Αρχική Ειδήσεις Εν Δωδεκανήσω Η Google «βάφτισε» οδό ΑΤΑΤΟΥΡΚ(!) τον δρόμο από την Σύμη στην Μαραθούντα!

Η Google «βάφτισε» οδό ΑΤΑΤΟΥΡΚ(!) τον δρόμο από την Σύμη στην Μαραθούντα!

0
334

Έντονες αντιδράσεις από τον Δήμαρχο Λευτέρη Παπακαλοδούκα

Το γεγονός σύμφωνα με τις πληροφορίες που συγκέντρωσε η ΡΟΔΙΑΚΗ έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις σε όλους τους Συμιακούς που έχουν μεταφέρει ήδη την οργή και την αγανάκτησή τους  σε κάθε αρμόδια αρχή για να πράξει τα δέοντα.

Χθες το πρωί, ενημερώθηκε για το γεγονός αυτό και ο Δήμαρχος του νησιού Λευτέρης Παπακαλοδούκας, ο οποίος μιλώντας στη ΡΟΔΙΑΚΗ το χαρακτήρισε απαράδεκτο και ύποπτο.

Ο ίδιος δεσμεύτηκε ότι θα ξεκινήσει άμεσα επίσημη διαδικασία διαμαρτυρίας αρχικά προς τους εκπροσώπους της Google maps στη χώρα μας κι αν δεν υπάρξει άμεση διόρθωση της προκλητικής αυτής ενέργειας τότε θα απευθυνθεί πλέον και στη δικαιοσύνη κατά παντός υπευθύνου.

Το πλέον πιθανό είναι η ενέργεια αυτή να έγινε από τις γνωστές εθνικιστικές ομάδες που δρουν στην Τουρκία, μόνο και μόνο για να προκαλέσουν αναστάτωση και  ανόητες εντυπώσεις.
Σε κάθε περίπτωση πάντως, αναμένεται σήμερα να  γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για να τελειώσει μια και καλή το θέμα αυτό το οποίο σε κάθε περίπτωση προκαλεί  αντιδράσεις.

 


Πηγή : rodiaki.g

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ