«Έφυγε»ο πρώην προϊστάμενος εκπαίδευσης και Πρωτοψάλτης Μανώλης Θεουλάκης

0
998

Απεβίωσε σήμερα, σε ηλικία 74 ετών, ο πρώην προϊστάμενος πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Δωδεκάνήσου και Πρωτοψάλψης, Μανώλης Θεουλακης.

Η κηδεία του θα τελεσθεί την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου στις 11 το πρωί στον Ευαγγελισμό της Ρόδου

Στον Μανώλη Θεουλάκη, είχε απομενηθεί από τον Οικουμενικό Πατριάρχη, το οφικίο του Άρχοντα Υμνωδού  της Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας.

Γεννήθηκε στις Φάνες και σπούδασε στην Παιδαγωγική Ακαδημία της Ρόδου. Διετέλεσε πρόεδρος του Συλλόγου Ιεροψαλτών Ρόδου επί σειρά ετών. Ήταν πρότυπο οικογενειάρχη και ήταν  ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος στην τοπική μας κοινωνία.

Ο πρόεδρος και το τοπικό συμβούλιο  της κοινότητας Φανών, με ανακοίνωσή τους, εκφράζουν την βαθειά θλίψη  σύσσωμης της τοπικής κοινωνίας, για την απώλεια του εκπαιδευτικού και Ιεροψάλτη Μανώλη Θεουλάκη.

Στην ανακοίνωση επισημαίνουν

«Η ανθρώπινη απώλεια του συγχωριανού μας Μανώλη Θεουλάκη, γέμισε με θλίψη ολόκληρη την τοπική μας κοινωνία απ όπου και κατάγεται. Επρόκειτο περί ενός καταξιωμένου ανθρώπου, οικογενειάρχη και επιστήμονα.

Ενός ανθρώπου ικανού και άξιου ο οποίος με ό,τι κι αν ασχολήθηκε, όπου κι αν δραστηριοποιήθηκε, δημιουργούσε αισθήματα  υπερηφάνειας,  στους συγχωριανούς και τους φίλους του.

Αυτή του η λαμπρή δραστηριότητα, ήταν σημείο αναφοράς για το χωριό μας . Παρακαταθήκη για τους νέους ανθρώπους.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της ροδίτικης γης που θα τον αγκαλιάσει.»

Τον τελευταίο καιρό έδωσε τη δική του μάχη με γενναιότητα. Για τελευταία φορά τον καμαρώσαμε να διευθύνει τη χορωδία κατά τον εορτασμό του πολιούχο της πόλης μας Κωνσταντίνου του Υδραίου .

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου στις 11.00 στον Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ