Αρχική Ειδήσεις Εκκλησία π. Γιάννης Κουτάντος: Η ζυγαριά τσ’ Αγάπης

π. Γιάννης Κουτάντος: Η ζυγαριά τσ’ Αγάπης

11
1504

Η ΖΥΓΑΡΙΑ ΤΣ’ΑΓΑΠΗΣ

Ο χριστιανός στα δύσκολα
φαίνεται πόσο… αξίζει
με ζυγαριά τη πίστη του
Τα έργα του… ζυγίζει

Και να που γέρνει η ζυγαριά
στσαγάπης το καντάρι
κι αρχίζει της παρηγοριάς
να παίζει το Δοξάρι.΄

Πρώτο τραγούδι να ακουστή
του δυστυχεί ο πόνος
να πάρει ανακούφιση
και να μη νοιώθει μόνος

Γιατί απλώθηκε παντού
στις μέρες μας το Δάκρυ
και είναι καιρός ν’αφήσομαι
τα λάθη μας στην άκρη.

Είναι ευκαιρία ειδική
που ο χριστιανός γυρεύει
να δώσει στον πλησίον του
ότι..του περισσεύει.

Εξ άλλου τόπε Ο Χριστός
που ήταν Διψασμένος
Ξένος…Γυμνός…και Ασθενής
μα και Φυλακισμένος.

Ότι στον άλλο δώσετε
που ανάγκη έχει μεγάλη
να ξέρετε ότι ΕΓΩ
θα σας το δώσω πάλι.

Διπλό Τριπλό και Τρίδυπλο
θα σας το επιστρέψω,
και της Ψυχής τα τραύματα
όλα θα τα γιατρέψω.

Θυμάστε είπα εξ αρχής
πως είστε αδελφοί μου!
εάν τηρείται τις Γραφές
θάστε πάντα μαζί Μου.

Γιατί εβγήκα στο Σταυρό
ναφήσω σόλους κάτι
το ποιο σπουδαίο ΔΩΡΟ μου
αληθινή Α Γ Α Π Η.!!!

Ιερέας π. Ιωάννης Κουτάντος Κως

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. πρεπει να πατε στο χοτ σποτ να δειτε πως περνουν οι κυνηγημενοι και κατατρεγμενοι ανθρωποι. Αυτους πρεπει να βοηθησει η εκκλησια.

  2. Ποσο δίκιο εχεις εκλεκτε ιερέα μας παπα Γιάννη.όμως δυστυχώς σήμερα την αγάπη αντικατέστησε το ίδιον όφελος .το συμφέρον. Ειτε σε χρήμα ειτε σε εξουσία.

  3. Ο ΠΑΠΑ Γιάννης μας είναι ΑΡΧΟΝΤΑΣ και τα λέει μια χαρά. Θα διαφωνήσω με το σχόλιο 1 ,τι μας λες ρε φίλε, τι δουλειά έχει η Εκκλησία με το χοτ σποτ και τους Πακιστανούς απ την στιγμή που υπάρχουν πολλοί άνθρωποι ντόπιοι εδώ στο Νησί μας που υποφέρουν? Για τόλμησε να πάς στο Πακιστάν και άμα έρθεις πίσω ζωντανός να μου τρυπήσεις την μύτη. Και στην τελική αφου είσαι τόσο πολύ πονοψυχος με τους μαύρους παρτους σπίτι σου και τάιζε τους!!!

    • Εσυ φασιστα μην το παιζεις χριστιανος γιατι ο χριστος ειπε αγαπατε αλληλους. Και δεν ηταν ρατσιστης. Βοηθουσε τους φτωχους τους αδυνατους τους κυνηγημενους και τους κατατρεγμενους. Δεν ελεγε οι δικοι μας και αλλοι. Οποιος ειναι κυνηγος των κατατρεγμενων σε τι διαφερει απο τον διαβολο κατα την ορολογια της εκκλησιας;

      • Ε,ναι ρε Κοτη είμαι ρατσιστής κ έτσι γουστάρω! Σιγά μην σε ρωτήσουμε κιόλας! Εσύ που γουστάρεις τους μαύρους παρτους σπίτι σου και τάιζε τους να σε σφάξουν καμια ώρα μπας και βάλεις μυαλό χαζοβιολη!!!

        • Επομένως, εκτός από ντροπή του ανθρωπίνου είδους ως περήφανος ρατσιστής,

          πάτε κόντρα και στο λόγο του θεού που τους αγαπάει και τους αγκαλιάζει όλους; Ελπίζω να αντιλαμβάνεστε τη σύγχυση, ρατσιστή ΧΑ, αλλά κυρίως χριστιανέ, αντιπρόσωπε της οικουμενικής αγάπης.

          Το αστείο της ημέρας: αυτοαποκαλούμενος και περήφανος χρυσαυγίτης ρατσιστής δακτυλοδεικτεί και συμβουλεύει κάποιον να βάλει μυαλό.

  4. Αυτούς να τους βοηθήσει ο Αλλάχ στην έδρα του ..άλλωστε για αυτον σκοτώνονται ανά τους αιώνες όλοι αυτοί..κ αν νιώθεις άσχημα να πας κι εσύ…θολοκουλτουριαρη εθνοπροδοτη και εφιάλτη…

    • Ενας ειναι ο θεος φιλε μου και δεν διαχωριζει τους ανθρωπους. Εσυ που μιλας ετσι εχεις το δικο σου θεο. Ενδιαφερεσαι μονο για τον εαυτο σου. Εισαι ενα φοβισμενο ατομο που θελεις να σου δινουν ολοι και δεν μπορεις να δοσεις. Ποτε σου δεν μιλησες για τους ισχυρους που κανουν τους πολεμους που σκοτωνουν γυναικοπαιδα, που βομβαρδιζουν σχολεια, νοσοκομεια, αμαχους, μονο και μονο για να εχουν τον οικονομικο ελεγχο περιοχων αδιαφορωντας για την προσφυγια και τις συνεπειες της. Εισαι ενας καλοπερασακιας, σαν αυτους που ευχονται να ψοφησει η κατσικα του γειτονα. Κατα τα αλλα εισαι χριστιανος, μεταλαβαινεις, παιρνεις αντιδωρο, κανεις μεγαλους σταυρους, και στην τζεπη κρατας ενα μαχαιρι να εξοντωσεις καθε συριο, πακιστανο, αφγανο, καθε εξορισμενο απο το σπιτι του και την πατριδα του. ΑΥΤΟΣ ΕΙΣΑΙ!!!!

    • ανωνυμε εισαι ενα αστοιχειωτο νουμερο. εθνοπροδοτες στην ιστορια υπηρξαν κατι εθνικιστες σαν και σενα φιλοναζι, οπως οι ταγματασφαλιτες. εγω πιστευω στην αλληλεγγυη των ανθρωπων, ειμαι με τους αδυνατους και τους κυνηγημενους. εσυ εισαι ενα τρομαγμενο σκουληκι, που ενδιαφερεται μονο για την παρτη του.

    • Κλασσικέ χριστιανέ-πρότυπο, όπου ο λόγος σου στάζει αγάπη και ζεσταίνει τις καρδούλες μας.

      Ιερά εξέταση, σταυροφορίες, μεσαίωνας: λες αυτά να φταίνε για τη θολοκουλτούρα μου;

  5. Χριστός Ανέστη. Το αντίθετο της αγάπης είναι μόνο ο φόβος και όλοι αυτοί που έσπειραν καλλιέργησαν και συντηρούν το φόβο είναι κάτι άλλο και όχι ορθόδοξοι. Πονάει λίγο αυτό άλλα τι να κάνουμε.Το σύμβολο της πίστεως τα λέει όλα ξεκάθαρα. Μιλάει για την αγάπη μιλάει και για ομοούσιο μια λέξη που αυτή και αν πονάει.Το ευχάριστο με τον covid19 είναι ότι πήραν μπρος και οι παπάδες και άρχισαν την κατήχηση που είχαν ξεχάσει…και με το διαδίκτυο χίλια άτομα αν διαβάσουν τι λένε και ωφεληθεί ένας πάλι κέρδος θα είναι.Και αν θέλετε να την σπάσετε στους διαόλους που σας πολεμάνε και να βγάζουν αφρούς γιατί είναι δειλοί υπάρχει ένα όπλο που δεν χάνει. Θεία κοινωνία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ