68 μετανάστες με σκάφος πολυτελείας στο λιμάνι Μαστιχαρίου – Άλλοι 8 έπειτα από επιχείρηση διάσωσης μπροστά στην αστυνομία

4
1681
68 μετανάστες με πολυτελές σκάφος αφίχθηκαν το πρωί στο λιμάνι Μαστιχαρίου και άλλοι 8 έπειτα από επιχείρηση διάσωσης βγήκαν στην παραλία μπροστά από την Αστυνομία.
Στον εντοπισμό και τη διάσωση οκτώ (08) αλλοδαπών προέβησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Λιμενικού Σώματος–Ελληνικής Ακτοφυλακής.
Συγκεκριμένα, περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή  νήσου Κω, πνευστή μηχανοκίνητη λέμβο, με ικανό αριθμό αλλοδαπών επιβαινόντων.
Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, το πλήρωμα του ανωτέρω σκάφους, προέβη στην ασφαλή περισυλλογή και διάσωση των εν λόγω αλλοδαπών, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο λιμένα Κω.
Προανάκριση διενεργείται από το  Λιμεναρχείο Κω.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. μαθανε οτι αλλαξε ο δημαρχος και οτι ο βουλευτακος ελεγχει το δημο……. καλοφαωμενη σας

  2. αν μας έφερναν από άλλο νησί. Για τους 500 από Σάμο τι έκανες; Επιτέλους ας φυλάξουν τα σύνορα. Με περίπου70 κάθε μέρα φθάνουμε τους χίλιους μέσα σε ένα δεκαπενθήμερο. Σε ένα μήνα θα χρειαζόμαστε όχι δεύτερο αλλά τρίτο χοτ σποτ. Αν τους έστελναν σε φυλασσόμενα χοτ σποτ στην Κεντρική Ελλάδα και όχι να κάνουν διακοπές στην Κω (επισημαίνω οτιι πολύ λίγοι είναι πρόσφυγες) θα μειωνόταν η ροή. Επίσης φαίνεται οτι κάποιοι τους διαδίδουν οτι μπορούν να περάσουν στην Ευρώπη. Εμείς δεν κάνουμε τίποτα. Παραμένουμε θλιβερά μοιραίοι.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ