ΒΙΝΤΕΟ 4 σύγχρονα φορεία αξίας 6.000€ από τα 100 καταστήματα της «Λευκής Νύχτας» | Ευχαριστήριο ΓΝΚΩ

1
2102

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Η  Διοίκηση και  όλο  το Προσωπικό του ΓΝΚΩ  ευχαριστούμε  δημόσια τα 100 εμπορικά καταστήματα της πόλης μας  που μετείχαν στην κινητοποίηση της  «Λευκής  Νύχτας»  προκειμένου να γίνει δωρεά αναγκαίων ειδών στο Νοσοκομείο . Η δωρεά αφορά την αγορά 4 σύγχρονων προδιαγραφών φορείων  και αντίστοιχων σανίδων ακινητοποίησης πολυτραυματιών, αξίας  6.000 ευρώ και παραδόθηκαν το Σάββατο 18 Ιανουαρίου.

Οι  τακτικές  έμπρακτες  κινήσεις κοινωνικής ευαισθητοποίησης  των Συμπολιτών  μας  για  κάλυψη αναγκών του Νοσοκομείου,  είναι  οι μικρές  φωτεινές ακτίνες  που διαπερνούν τα σκοτάδια της αδιαφορίας  και μπορούν να κάνουν  «λευκή την  νύχτα» στους δύσκολους καιρούς μας.

Ευχαριστούμε επίσης το Γραφείο Μεταφορών των κ.κ. Σταμάτη και Χαρίκλειας Πη για την δωρεάν μεταφορά, τόσο στην παρούσα  περίπτωση όσο και  άλλες φορές  που χρειαστήκαμε τις υπηρεσίες του.

 

Η Διευθύντρια Ιατρικής Υπηρεσίας

Εκτελούσα χρέη Διοικητή

Δρ Ελλη Καρανίκα

ΒΙΝΤΕΟ από Δημοτική τηλεόραση Κω:

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΜΠΡΑΒΟ ...ΕΠΙΣΗΣ ΛΕΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΦΟΡΟ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

    ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ….ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ 6000 ΓΙΑ 6 ΦΟΡΕΙΑ..ΣΕ 1 ΧΡΟΝΟ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΥΚΕΣ ΝΥΧΤΕΣ..!!! ΕΝΩ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΡΤΑΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ?ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ