Ρόδος: Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό της Αγγλίδας

0
195
Ακαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό της άστεγης Diane Davison, η οποία στα τελευταία χρόνια είχε βρει κατάλυμα σε ένα παράπηγμα στο Φαληράκι όπου διέμενε μαζί με τα σκυλιά της.
Παρ΄ότι οι εθελοντές συνεχίζουν την έρευνά τους, εντούτοις οι πληροφορίες πλέον φτάνουν με το σταγονόμετρο στο Silver Alert, και όπως δήλωσε ο υπεύθυνος του Σταθμού Δωδεκανήσου κ. Μανώλης Τσιμπούκας στη «δ», μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα καθώς καμία από τις πληροφορίες δεν οδήγησε στα ίχνη της Diane, η οποία εθεάθη για τελευταία φορά στο Φαληράκι όπου και διέμενε, στις 6 ή 7 Δεκεμβρίου.
Οι πληροφορίες που ήθελαν την Diane να έχει εμφανιστεί στην περιοχή Κοσκινού, διαψεύστηκαν, καθώς, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες της “δ”, εντοπίστηκε η γυναίκα για την οποίαν έγιναν οι αναφορές από συμπολίτες μας αλλά δεν πρόκειται για την αγνοούμενη.
Η Diane εξαφανίσθηκε στις αρχές Δεκεμβρίου χωρίς όμως να είναι γνωστή η ακριβής ημερομηνία.
Η 60χρονη ζει στη Ρόδο από το 2004.
Στα τελευταία χρόνια είναι άστεγη και αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα υγείας.
Όταν εξαφανίστηκε πιθανόν να φορούσε ανοιχτόχρωμα ρούχα, λαδί μπουφάν και μαύρα παπούτσια. Έχει ύψος 1.70, μακριά γκρίζα μαλλιά με μπούκλες και καστανά μάτια.
Παρακαλούνται όσοι συμπολίτες μας έχουν πληροφορίες να επικοινωνούν με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, είτε στην Εθνική Γραμμή SOS 1065, είτε με την Άμεση Δράση στο 100 είτε με τον υπεύθυνο του Silver Alert Δωδεκανήσου κ. Μανώλη Τσιμπούκα στο τηλέφωνο 6973 215897.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ