Θλιβερό! Παραβίασαν με κατσαβίδι τις εισόδους της Ευαγγελίστριας έκλεψαν το παγκάρι & το ταμείο της Φιλοπτώχου (& άναψαν δύο κεριά…)

2
2858

Ιερόσυλοι «χτύπησαν» τη νύχτα Παρασκευής προς Σάββατο τον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Ασφενδιού που αντιμετωπίζει τόσα προβλήματα και έχει ανάγκη την στήριξη όλων μας (σήμερα στις 15:00 είναι και η εκδήλωση βασιλόπιτας της ενορίας στην Αίθουσα Αγ. Γεωργίου στο Πυλί).

Συγκεκριμένα παραβίασαν με κατσαβίδι την παλιά κεντρική είσοδο του Ναού (έκαναν προσπάθειες να μπουν και από την πόρτα του Ιερού, αλλά και στο γραφείο του Ιερέα) και έκλεψαν τα ψιλά που υπήρχαν στο παγκάρι από την εορτή των Τριών ιεραρχών καθώς και το κουτί της Φιλοπτώχου.

Βλέποντας την παραβιασμένη είσοδο κάτοικοι της περιοχής ειδοποίησαν το πρωί του Σαββάτου τον εφημέριο του ΙΝ π. Ευτύχιο Παπαγεωργίου και εν συνεχεία ειδοποιήθηκε η ασφάλεια η οποία πήρε αποτυπώματα και συνέταξε τη σχετική δικογραφία.

Έκπληκτοι οι κάτοικοι που βρήκαν παραβιασμένη την είσοδο του Ναού αντίκρισαν στο μανουάλι δύο αναμμένα κεριά…

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εαν πεινούσαν καλά έκαναν και τα πήραν, δεν πειράζει. Ανάγκη στήριξης έχουν οι άνθρωποι, όχι οι εκκλησίες.

  2. Τι μας λες ρε φιλε στο σπιτι σου θα σου αρεσε να μπαινανε?Και αν πεινουσαν υπηρχαν λυσεις..Και η συγκεκριμενη εκκλησια εχει τρομερη αναγκη…..Ασχετε ε Ασχετε….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ