ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Πανηγύρι Αναλήψεως: Η συγκινητική αναφορά του π. Γιάννη Κουτάντου στον αείμνηστο Κ. Κατρά & η υπόσχεση του χρόνου να ξαναγίνει το μεγάλο πανηγύρι της Αναλήψεως όπως παλιά

4
4810
Συνεργάτης aegeanews.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ένα μικρό πανηγύρι της Αναλήψεως πραγματοποιήθηκε απόψε στην αυλή της εκκλησίας με πρωτοβουλία της Ιουλίας Κατρά και εθελοντών που βοήθησαν και πρόσφεραν ποτά και φαγητά για να γίνει.

Όλους όσοι βοήθησαν για να γίνει, έστω και απρογραμμάτιστα, ευχαρίστησε αναλυτικά στην ομιλία του ο π. Ιωάννης Κουτάντος αφιερώνοντας τη βραδιά στον αείμνηστο Κώστα Κατρά, τον πατέρα της Ιουλίας που πάντα βοηθούσε ως επίτροπος και συνέβαλε ουσιαστικά στην πραγματοποίησή του.

Υποσχέθηκε μάλιστα πως του χρόνου το πανηγύρι της Αναλήψεως το οποίο ατόνησε από την εποχή της γνωστής διαμάχης Δήμου και εκκλησιαστικής επιτροπής, θα γίνει και πάλι το μεγαλύτερο του νησιού.

Παρούσα ήταν η Επικ. της παράταξης Όραμα & Δράση Ι. Ρούφα και πολλοί εθελοντές και ενορίτες.

Το κέφι κράτησε αμείωτο η ορχήστρα των: Δ. Κεφαλιανού (βιολί), Γ. Σκαρπαθιωτάκη (λαούτο-τραγούδι), Μ. Μάμμη (κρουστά-λύρα), Ν. Τσατσακλά (λαούτο) και Β. Σοφιανού (πλήκτρα).

 

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αν το ξέραμε θα είχαμε έρθει όλοι από την ενορία αλλά και από άλλες ενορίες.. Δεν πειράζει, του χρόνου…

  2. Για πανηγυρια καλοί είμαστε, για να δωσει την πλατεια με κτηριο μισοτελειωμενο απεναντι απο την εκκλησία για να γινει λυκειο ούτε λογος

    • Το κτίριο στο οποίο αναφέρεσαι δεν είναι του παπά .Ούτε της Εκκλησίας είναι .Ανήκει στον Δήμο !!! Η Υπόθεση έχει σταματήσει για γραφειοκρατικούς λόγους. Επίσης αν ένα κτίριο κρίνεται κατάλληλο για να γίνει Σχολείο , από την Διεύθυνση της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευση ή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Οπότε τα παράπονα σου να τα πεις στους απερχόμενους Δημάρχους που πέρασαν από τον Δήμο Δικαίου. Ο ένας μάλιστα προεκλογικά ,υποσχέθηκε στην τότε Εκκλησιαστική Επιτροπή ότι θα ξεμπερδέψει την υπόθεση και θα φτιάξει αίθουσα για την Εκκλησία. Όταν όμως εξελέγει Δήμαρχος δεν γύρισε ούτε να κοιτάξει ούτε και σαν Δημοτικός Σύμβουλος στην τελευταία τετραετία , ενδιαφέρθηκε ποτέ να το θέσει θέμα στο Δημοτικό συμβούλιο !!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ