ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Γιόρτασαν τον προστάτη τους Άγιο Αρτέμιο οι αστυνομικοί της Κω

0
3219

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ρεπ. Ξανθίππη Αγρέλλη Κατερίνα Χατζημανώλη

H 20η Οκτωβρίου, εκτός από ημέρα εορτασμού του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου (επίσης εορτάζουν ο Άγιος Γεράσιμος ο Εν Κεφαλληνία και η Οσία Ματρώνα η Χιοπολίτιδα), είναι η ημέρα που η Πολιτεία θέσπισε για να τιμήσει το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, ως θεσμό, για την πολλαπλή προσφορά του στην ελληνική κοινωνία.

Στο πλαίσιο του εορτασμού της ημέρας, η Β’ Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου, ανήμερα της 20ης Οκτωβρίου 2019 τέλεσε στον Ιερό Ναό του Αγίου Παύλου Κω προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ, Θεία Λειτουργία και ακολούθως Δοξολογία για τον εορτασμό του Αγίου Αρτεμίου.

Αμέσως μετά αναγνώσθηκε η Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας και έγινε ενημέρωση για το έργο και τις δράσεις της Β’ Αστυνομικής Διεύθυνσης από τον εκπρόσωπό της κ. Θωμά Αρβανίτη.

Στην εκδήλωση παρέστησαν: ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Ευάγγελος Πιπέρης, εκπρόσωποι των τοπικών αρχών (πολιτικών και στρατιωτικών), φορέων και συλλόγων, των συνδικαλιστικών ενώσεων του προσωπικού και των ενώσεων αποστράτων.

Αμέσως μετά προσφέρθηκαν καφές και κεράσματα στην αυλή της εκκλησίας.

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ