Δήμαρχος Καλύμνου και Καματερός στο Υπουργείο Υγείας: Τις επόμενες μέρες, ο διοικητής ΕΚΑΒ σε Κάλυμνο – Κω

4
503

Δήμαρχος Καλύμνου και Καματερός στο Υπουργείο Υγείας.

Τις επόμενες μέρες, ο διοικητής ΕΚΑΒ σε Κάλυμνο – Κω.

Σε σύσκεψη που προκάλεσε στο Υπουργείο Υγείας ο Δήμαρχος Καλύμνου κ. Γιάννης Γαλουζής, παραβρέθηκε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Ηλίας Καματερός.

Παρόντες ήταν, ο Υπουργός κ. Ξανθός Ανδρέας, ο αναπληρωτής Γ.Γ. Πρωτοβάθμιας Υγείας κ. Βαρδαρός Σταμάτης, ο νέος Διοικητής ΕΚΑΒ κ. Τζανετής Παναγιώτης, ο Δήμαρχος Καλύμνου κ. Γαλουζής Γιάννης με τον κ. Τσικούρη Μανώλη Διευθυντή καρδιολογικής κλινικής νοσοκομείου Καλύμνου, και τον Υποδιοικητή της 2Η ΔΥΠΕ κ. Αντύπα Γιώργο.

Συζητήθηκαν κύρια τα προβλήματα με το ΕΚΑΒ και οι τεχνικές λεπτομέρειες για το στήσιμο της ΤΟΜΥ (Τοπική Μονάδα Υγείας) στην Κάλυμνο αλλά και ζητήματα στελέχωσης του νοσοκομείου.

Κατατέθηκαν προτάσεις και αποφασίστηκε σύντομα να επισκεφθεί το νησί ο Διοικητής ΕΚΑΒ κ. Τζανετής για να δοθούν λύσεις επιτόπου.

Ο κ. Τζανετής για τα ίδια προβλήματα θα επισκεφθεί και την Κω μετά από πρόταση του Ηλία Καματερού.

Επίσης σε ιδιαίτερη συνάντηση με τον κ. Βαρδαρό και κ. Αντύπα, ενημερώθηκε ο βουλευτής για τις διαδικασίες που είναι σε εξέλιξη για λειτουργία ΤΟΜΥ την Κω.

Γραφείο Τύπου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΟΛΑ ΚΑΛΑ. Παίρνει πίσω τα αρχαία από το υπερταμείο ο Τσακαλώτος

    Μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από την πρόθεση του Υπερταμείου να αξιοποιήσει κάποια από αυτά ο Κυβερνητικό Συμβούλιο Οικονομικής Πολιτής (ΚΥΣΟΙΠ) εξουσιοδότησε τον Ευκλείδη Τσακαλώτο να ανακαλέσει την απόφασή του ως προς τη μεταβίβαση των επίμαχων ακινήτων του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού στην «Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε.».Ο υπουργός Οικονομικών στην συνέχεια εξαίρεσε τα 2.330 ακίνητα του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού από το «Υπερταμείο» με την απόφαση να δημοσιεύεται σήμερα 21 Ιανουαρίου, στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Και σημειώνεται ότι θα συνεχιστεί η διαδικασία «ταυτοποίησης των ακινήτων της ως άνω απόφασης του υπουργού Οικονομικών για την έκδοση νέων πράξεων εξαιρετέων ακινήτων ανά υπουργείο ή μεμονωμένα, όπου τούτο απαιτείται».

  2. Ηλία απέτυχες σαν κωος και απέτυχες σαν βουλευτής . Ο κόσμος σου θα σε στείλει εκεί που πραγματικά ανήκεις . Στο 4-5% .
    Αυτό σημαίνει ότι πήρες και στον λαιμό σου τον Νικηταρά …… αυτό σας αξίζει και αυτό θα πάρετε

  3. ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ: Ο ΟΛΕΘΡΟΣ

    ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΜΑΥΡΟ ΚΑΗΜΕΝΕ ΣΥΝΝΕΦΟ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥ ΣΑΝ ΒΡΟΧΟΥΛΑ

  4. Ηλια, εμας μας φωναζουν Γκρεκια (Greece) και Γκρεκους (Greeks) με σημα GR και αυτοαποκαλουμαστε Ελλας και Ελληνες. Τοσο δυσκολο ειναι να κανετε κατι τετοιο με τους Σκοπιανους?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ