ΒΙΝΤΕΟ Ο ιδιωτικός ερευνητής Γ. Τσούκαλης στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για θάνατο Ν. Χατζηπαύλου

0
399

Λύση στο μυστήριο του θανάτου του φοιτητή Νικόλα Χατζηπαύλου, προσπαθεί να δώσει ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, μαζί με τον συνεργάτη του, Γιώργο Μανίκα,που ορίστηκαν από την οικογένεια.

Ο Γ. Τσούκαλης βρέθηκε το Σαββατοκύριακο 24-25 Φεβρουαρίου 2018 στην Κάλυμνο, όπως το kalymnos-news.gr πρώτο είχε γράψει (σχετικό δημοσίευμα μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ ) και μαζί με το συνεργάτη του έκαναν αυτοψία στο σημείο όπου είχε βρεθεί το άψυχο σώμα του νεαρού φοιτητή.

Μιλώντας σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018 στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στην τηλεόραση STAR είπε:«Είναι μια υπόθεση που από την αρχή δεσμεύομαι και λέω πως έχει τεράστια ερωτηματικά. Πήγαμε στο σημείο τρεις φορές. Το υψόμετρο συνολικά είναι 105 μέτρα και το σημείο εκείνο πρέπει να είναι 70-80 μέτρα. Πέφτοντας ένα σώμα από τέτοιο ύψος, θα πρέπει να έχει πολλά κατάγματα, οι σάρκες να είναι σε άσχημη κατάσταση, ενδεχομένως να μην αναγνωριστεί ένα άτομο που θα πέσει από τέτοιο ύψος»

Επίσης πρόσθεσε:

«Η περιοχή είναι βραχώδης και σου δημιουργεί φοβία. Δεν υπάρχουν δέντρα στο σημείο. Είναι μια υπόθεση με τεράστια κενά. Έχω στοιχεία στα χέρια μου που τα ξέρω μόνο εγώ, ο συνάδελφός μου ο Γιώργος ο Μανίκας, και ο νονός και θείος του Νικόλα.

 

Πηγή: kalymnos-news.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ