Ρόδος: Έσπασαν στο ξύλο γνωστό τραγουδιστή (φωτο)

0
846

Ο τραγουδιστής καταγγέλλει ότι τέσσερις άγνωστοι τον γρονθοκόπησαν και του πήραν τις εισπράξεις την ώρα που έκλεινε το εστιατόριό του στη Ρόδο

Από τη
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Στιγμές τρόμου έζησε τα ξημερώματα της 25ης Μαρτίου ο Γιώργος Δασκαλάκης. Οπως ισχυρίζεται ο γνωστός τραγουδιστής, τέσσερις άγνωστοι άνδρες τού επιτέθηκαν την ώρα που έκλεινε το εστιατόριο που διατηρεί στη Ρόδο και, αφού τον γρονθοκόπησαν, του πήραν τις εισπράξεις του μαγαζιού.

Ο καλλιτέχνης πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις, ωστόσο οι δράστες τον χτύπησαν με μανία, μέχρι που οι δυνάμεις του τον εγκατέλειψαν. Επειτα από το αρχικό σοκ πήγε στο πλησιέστερο νοσοκομείο του νησιού και μετά τις πρώτες βοήθειες των γιατρών αποχώρησε.

«Ηταν μια δύσκολη, εφιαλτική στιγμή. Υποψιάζομαι ποιος μπορεί να βρίσκεται πίσω από τη ληστεία, αλλά προς το παρόν δεν θέλω να κάνω επί του θέματος καμία δήλωση» αναφέρει στην «Espresso» ο τραυματισμένος τραγουδιστής και προσθέτει: «Την επόμενη ημέρα ήρθα κανονικά στο μαγαζί, αλλά δεν βγήκα να χαιρετήσω τον κόσμο όπως κάνω κάθε βράδυ. Ορισμένα τραύματα ήταν εμφανή και δεν ήθελα να τους αναστατώσω. Για το μόνο που στενοχωρήθηκα πολύ ήταν που δεν κατάφερα να παρευρεθώ στα γενέθλια της κόρης μου Τσαμπίκας. Θα ήταν άδικο για το παιδάκι μου να με δει τραυματισμένο και να τρομάξει. Ομως μίλησα στα τηλέφωνα και με τα δύο παιδιά μου και αυτό με ηρέμησε πολύ».

«Είχαν καλή πληροφόρηση»

Ο γνωστός τραγουδιστής δεν κατήγγειλε το γεγονός ούτε καν ειδοποίησε την Αμεση Δράση μετά τη ληστεία. «Τι να βρουν; Ολα έγιναν σε δευτερόλεπτα. Είχαν πολύ καλή πληροφόρηση οι δράστες, γιατί εκείνο το βράδυ κουβαλούσα τις εισπράξεις δύο ημερών» τόνισε. Συνάδελφοί του αλλά και θαυμαστές τού ευχήθηκαν περαστικά, ανάμεσά τους και ο Αλέκος Ζαζόπουλος, ο οποίος την 1η Απριλίου θα βρεθεί στο Blue Coast του Γιώργου Δασκαλάκη για προγραμματισμένη εμφάνιση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ