτυ, τις φωτογραφίες του αρχηγού σας με τις σβάστικες και όλα τα ναζιστικά σύμβολα. Να τους υπενθυμίσεις οτι δεν σε πειράζει και δεν ντρέπεσαι καθόλου για τα φασιστικά και ναζιστικά σου πιστεύω. Μην ξεχάσεις και τα φιλοχουντικά σου αισθήματα. Να τους επαναλάβεις οτι δεν ειναι κακό να εισαι «ναζοι» γιατι οι φρικτοί αυτοί δολοφόνοι σκότωσαν μονο 20εκ ανθρώπους και οχι 40εκ οπως οι έκαναν στο αλλο ακρο. Αν αρχίσουν να σου λένε οτι ‘θα επρεπε να ντρέπεσαι’, ‘εισαι χαζος’ κλπ…

    • Άλλο φασίστας ,άλλο διαφωνών...άλλο εμμονικές διαταραχές....

      Η ιδεολογία είναι ένα σύνολο κατευθύνσεων που καλουπώνει τον τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς του ατόμου. Είναι «η ταφόπλακα του σκεπτόμενου».Δεν είμαι ούτε Θερμοπυλαίος ,ούτε όμως και νευρολογικοψυχικά άρρωστος σαν και του λόγου σου,ώστε να μην μπορώ να δω μια κατάσταση που οδηγεί το μέρος που θα μεγαλώσουν τα παιδιά μου σε άσχημες καταστάσεις…Ούτε όμως θα ήθελα κάποιος να ασκήσει βία για την ιδεοληπτική του ΜΑΝΙΑ!!!Το ότι και εγώ και πολλοί συμπατριώτες μου έχουμε υποφέρει απ αυτήν την βεντέτα της Αριστερής Κυβέρνησης με την τοπική Κοινωνία,χάριν ιδεοληψιών και συμφερόντων κάποιων ηλίθιων,που όλοι ξέρουμε…δεν σημαίνει ότι θα ασκώ λεκτική βία και θα αποκαλώ τρίτο Ράιχ ,όταν έχει κάποιος ενστάσεις και κρατάει μια ‘πισινή’.Κατάλαβες βλάκα??????

    • αναλύειw την ψυχολογία της μάζας και πως αυτή δύναται να επηρεαστεί μέχρι βαθμού αποκτήνωσης.Διάβασες για τα θύματα του Στάλιν?για τις εκκαθαρίσεις,όπου αυτούς που είχαν άλλη άποψη,τους έθαβε ζωντανούς?ξέρεις από Wikipedia?Έχεις διαβάσει ιστορικές αναφορές από συγγραφείς Ανατολικού μπλοκ?Σήμερα,παράλληλα με τον παραδοσιακό φασισμό,τρέχει κι ένας σύγχρονος.Αυτός δεν βασίζεται σε ένα ψευδεπίγραφο όραμα.Βασίζεται στη τρομοκρατία..Είναι αυτός που φορτώνει ενοχές τους πάντες,(με αντίθετη άποψη),για ένα πέρασμα της ιστορίας ,που ποτέ δεν το υιοθέτησαν.Σοβαρά στο λέω …είσαι επικίνδυνος.Παρακολουθώ τα σχόλιά σου καιρό..δεν είμαι Θερμοπυλαίος..αλλά τα παιδιά απ όσα έμαθα γι αυτούς,δεν στερούνται λογικής …Ούτε έπιασαν κανέναν απ το λαιμό να του μεταλαμπαδώσουν τις φοβίες τους,ούτε σε κάθε αντίθετη άποψη,πέφτουν σαν ύαινες να φάνε κάποιον σχολιαστή.Είσαι για δέσιμο!!!!!!!!Άρρωστος.Για το Δαφνί,Δρομοκαίτειο …

  27. Μικρέ Θερμοπυλαίε, Θεέ της υπεκφυγής, χαζούλη συμπολίτη, να παραπέμψεις επισης τους αναγνώστες (2/2)

    …τότε χαρακτήρισέ τους ‘κήρυκες του φρεντουτσίνου’ (οπως γράφτηκε παραπάνω) και γύρνα το στο Ισλάμ για αντιπερισπασμό. Και να τους μάθεις επιτέλους οτι ο «Έλληνας» γράφεται με γιώτα και οι συναγωνιστές σου «ναζί» με όμικρον-γιώτα, οπως πολυ σοβαρά έγραψες στα παραπάνω σχόλια. Αν νομίζεις οτι αυτά που γράφω ειναι βαθυστόχαστα και ψυχαναλυτικά, τότε θα σε συμβούλευα να ανοίξεις και κανένα βιβλίο φιλοσοφίας και ψυχολογίας (είναι κάτι χοντρά αντικείμενα με λευκές σελίδες και μαύρα τυπωμένα γράμματα – ενίοτε και με εικόνες για να σπάει η μονοτονία), όχι μόνο γιουτιουμπ και Χίο. Καημένε, ανώνυμε, αυτοαποκαλούμενε «Ελλινα Ναζοι». Ντροπή του νησιού, της χώρας και του ανθρώπου.

    • Αριστερό δρεπάνι,φασίστα του κερατά.Ακόμα θρηνεί η Πατρίδα τον εμφύλιο

      που ομοϊδεάτες σου μπόλιασαν στην Κοινωνία μας..και συνεχίζετε να προσκυνάτε μαύρους,να κάνετε τελετές αποκατάστασης λαθρομεταναστών,ενώ οι υπήκοοι σας πεινούν..Ποιος σου είπε κατ αρχήν ότι είμαι Χ.Α.Έζησα την χούντα και την Δεξιά,όπως ζω και την Αριστερή!!!Την δικιά σας!!!Πάσχεις από μανία καταδίωξης,παντού βλέπεις ΧΑ,και Χρυσαυγίτες…όποιος έχει άλλη άποψη απ τη δική σας,είναι φασίστας με ύμνους,σβάτσικες.. με μπερδεύεις με άλλον σχολιαστή… εγώ σου λέω ότι υπηρετείς μια ουτοπία,ότι η αγάπη σου για οτιδήποτε ξένο,ότι η τάση να βαφτίζεις το άλλο ,το διαφορετικό απ τα μανιακά σου μανιο-κολλήματα ,σαν φασισμό και δολοφονικό,είναι η αιτία που έπρεπε να σε πάνε δεμένο σε ψυχιατρείο.Είσαι επικίνδυνος και εσύ και 5-6 μαλάκες,που βγαίνετε και κατηγορείτε όποιον έχει άλλη άποψη που συνορεύει με πατριωτικό ενδιαφέρον!!Είσαι για δέσιμο και επικίνδυνος.και ΘΑ ΣΤΟ ΞΑΝΑΠΩ.ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ,ΔΙΑΛΕΓΩ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ..ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΟΣΟ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΟΧΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Φασισμός είναι ότι σε εμποδίζει να ανασαίνεις ελεύθερα.
      Σιγά σιγά στη ζωή,μαθαίνεις να ζεις με ρύπους.
      Το πόσους και ποιούς αντέχει ο κάθε οργανισμός,είναι…ψυχολογικό.Tον ρύπο όμως της ετσιθελικής επιβολής τρόπου ζωής που υπερασπίζεστε..διά της βίας και των ΜΑΤ ,που θυμίζει εποχές εμφυλίου,όταν και οι Ιταλοί κατακτητές σεβάστηκαν κάποια ιερά και όσια,που εσείς αμαυρώνετε… δεν τον αντέχει κανείς.Οπότε ο εκδημοκρατισμός της ζωής,όπως την θέλετε θα παραμείνει μια ακόμα ουτοπία…

    • Εφαρμογές Κομμουνισμού από Στάλιν διά της βίας!!!Τους συμπατριώτες του!!!!

      Η τιμωρία σου θα είναι όταν πηγαίνει το παιδί σου σχολείο μετά από κάτι χρόνια και να του δΕίχνει ο Δάσκαλος το Μουσείο,την Casa Romana,την Αγορά,τα μωσαϊκά,το Ωδείο κ.λ.π. και να το διδάσκουν ότι οι Φασίστες Ιταλοί κατακτητές τα άφησαν…και μετά να του δείχνουν τα Hot-spot,τα ξενοδοχεία με τα Ασυνόδευτα,τις ΜΚΟ,τα Mini Hot Spot,με Πακιστανούς,Αφρικανούς,κάποιοι εκ των οποίων έχουν βάψει και τα μαλλιά τους καστανά,και να τους λέει ο Δάσκαλος,ότι αυτά άφησε η ΑΡΙΣΤΕΡΆ ΣΤΗΝ ΚΩ!!!!!Αυτά είχαν κατά Νου ο Μαρξ,Έγκελς κ.λ.π που διάβαζα μικρός???Με τίποτα.Οπότε βούλωσε το ,αφού είσαι ανιστόρητος!!!!

  28. Αυτός είναι ο μύθος του αριστεροφασίστα.Αυτό δείχνει η ιστορία,άρρωστε!!!!

    Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΦΡΟΥΔΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ….

    Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΣΕ ΠΥΡΟΒΟΛΑΕΙ ΣΤΟ ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΕΓΜΑ….

    ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ…….

  29. Φασισμός είναι ο διευρυμένος ορισμός που έχει ξεφύγει από την αρχική σημασία της λέξης και χρησιμοποιείται κατά κόρον από τους αριστερούς. Φασισμός είναι μια λέξη που υπάρχει στην πολιτική ,σε ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΡΦΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ !!!!Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΟΜΩΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΣΟΥ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΓΙΑ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ,όπως Hot-Spot,MKO με ανεξέλεγκτη δράση,ομαδική αντίδραση σε συγκεκριμένα θέματα Δημόσιας κρίσης,αλλά και σε άρθρα με διαφορετική απ την ιδεοληψία σας άποψη,με μια φωνή δείχνετε την πραγματική ψυχολογία του Φασίστα ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ…ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ,ενώ είστε μειοψηφια.ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΝΙΩΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!!!

  30. Ελπίζω να ειστε ένας βλάκας (και οχι πολλοί) που αρχίσατε τα μεταμεσονύχτια παραληρήματα με τα ‘καθρεφτάκια τύπου δημοτικου’ και τα κατάλληλα ‘ουγκ ουγκ’. Ξερετε ήδη οτι όλοι εσεις οι ρατσιστές, οι εθνικιστές, οι φανατικοί πατριώτες, οι Θερμοπυλαιοι, οι Χρυσαυγίτες, οι φασιστες, οι ναζιστες, όλοι εσεις οι ακροδεξιοί περιτριγυρίζετε τις ίδιες ιδεολογίες. Με την ξεκαθαρη συμπάθεια μεταξύ σας του τύπου ‘οι Χρυσαυγίτες ειναι ναζιστες, αλλα εχουν και κάποιο δικιο’. Όλοι μεσα στη διαυγή βλακεία, την ασυναρτησία, τον ρατσισμό, τον εθνικισμό, τη συνωμοσιολογία, την ανακρίβεια, την έλλειψη παιδείας, την έλλειψη μόρφωσης. Που καμαρώνετε οταν γράφετε, δίχως ίχνος ειρωνίας, για την ‘ανύπαρκτη ΕΛΛΙΝΙΚΗ παιδεια’. Ο περήφανος Ελληναρας γραφει την «Ελληνική» με γιώτα. Ωραίες οι αναφορές σε Στάλιν και σφυροδρέπανα απο το ουικιπιντια αλλα αν διαβάζατε τα σχόλιά μου θα ξέρατε ήδη οτι ούτε παλιοκομμουνιστής είμαι, ουτε απατεώνας αριστερός.

  31. Το αλλο το νούμερο πιο πανω παρεξηγήθηκε που τον ειπα χρυσαυγιτη, ενω εχει προηγηθεί το φρικτά ρατσιστικό και χρυσαυγίτικό του ‘προσκυνάτε μαυρους’. Αφου αποτυχημένα με είπατε αριστερό, κομμουνιστή, ισλαμο-φιλο φτάσαμε και στον φασίστα. Το μονο που κανω ειναι να ασκώ κριτική στις γελοιότητες των Θερμοπυλαιων και των οπαδών τους. Ειπα πουθενά οτι πρεπει να τους φιμωσουμε; Εκφραζουν ελεύθερα και δημόσια τις συνωμοσιολογικές και φασιστικές απόψεις τους, γιατι ζούμε σε δημοκρατία και έχουμε ελευθερία λόγου. Αυτοί σε προηγούμενη ανάρτησή τους είπαν ξεκάθαρα και ξεδιάντροπα πως θέλουν την ποινικοποίηση της ομοφυλοφιλίας. Δηλ να θεωρηθούν εγκληματίες τα άτομα ομάδας με μοναδικό λόγο την διαφορετικότητα. Φασιστες οι Θερμοπυλαιοι, φασιστες και οι οπαδοί τους. Δυστυχώς, εξαιτίας σας, το παιδι μου ήδη μεγαλώνει σε καιρούς παρακμής και απελπισίας. Ακροδεξια φασιστακια, λίγη αξιοπρέπεια και υποτυπώδης ευφυΐα δεν έβλαψαν κανέναν. Ντροπή της χώρας. Τρωγλοδύτες.

    • Από χειριστής πληκτρολογίου και σπρέυ ξεκινάς για να γίνεις χειριστής μολότωφ και να εξελιχθείς σε χειριστή περιστρόφου ή καλάσνικωφ.

      • που ειναι εναντίον των ναζιστών, αγαπητέ Θερμοπυλαιε. Απο πραγματικά όπλα, μαχαίρια και βία ξέρετε πολυ καλα εσεις οι νεοναζιστες φασιστες. Υπάρχουν βιντεο και φωτογραφιες να τα χειρίζεστε νομιζω, αλλα και μια πρόσφατη δίκη για μια δολοφονία με μαχαίρωμα, αν θυμαμαι καλα. Ελλιναρα μου. Ναζοι.

    • Έχουμε να κάνουμε όπως καταλαβαίνετε όλοι με μια ομάδα αναλυτών επιπέδου Πανεπιστημίων,κάποια επιφανή μυαλά που συντελούν στην εκ μόρφωση των αναγνωστών..δεν έχουμε ανάγκη από Γεωστρατηγικούς αναλυτές,ούτε βέβαια σχόλια από Διδάκτορες σε σχολές Άμυνας και Ειδικού περιοδικού τύπου,γιατί οι αναλυτές του φόρουμ που έχουν κοινό ,το ανάθεμα οποιουδήποτε δεν θέλει Δημιουργία Ισλαμικής Μειονότητας στο νησί..αριστεροκάνθαροι στα πιστεύω…δίνουν μαθήματα και …Ιστορίας…Είναι η γνωστή ομάδα αριστεροφασιστών ,αναρχοαριστερών ,ακροαριστερών ανθρωποειδών που έχουν σαν αρχή τους τον »πληκτρολογικό» εκφοβισμό και τύπου καλάσνικωφ εναντίωση τους

      • ‘ναζοι’, καμάρι της πατρίδας και της ‘ελλινικης’ γλώσσας. Που προτιμάς τα πραγματικά όπλα, για να χύνεται και λιγο αίμα, οχι σαν τους άλλους τους φλωρους με την κριτική και τα βιβλία. Βλακοδιδάκτωρ.

  32. Προς σχόλιο: «Βρε μικροί θεοί του δημοτικού. Σας πείραξα κάποιο νεύρο; 16 Μαρ 2017 at 11:52:36»

    1ον) Οι ΑΝΩΝΥΜΟΙ σχολιαστές ως πρόσωπα, μας είναι τελείως ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ!
    Τους εγκαταλείπουμε στην κρίση των αναγνωστών μας (όπως και ΕΣΕΙΣ ο ίδιος το ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΤΕ)!
    Τα δικά μας σχόλια για το άτομό τους περιττεύουν!
    2ον) Τα σχόλια όλων όμως (και ιδικά τα ΑΝΩΝΥΜΑ και υβριστικά), μας δίνουν μια καλή αφετηρία για την περαιτέρω ενημέρωση των αναγνωστών μας και αυτό προσπαθούμε όσο καλύτερα μπορούμε να κάνουμε.

    • οπως τα δικά σας, π.χ. ‘καμουφλαρισμένοι σατανικοί κτηνοβάτες’;

  33. Εις το μέλλον να μην ενοχλούνται οι ΑΝΩΝΥΜΟΙ υβριστές μας, εάν εκτός από τις ήδη γνωστές εκφράσεις των Κώων Συμπατριωτών μας για αυτούς:
    ‘μεμονωμένα θρασύδειλα ανθρωπάρια … γερμανοτσολιάδες της Νέας Τάξης πραγμάτων … προμαζέματα της Κοινωνίας … εξαγορασμένα γιουσουφάκια των ΜΚΟ … απομεινάρια του σταλινιστικού φασισμού … καμουφλαρισμένοι σατανικοί κτηνοβάτες… !’
    προστεθούνε και οι κάτωθι εκφράσεις όπως:
    «αριστερό δρεπάνι-φασίστες του κερατά … ανιστόρητοι φασίστες παντός καιρού …φασίστες της τρομοκρατίας … βλάκες … ηλίθιοι …νευρολογικοψυχικά άρρωστοι … ομάδα μειοψηφίας για τετελεσμένα γεγονότα …»!

    • Ξεχάσατε το καλύτερο: ‘κήρυκες του φραπουτσινου’. Με το να αυτο-ξεφτιλίζεστε (καμία σχεση με το ‘αυτοσαρκαζομαι’ – απαιτείται κάποια ευφυΐα) αυτο που πετυχαίνετε ειναι να μην μπορούμε οι υπόλοιποι να σας κοροϊδέψουμε περισσοτερο. Οπως οταν γράψατε το καταπληκτικό ‘ανυπαρκτη ΕΛΛΙΝΙΚΗ παιδεία’, και μετα αναφερόσασταν σε εμενα σαν ‘ΕΛΛΙΝΑ’, δίχως παλι να έχετε καμία αντίληψη της ειρωνίας της κατάστασης. ‘Η οταν αντι για ‘ναζι’ γράψατε ‘ναζοι’ (σας έβαλε τιμωρία ο φιουρερ γι’αυτο;). Μετα απο αυτα τι να γράψουμε εμείς; Χαζούλη, ‘Ελλινα’, ‘ναζοι’, χρυσαυγιτη Θερμοπυλαιε.

  34. Άντε χάσου βρε χαμένε που θα ασχοληθούμε ένα σαραντάμερο με τις ηλιθιότητες σας...

    Κατάντησες γραφικός εκτός από σαλεμένος και ψεκασμένος φασίστας.

  35. Μόνο οι δικοί μας οι αριστεροί ζουν στον φανταστικό κόσμο όπου ο καπιταλισμός είναι κακός και όλοι θέλουν να γυρίσουν στην εποχή του Γιαρουζέσκι.Hαληταρία που αυτοικανοποιήται ονομαζοντας τον εαυτό της «αναρχοαυτόνομη» (τρομάρα τους)που καταστρέφει μνημεια και σχολεια σαν «άποψη»

    • ολοι της ίδιας ιδεολογίας ειστε, μην ανησυχείτε. Ακραίοι και επικίνδυνοι. Αλλα αυτο το ‘αυτοικανοποιήται’ παλι… Οχι της κατηγορίας ‘Ελλινας’ και ‘ναζοι’, αλλα πως να σε πάρει κάποιος στα σοβαρά;

  36. Μπορει ο κοσμος να γουσταρει , να ειναι αυτη η παιδεια που του αξιζει.Μπορει να πιστευει οτι ετσι θα ερθει η πραγματικη αριστερα που δεν ηρθε ποτε.Και θα διοριστουμε επιτελους ολοι στο δημοσιο.Γκραφιτι , κομματικες παραταξεις , μπουκα αναρχικων -»αγωνιστων εναντια στο συστημα»

  37. Γιατί άραγε οι «Φασίστες παντός καιρού» της Νέας Τάξης Πραγμάτων

    μόνο την «σβάστιγα» των Ναζιστών φασιστών λιβανίζουν;
    Και για τα άλλα φασιστικά σύμβολα όπως π.χ. το «σφυροδρέπανο» των Σταλινιστών ή την Σαρία των Ισλαμιστών ή τις «φάσκες» των Μελανοχιτώνων … «καρφί δεν τους καίγεται»;

    • εδω ‘λιβανίζουμε’ τη σβάστικα γιατι την ανακοίνωση πιο πανω την έκαναν οι συνωμοσιολόγοι φασιστες συναγωνιστές σου. Στις ανακοινώσεις των Σταλινιστων, των ακραίων ισλαμιστών και των άλλων φασιστών κάνουμε αντίστοιχα ‘λιβανίσματα’. Το παράπονό σου εχει αναφερθεί και άλλες φορές εδω μέσα χωρις να καταλαβαίνετε οτι εννοείτε ‘είμαστε ναζιστες, αλλα γιατι δεν λέτε και για τους άλλους;’. Και εσεις και τα αλλα άκρα ειστε το ιδιο επικίνδυνοι, μην ανησυχείς. Ένας ακομα πιο βλάκας απο εσας εχει πει εδω μεσα ‘ναι, είμαι ναζί, αλλα εσυ εισαι αμοιβαδα’. Παρακμή και απελπισία, οπως εχει αναφερθεί επισης πολλές φορές εδω μεσα.

  38. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων, με αφετηρία την ελίτ των Σατανιστών της Αμερικής, προβλέπει μέσω εμφυλίων πολέμων, των εμβολίων, του «διεθνισμού», του φασιστικού «σταλινισμού»… να ελαττώσει τον παγκόσμιο πληθυσμό, ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ στα 500εκκατομύρια (για να μπορεί να τον ΕΛΕΓΧΕΙ και καλύτερα με τσιπάκια)!
    Καταπολεμώντας κάθε τάση ανεξαρτησίας και ελευθερίας του ανθρώπου, ο οποίος θέλει να είναι μη ελεγχόμενος από το χρήμα που εκτυπώνουν ΑΥΤΟΙ!
    Εκμεταλλευόμενοι την δήθεν «σεξουαλική απελευθέρωση» του ανθρώπου με κτηνοβασίες, με παιδεραστίες, με ομόφυλα στείρα ζευγάρια και με ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ!
    Επιβάλλοντας την μονοκαλλιέργεια ανθυγιεινών και μεταλλαγμένων προϊόντων σε μεγάλες εκτάσεις (έμμεσα με επιδοτήσεις)!
    Διαφημίζοντας ως μονόδρομο θεραπείες με φάρμακα, τα οποία αποβλέπουν στην αντιμετώπιση των ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΩΝ και την δημιουργία νέων ασθενειών!
    Ελέγχοντας όλα τα Μαζικά Μέσα Πληροφόρησης, για να θεωρούμε ως γνώση, μόνον αυτά που επιτρέπουν και θέλουν ΑΥΤΟΙ!

    • ορίστε ποιο είδος ανθρώπου θα σώσει την Ελλάδα και τελικα τον κόσμο. Αυτη ειναι η ποιότητα σκέψης και ήθους που ξεκίνησαν απο την αρχαία Ελλάδα. Αυτος ειναι ο γνήσιος θερμοπυλαιος Σπαρτιάτης που θα φέρει την ανάπτυξη στην πατρίδα και την ‘λύτρωση απο τα δεσμά της νέας τάξης πραγμάτων’. Διαβάστε το ξανά και ξανά, μεχρι να μουδιασετε απο τον τρόμο και την φρίκη των νεοελληνικών άκρων.

      • 1ον) Jay Parker 2- Μαρτυρίες γόνου σατανιστών Ιλουμινάτι…
        2ον) Φρίκη!! Τι έζησε στα χέρια σατανιστών από τα 2 της
        3ον) ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΩΗΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ
        4ον) Σατανιστές του Ντιτρόιτ κάνουν τη πρώτη νόμιμη και δημόσια «τελετή»- διακήρυξη τους
        5ον) … και βάλε (εάν θέλετε)!

        • (δυστυχως) συμπατριώτη. Σταματα να ενημερώνεσαι απο γιουτιουμπ, ουικιπιντια και Χίο. Θα αποτρελαθείς. Λίγη αξιοπρέπεια.

  39. Και από πότε πρεσβεύετε και την «ποιότητα σκέψης και ήθους που ξεκίνησαν απο την αρχαία Ελλάδα»;

    • Σε κανενα σημείο δεν ειπα οτι πρεσβεύω ποιότητα σκέψης και ήθους.

      Εσας κοροϊδεύουμε, τους περήφανους πατριώτες θερμοπυλαιους που πρεσβεύετε οτιδήποτε Ελληνικό (αρχαία ιστορία, πολιτισμό, γλώσσα, ήθη, έθιμα κλπ), που μας βρίζετε ανθέλληνες, προμαζέματα, κήρυκες του φραπουτσινου, που ειστε μεσα στη συνομωσιολογια, στον ρατσισμό, στις διακρίσεις. Το σχόλιο αναφερόταν ξεκάθαρα και ειρωνικά στην παρακμιακή ποιότητα σκέψης και ήθους σας.

  40. Προς σχόλιο: «'Ελλινα', 'ναζοι', φασίστα παραπονιάρη 20 Μαρ 2017 at 22:23:48»

    Δεν είδα σε κανένα σχόλιο να «‘λιβανίζουμε’ τη σβάστικα» και να δηλώνουν ότι «‘είμαστε ναζιστες»!
    Γιατί λέτε ΨΕΜΑΤΑ!
    Γιατί συνεχίζετε να ΚΡΥΒΕΣΤΕ πίσω από την ΑΝΩΝΥΜΙΑ σας;
    Γιατί φοβόσαστε να εκφράσετε επώνυμα την ΑΠΟΨΗ σας;

    • Οταν παραπονιέστε ολοι εδω μεσα οτι ασκούμε κριτική στον φασισμό και στους ‘νεοναζοι Έλλινες’ μονο, δε σημαίνει οτι έχετε τουλάχιστον μια συμπάθεια προς αυτούς; Γιατι ενοχλείστε με τον χλευασμό της σβαστικας; Η στάση σας ειναι καθαρά αμυντική. Εχει ειπωθεί πολλές φορές οτι εδω μεσα, με τους θερμοπυλαιους, έχουμε να κάνουμε με φασισμό και Χρυσαυγίτες, οποτε με αυτα ασχολούμαστε εδω. Μονο ένας εδω μεσα, μετα απο πολλές ανταλλαγές σχολίων, αναγκάστηκε και ειπε οτι δεν ειναι Χρυσαυγίτης. Οι υπόλοιποι δεν ενοχλούνται με τους χαρακτηρισμούς και επομένως τους αποδέχονται. Το μονο που κάνουν ειναι να απαντάνε με ασυναρτησίες, συνωμοσιολογίες και φρικτά παρακμιακά σχόλια. Ανώνυμε συμπατριώτη.

  41. Προς σχόλιο: «'Ελλινα', 'ναζοι', φασίστα παραπονιάρη 20 Μαρ 2017 at 22:23:48»

    Δεν καταλαβαίνετε ότι:
    Με τον τρόπο που παρουσιάζετε την «σβάστικα» των Ναζιστών, ως τον μοναδικό υπαρκτό ΦΑΣΙΣΜΟ κατά της Νέας Τάξης Πραγμάτων (την οποία ακάλυπτα εσείς την εκπροσωπείται),
    ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ την κάνετε!
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ!

  42. Οι Θερμοπυλαιοι αυτο το είδος φασίστα αντιπροσωπεύουν, και σε αυτο το είδος ασκούμε κριτική εδω.

    Μην ανησυχείτε παντως, έχετε δίκιο, δεν ειστε οι μόνοι φασιστες. Εχει χιλιοειπωθεί οτι και οι άλλοι φασιστες ειναι (κομμουνιστές, ακροδεξιοί, εθνικιστές, φανατικοί πατριώτες, απατεώνες αριστεροί, αναρχικοι κλπ), αλλα γιατι να αναφερθούν εδω; Εδω ασκείται κριτική στα άρθρα των φασιστών Χρυσαυγιτων Θερμοπυλαιων. Πώς διαφημίζεται η σβάστικα απο τη στιγμή που το μονο που κάνουμε εδω μεσα ειναι να κοροϊδεύουμε και να αποκαλύπτουμε την γελοιότητα των ‘Ελλινων νεοναζοι’; Διαφήμιση της παρακμής τους κάνουμε. Τελος, αλλο το -ε και αλλο το -αι, και επισης θέλατε να πείτε ‘απροκαλυπτα’.

  43. Ως φανατικοί φασίστες και εκπρόσωποι της Νέας Τάξης Πραγμάτων που είστε!

    Φαίνετε να ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ δύο πράγματα:
    1ον) να δηλώνετε ΕΠΩΝΥΜΑ τις απόψεις σας και
    2ον) τους φασίστες Ναζιστές!
    Με αυτόν τον τρόπο, κάνετε την ΚΑΛΥΤΕΡΗ διαφήμιση για τους φασίστες Ναζιστές, στους Συμπολίτες μας!
    Βλάκες … ανόητοι … διανοητικά καθυστερημένοι!

    • Ποιος ο λόγος, ανώνυμε κύριε, για τον χαρακτηρισμό 'φανατικός φασίστας';

      Σας απαγορεψαμε να λέτε τις γελοιότητες που καθημερινά γράφετε; Ό,τι θέλετε γράφετε – ελεύθερα, δημοκρατικά και ξεδιάντροπα. Αυτο που κάνουμε εδω ειναι απλα να ασκούμε κριτική. Ειναι πολυ γελοίο επισης να μας κατηγορείτε για ανωνυμία, κύριε ανώνυμε γελοίε. Εσας τους φασιστες ναζιστες δεν σας φοβόμαστε, απλα σας κοροϊδεύουμε – δεν το έχετε καταλάβει ακομα χαζουλη; Αν και τα καταφέρνετε μια χαρά μόνοι σας, με τους γελοίους χαρακτηρισμούς που αραδιάζετε, τις συνωμοσιολογίες σας, τα ρατσιστικά σας σχόλια και φυσικά τα ‘ελλικινα’ σας. Διαφημίζουμε την παρακμή σας μηπως και ξυπνήσουν οι συμπολίτες μας. Όσο για το ‘Βλάκες … ανόητοι … διανοητικά καθυστερημένοι’, αρκεί κάποιος να διαβάσει ενα-δυο σχόλιά σας και θα βγάλει τα συμπεράσματά του. Τέλος, ‘φαινεται’ κύριε, ‘φαινεται’. Δεν μπορείτε να κανετε κατι για την ευφυΐα σας, αλλα για την ορθρογραφια θα συνιστούσα κανενα ιδιαίτερο. Γραφικοί και ανορθόγραφοι ‘ελλινες’ πατριώτες.

  44. Γιατί αποφεύγετε να μας πείτε ποια είναι τα «Ελληνικά σας πρότυπα»;

    Μήπως οι διεθνιστές ή οι μη «απατεώνες αριστεροί»;
    Η επώνυμη Ομάδα Πολιτών Κω «Θερμοπύλες» δηλώνουν «Πατριώτες» (όπως αυτοί που πολέμησαν κατά των Ναζιστών) και είναι και κατά της Νέας Τάξης Πραγμάτων!
    Ποία είναι η σχέση σας με την Πατρίδα μας και με την Νέα Τάξη Πραγμάτων;
    Απαντήστε!!!!!!!!!!!!

    • Κάθε βράδυ τέτοια ώρα βγαίνουν τα φαντάσματα και οι σκελετοί του φασισμού από το ντουλάπι… ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ.

      • Για να καταλάβουν και οι αναγνώστες μας γιατί κρύβεσαι!!!!
        Περαστικά σου!

      • Η πλάκα είναι ότι οι ‘αναρχοκομούνες’,οι σφαγείς της Μαρφίν,η οπαδοί της Ρούπα και του Ξηρού ,κατηγορούν σαν φασίστες όσους έχουν άλλη άποψη ..στην ιστορία μείνατε εσείς ζώα…κανείς από όλα τα παιδιά ούτε εγώ προσωπικά έχω σχέση με το φασισμό,εσείς αν δεν βρείτε κάποιον να τσακωθείτε,σκοτώνεστε μεταξύ σας,αυτή είναι η αριστερή φιλοσοφία..

        • Εναντίον των φασιστών-ναζιστών δεν ειναι μονο οι κομμουνιστές, οι αναρχικοί, ή οι απατεώνες αριστεροί, ολοι λόγω παράδοσης. Ειναι και οι πιο λογικοί άνθρωποι, που εχουν απελπιστει λόγω όλων των άκρων (φασιστες, ναζί, Χρυσαυγίτες, ακροδεξιοί, κομμουνιστές, αριστεροί, αναρχικοί, εθνικιστές, φανατικοί πατριώτες κλπ), που μαζι με την κρίση θα καταστρέψουν ολοκληρωτικά την χώρα. Πανέξυπνε συμπατριώτη, που τον σκέφτηκες τον ευφυέστατο τίτλο (καμαρωσες, γι’αυτο τα πολλα θαυμαστικά, ε;)

        • Μηπως επειδη, για κάποιον ανεξήγητο λόγο, θυμήθηκες τις ρίζες σου;

          Παρα πολυ ωραια απάντηση παντως. Αποστομωτική και ευφυέστατη. Ειστε ρε παιδι μου σε αλλο επίπεδο εσεις οι φασιστες ‘ελλινες’ ‘ναζοί’. Το ‘ηλεκτρονικά καλασνικοφ’ παντως ενσωματώθηκε στην τεραστια συλλογή των ναζιστικων μαργαριταριών που εχουν ειπωθεί εδω μεσα. Ξεπερνά σε πρωτοτυπία ακομα και το ‘κήρυκες του φραπουτσινου’. Σας παρακαλώ, συνεχίστε να απαντάτε με τέτοια ‘επιχειρήματα’, με πολλα θαυμαστικά, πολλα ερωτηματικά και ακομα περισσότερα μαργαριτάρια. Να γελάει λιγο ο κόσμος. Έχουμε πει ξανά, μην ανησυχείτε, και εσεις οι ναζιστες και τα αλλα άκρα (κομμουνιστές, αριστεροί, αναρχικοί, ακροδεξιοί κλπ), ειστε όλοι το ιδιο επικίνδυνοι για τη χώρα και τη δημοκρατία. Αυτη η εμμονή σας για το ποιος ειναι χειρότερος, ειναι ανούσια. Είπαμε, ειστε όλοι το ιδιο.

    • μονος σου γράφεις τις υβριστικές απαντήσεις; Δεν ανήκω σε κανενα άκρο, αφου ασκώ κριτική σε ολα τα νεοελληνικά άκρα. Και φυσικά δεν ήμουν εγω που έγραψα το μήνυμα με τα ‘κοπροσκυλα’. Δεν εχω μιλησει ουτε μια φορά ετσι εδω μεσα. Αν το εκανα θα ξέπεφτα στο δικό σας επίπεδο με τις βρισιές τύπου ‘καμουφλαρισμενοι σατανικοί κτηνοβατες’, ‘προμαζεματα’ και ολα αυτα τα ντροπιαστικά που ξεστομίζετε. Η κριτική με λογικά και εμπεριστατωμένα επιχειρήματα αρκούν για να καταλάβει ο κόσμος και να προβληματιστείτε(;) εσεις. Και για να απαντήσω στην ερώτησή σου, το ‘Ελληνικό πρότυπο’ θα ηταν ιδανικό να ξεκινούσε με τον σεβασμό στον συνάνθρωπο και στα ατομικά δικαιώματα και ελευθερίες του καθενός. Αυτο θα αποτελούσε μια παρα πολυ καλη αρχή. Η κρίση, δυστυχώς, εχει βγάλει σε πολλούς τον Κασσιδιαρη, Χίο, τον φανατισμό, τον παραλογισμό απο μεσα τους, ο,τι πιο καταστροφικό και παρακμιακό εχει δει αυτη η καημένη χώρα.

  45. Μιλάνε όλοι, μιλάνε και οι … (ποίοι;)
    Τελικά τους «πατριώτες» αυτήν την φορά δεν τους αναφέρεις στους «επικίνδυνους» για αυτήν την δημοκρατική Χώρα!
    Πως σου διέφυγαν;
    Εσύ τον εαυτό σου που τον κατατάσσεις;

  46. Αν εννοείς οτι εγω έγραψα το γελοίο μήνυμα με τα καλασνικοφ (στις 3:47:00), εχεις λιγο μπερδευτεί.

    Στα δικά μου μηνύματα παντως, αναφέρομαι παντα στους ‘φανατικούς πατριώτες’, δηλ τους εθνικιστές. Αυτοί ειναι επικίνδυνοι οπως και ολοι οι υπόλοιποι των δυο ακρων (δεν μπορώ να τους αναφέρω παλι όλους – διαβάστε πιο πανω). Ασφαλώς και αγαπάω τη χώρα μου. Εδω ζω, εδω εργάζομαι και συνεισφέρω, εδω μαγαλωνει το παιδι μου. Δυστυχώς όμως η κρίση, εκτός απο την οικονομική εξαθλίωση, εχει επιφέρει μια απελπιστική παρακμή στην κοινωνία, με την ιδεολογία των άκρων να εχει γίνει μια τρομαχτική κανονικότητα. Ολοι μεσα στις συνομωσιολογιες, στην παραπληροφόρηση, στην ημιμάθεια, στην αμάθεια, στην έλλειψη παιδείας, στη βία, στον φανατισμό, στον φασισμό κλπ. Σαν άνθρωπος που αγαπάω την πατρίδα μου, με τρομάζει πολυ η ιδέα το παιδι μου να μεγαλώνει μεσα σε αυτην την αρρωστημένη κατάσταση. Γιατι να μην ζούμε σε μια κοινωνία οπου σεβόμαστε τον συνάνθρωπο, τα ατομικά δικαιώματα, τους νόμους; Να σκεφτόμαστε πριν μιλήσουμε; Να σκεφτόμαστε γενικότερα; Αν θέλεις οπωσδήποτε κατάταξη, ανήκω στους απελπισμένους.

  47. O απελπισμένος την «σήμερον ημέραν» είναι χαμένος «από χέρι»!

    Έχει χαμένο τον αγώνα «υπέρ βωμών και εστιών» και το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να «βάλει την ουρά στα σκέλια» και να αποχωρεί από το πεδίο της μάχης, εγκαταλείποντας τις όποιες επιπτώσεις στους απογόνους του (δίχως βέβαια να παριστάνει και τον «πολύξερο»)!
    Όταν μιλάς για «σέβας συνανθρώπου, ατομικών δικαιωμάτων και νόμων» συμπεριλαμβάνεις και τον Έλληνα;
    Εσύ στο πεδίο της μάχης, που μας άνοιξε η Νέα Τάξη Πραγμάτων, πώς προσφέρεις κατά την γνώμη σου;

  48. Πριν 2,5χιλιαδες χρόνια, κάτω από τα βέλη των Περσών που κάλυπταν τον Ήλιο, ο Λεωνίδας αντί να τους παραδώσει τα μαχητικά του όργανα, τους έδειξε τα «κρεμάμενα» του και τους είπε «μολών λαβέ».
    Όταν οι Αυστριακοί φίλοι μας, παρέδιδαν τον Ρήγα Φεραίο στους Γενιτσάρους, είπε «αρκετόν σπόρο έσπειρα».
    Όταν οι δυνάμεις του τότε Άξονα (που κάνανε περίπατο για την υποδούλωση του Παρισιού) θελαν την υποδούλωση της Ελλάδας, εισπράξανε το «ΟΧΙ» του Μεταξά.
    Αλλά ας μην γελιόμαστε … υπήρχαν και πάντα κάποιοι «Εφιάλτες»!
    Επομένως η επιλογή είναι δική σου!

  49. Οι ναζι στη Βουλή. Εκμετάλλευση της οικονομικής κρίσης για διάδοση συνομωσιολογιας, παραπληροφόρησης, προπαγάνδας, φανατισμού, βίας. Μίσος εναντίον αλλόθρησκων, αλλοεθνών, ομάδων άλλων πολιτικών πεποιθήσεων, διαφορετικότητας. ‘Ανθελληνες’ ολοι οι υπόλοιποι (μη-χρυσαυγίτες). Όνειρα για μια άρια-ελληνική φυλή. Ολοκαύτωμα. Εφιάλτης.

  50. Το να θέλεις να γνωρίζεις, σε ποιον οφείλεις να μπορείς σήμερα να εκφράζεσαι ελεύθερα ή το να θέλεις να γνωρίζεις ποίος θέλει να στο στερήσει;
    Ή για ότι δεν συμφέρει, στον νυν «Εφιάλτη» (τέως απελπισμένο), πρέπει να το θεωρήσουν όλοι ως «παραπληροφόρηση»!

    • Αν απο το τελευταίο μου σχόλιο κρύψεις τις λέξεις 'χρυσαυγίτες', 'ανθέλληνες' και 'Ελληνική',

      δεν μπορείς να καταλάβεις αν αναφέρομαι στους ναζί της Γερμανίας του ’40 ή στους χρυσαυγίτες νεοέλληνες ναζί. Και βρήκατε να σχολιάσετε μονο το ‘παραπληροφόρηση’; Οταν επισης αυτα συνοδεύονται απο φωτογραφιες και βιντεο με τους νεοναζί της Ελλάδας με ναζιστικα σύμβολα, χαιρετισμούς και ύμνους, τοτε ειναι ακομα πιο ντροπή για εσας να συνεχίζετε να τους υποστηρίζετε ή, το πιο πιθανό, να ειστε ένας απο αυτους. Πως με συνδέετε με ‘παραπληροφόρηση’ και ‘προδοσία’, απο τη στιγμή που δεν ανήκω σε κανενα άκρο, είμαι ξεκάθαρα εναντίον όλων αυτών των επικίνδυνων (δείτε παραπάνω αναφορές), αγαπάω τον τόπο μου και είμαι υπέρ του σεβασμού προς τον συνάνθρωπο και τα ατομικά δικαιώματα και ελευθερίες; Φιλική συμβουλή: λίγη εγκράτεια και φειδώ με τους θερμοπυλαιους, τους 300 και τους εφιάλτες, καταντάει κωμικό – αναρωτιέμαι πόσες φορές να έχετε δει την απαίσια ταινια. Ούτε ‘τέως’ απελπισμένος είμαι κύριε. Παραμένω απελπισμένος. Παλι μπερδέψατε τα ‘ελλινικα’ σας; Επισης, ‘ό,τι’ και οχι ‘ότι’. Θα συμφωνήσω για τον ‘νυν εφιάλτη’ όμως. Τον ζούμε καθημερινά. Να δούμε ποτε θα ξυπνήσουμε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ