ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Στον κατάμεστο ΙΝ Εισοδίων Θεοτόκου Κεφάλου η προχείριση εις Αρχιμανδρίτη του π. Στέφανου Κουζούκα | Πλήθος προσκυνητών απ’ όλο το νησί για να τον συγχαρεί

18
3400

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Πλήθος προσκυνητών από όλο το νησί συνέρρευσε απόψε στον κατάμεστο Ιερό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου στην Κέφαλο, όπου κατά τη διάρκεια του κατανυκτικού εσπερινού ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ, κατασυγκινημένος, προχείρισε εις Αρχιμανδρίτη της Ιεράς Μητροπόλεως Κώου και Νισύρου, τον Ιερομόναχο π. Στέφανο Κουζούκα, με τον κόσμο να ξεσπά σε θερμά χειροκροτήματα και να αναφωνεί «Άξιος»!!!

Παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων πολλοί εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και φορέων, Ιερείς και προσκυνητές απ’ όλο το νησί καθώς και το σύνολο των κατοίκων της Κεφάλου.

Ιδιαίτερα συγκινημένοι ήταν η οικογένεια του π. Στεφάνου, ο πατέρας του, η αδελφή του, ο γαμπρός τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς, φίλοι και γνωστοί του.

Μετά το πέρας του εσπερινού προσφέρθηκε κέρασμα στην ενοριακή αίθουσα (συμπατριώτες του από το Ασφενδιού -οι οποίοι ζήτησαν και πήραν λεωφορείο του Δήμου για την μετακίνησή τους- έφεραν μάλιστα και παραδοσιακό μπακλαβά – φωτό)

 

 Οι πολύ χαρακτηριστικές φωτογραφίες  και το παρακάτω βίντεο είναι από τον καλό φίλο Σωτήρη Χριστοδούλου τον οποίο και ευχαριστούμε:

Στον κατάμεστο Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου Κεφάλου τελέστηκε ο κατανυκτικός εσπερινός χοροστατούντος του σεβασμιωτάτου μητροπολίτου μας κ.Ναθαναήλ. Μέσα σε κλίμα συγκίνησης ο σεβασμιώτατος απένειμε το οφφίκιο του Αρχιμανδρίτου στον π. Στέφανο Κουζούκα αναφωνώντας κλήρος και λαός το «Άξιος»!

Μεταξύ άλλων παρέστησαν οι αρχές του νησιού μας, ο Πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Κεφάλου Καματερός Γιάννης,ο Πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου Αντώνης Κρητικός, οι αντιδήμαρχοι: Δαυίδ Γερασκλης, Ευτέρπη Παπαχρήστου, οι Δημοτικοί σύμβουλοι: Μαραγκός Σεβαστιανός, Πόπη Κιαπόκα, Ζερβός Μανώλης, Μαραγκός Σωτήρης, οι Πρόεδρος Κεφαλου και Καρδαμαινας, Πρώην Δήμαρχοι: Θεοδόσης Βάρκας, Στέργος Μπίλης, διευθυντές σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβαθμιας εκπαίδευσης, πλήθος παρευρισκομενων από όλα τα χωριά του νησιού, αισθητή έκαναν την παρουσία τους οι Κεφαλιανοί οι οποίοι προσηλθαν για να εκδηλώσουν την αγάπη τους.

Στον κατάμεστο Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου Κεφάλου τελέστηκε ο κατανυκτικός εσπερινός χοροστατούντος του σεβασμιωτάτου μητροπολίτου μας κ.Ναθαναήλ. Μέσα σε κλίμα συγκίνησης ο σεβασμιώτατος απένειμε το οφφίκιο του Αρχιμανδρίτου στον π. Στέφανο Κουζούκα αναφωνώντας κλήρος και λαός το Άξιος!Μεταξύ άλλων παρέστησαν οι αρχές του νησιού μας, ο Πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Κεφάλου Καματερός Γιάννης,ο Πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου Αντώνης Κρητικός, αντιδήμαρχοι: Δαυίδ Γερασκλης, Ευτερπη Παπαχρηστου, Μαραγκός Σεβαστιανός, Πόπη Κιαποκα, Ζερβός Μανώλης, Μαραγκός Σωτήρης, Πρόεδρος Κεφαλου και Καρδαμαινας, Πρώην Δήμαρχοι: Θεοδόσης Βάρκας, Στεργος Μπιλης, διευθυντές σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβαθμιας εκπαίδευσης, πλήθος παρευρισκομενων από όλα τα χωριά του νησιού, αισθητή έκαναν την παρουσία τους οι Κεφαλιανοι οι οποίοι προσηλθαν για να εκδηλώσουν την αγάπη τους.

Geplaatst door Sotiris Xristodoulou op zondag 4 maart 2018

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ!!!

  2. ΑΞΙΟΣ ΠΑΤΕΡ- ΣΤΕΦΑΝΕ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ.ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΟΥ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ.ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΑΣ ΦΙΛΕ ΓΙΑΝΝΗ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΣΠΟΤΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ.ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

  3. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ… ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ!!!

  4. ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΟΒΕΤΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

  5. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΛΟ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ!!!!

  6. αν γνωρίζατε την ιστορια της εκκλησιας θα ξερατε ότι δεν είναι ασυνηθηστο να λαμβανετε η ιεροσυνη και μετα να προχειρίζετε καποιος σε αρχιμανδριτη αμεσως,και σε επισκοπο προαγεται αν το χρειαζεται η περισταση,οσο για το σουσουρο που λετε συνεχως ο αξιαγάπητος διακος μας ηταν ουκ ολιγα χρονια σε αυτην την θεση ,το αξιζε ,εξαλλου αρχιμανδρίτης είναι ενας τιτλος τυπικος των αγαμων ιερεων,δεν εχουν κατι παραπανω από τους αλλους ιερεις..ηρεμηστε λιγο οι τιτλοι δεν διχνουν την αξια του καθενος,

  7. ΔΕΣΠΟΤΗ Ο ΠΑΠΑΨΑΛΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ .ΔΩΡΟ ΘΕΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ

    ΤΟΝ ΝΥΝ………………………………………………………..

  8. ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ! ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΑΝΔΑΛΙΖΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΕΣ? ΟΠΟΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ….!!!!

    • ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ Όπως ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ; Ο ΔΙΑΚΟς ΜΑς ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ Ο ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ

  9. Δεν ξέρετε καθόλου ποια είναι η ταξη της εκκλησίας.ο διάκος ήταν 5 χρόνια δίπλα στον δέσποτα μας και τον έβγαλε ασπροπρόσωπο.γιαυτό τον έκανε αμέσως αρχιμανδρίτη.γιατί αναγνώρισε την προσφορά του στο πρόσωπό του.ο παπαψάλτης της κεφάλου έγινε πολυ μετά τον κεφαλιανό διάκο.όσον αφορα……………………χίλια μπράβο στο μικρό που τους έβαλε τα γυαλιά

  10. Εγώ πήγα στην κέφαλο για να συγχαρώ τον νέο αρχιμανδρίτη όπως και στην κω για να φωνάξω άξιος στον νέο που έγινε

  11. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΑΣΠΡΟΠΡΟΣΩΠΟ ΔΛΔ? ΓΙΑΥΤΟ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΜΕ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ??

  12. ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΙΣΩ Κ Α Ν Ε Ν Α!!!! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ.. Κ ΔΕΝ ΜΗΛΗΣΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΕΓΩ κ.ΑΝΩΝΥΜΕ! ΜΑΣ ΚΑΙΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ???????

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ