Γ. Κρεμλής από Κω: Η χειρότερη κυβέρνηση των τελευταίων δεκαετιών σε Ελλάδα και Ευρώπη | Ανάγκη η άμεση αποκατάσταση των πληγών του σεισμού στην Κω

6
454

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Συνέντευξη τύπου έδωσε σήμερα το μεσημέρι στην Κω, στο ξεν. Kos Aktis, ο Υποψήφιος Ευρωβουλευτής της ΝΔ και Διευθυντής επί τιμή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Γιώργος Κρεμλής. Τον Γ. Κρεμλή προλόγισε ο Πρόεδρος της Δημ. ΤΟ Κω της ΝΔ Κώστας Χόνδρος.

Τα κύρια θέματα που τέθηκαν ήταν οι μειωμένοι συντελεστές Φ.Π.Α., το μεταναστευτικό, το Μεταφορικό Ισοδύναμο και η αποκατάσταση των πληγών του σεισμού στην Κω.

Ο κ. Κρεμλής άσκησε κριτική στους ερασιτεχνικούς χειρισμούς του ΣΥΡΙΖΑ και τη λάθος διαχείριση στο μεταναστευτικό. Δεν αξιοποίησε τα Ευρωπαϊκά κονδύλια για υποδομές σε ότι αφορά την γρήγορη ταυτοποίηση κλπ. Σχολίασε δε και τη μεταφορά μεταναστών από την Σάμο και άλλες περιοχές στην Κω.

Σχολίασε ακόμα το ΦΠΑ και την περιστασιακή σύνδεσή του με το μεταναστευτικό. Το κόστος ζωής αντικειμανικά είναι ανεβασμένο σε σχέση με την ηπειρωτική Ελλάδα και η μειωμένοι συντελεστές θα πρέπει να υπάρχουν σε όλα τα νησιά, συνολικά και μάλιστα θεσμοθετημένα.

Για το Μεταφορικό Ισοδύναμη τόνισε ότι δεν είναι σε ικανοποιητικό βαθμό η εφαρμογή του μέτρου, παρά τις προσπάθειες του Υπουργού κ. Σαντορινιού.

Για την αποκατάσταση των υποδομών και μνημείων στην Κω με αφορμή την καθυστέρηση που παρατηρείται τόνισε ότι είναι αναγκαιότητα η επίσπευσή τους.

Απάντησε επίσης σε διάφορα ερωτήματα σε ότι αφορά ανεμογεννήτριες και χωροταξικό σχεδιασμό που είναι αναγκαίος στα νησιά μας.

Ο Γιώργος Κρεμλής αναφέρθηκε επίσης με πολύ θερμά λόγια στην συνυποψήφιά του Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου λέγοντας ότι είναι μία άξια, επιτυχημένη και δραστήρια επιχειρηματίας.

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο κύριος Κρεμλής είναι ένας σοβαρός τεχνοκράτης και συντηρητικός άνθρωπος. Με προσοχή είπε αυτά που είπε.

  2. …είναι η χειρότερη, τότε εσείς που βουλιάξατε τη χώρα, τι στο διά…ο είσαστε?

  3. Καλά κ. Κρεμλή που νομίζεται ότι βρίσκεστε στη χώρα των λωτοφάγων, με αυτές τις αστήριχτες ανοησίες που τσαμπουνάς, η χειρότερη κυβέρνηση είναι ο ΣΥΡΙΖΑ που με τόσες προσπάθειες και αγώνες μας έβγαλε από τα μνημόνια και όχι το κόμμα σου η ΝΔ που με την άθλια πολιτική που εφάρμοσε χρεωκόπησε τη χώρα και μας έβαλε στα μνημόνια, αν τα πιστεύεται πραγματικά αυτά που λέτε έχετε άμεση ανάγκη ψυχιάτρου, άντε αφήστε μας ήσυχους τεχνοκράτες του κ@λου

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.