Παράδοση μηχανήματος ανίχνευσης κορονωιού στο Γ.Ν-Κ.Υ. Κω

2
563

Παράδοση μηχανήματος ανίχνευσης κορονωιού στο Γ.Ν-Κ.Υ. Κω

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σήμερα Πέμπτη  07/05/2020 στις 14:00 στο χώρο του Νοσοκομείου Ρόδου, θα παραδοθεί το ειδικό μηχάνημα μοριακού ελέγχου Covid-19 για τις ανάγκες του Γ.Ν.-Κ.Υ. Κω σε εκπρόσωπο του Νοσοκομείου μας που θα παρευρεθεί στη Ρόδο.

Για μια ακόμη φορά η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου σε συνεργασία με το Επαρχείο  Κω-Νισύρου, αποδεικνύουν έμπρακτα  στην κρίσιμη αυτή περίοδο, το ενδιαφέρον τους για την ενίσχυση του Νοσοκομείου, με την διάθεση απαραίτητου  ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα παραδώσει στα Νοσοκομεία ευθύνης της συνολικά 7 μηχανήματα μοριακού ελέγχου.

 

                                                                                                              Ο ‘ΕΠΑΡΧΟ Σ ΚΩ-ΝΙΣΥΡΟΥ

                                                                                                                ΚΑΜΠΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΝΗΣ

 

 

Την Δευτέρα τελικά η παράδοση των μηχανημάτων μοριακού ελέγχου

Τη Δευτέρα το πιθανότερο θα πραγματοποιηθεί -κι όχι σήμερα όπως ήταν προγραμματισμένο- στο Νοσοκομείο της Ρόδου, η παράδοση και εκπαίδευση, από εξειδικευμένο προσωπικό της προμηθεύτριας εταιρείας των μηχανημάτων μοριακής ανίχνευσης Κορωνοϊού, που αγόρασε η Περιφέρεια, λόγω… μπερδέματος που προέκυψε στην αποστολή τους.
Ο προγραμματισμός ήταν να γίνει σήμερα το μεσημέρι η παράδοση κι εκπαίδευση όσων τα παραλάβουν, όπως δήλωσε χθες στον sky η Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας Χαρούλα Γιασιράνη.
Υπενθυμίζεται ότι τα συγκεκριμένα μηχανήματα μοριακού ελέγχου δεν αφορούν μόνο τον covid-19, αλλά μπορεί να γίνει εξέταση για 29 λοιμώδη νοσήματα.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Από την βιασύνη του να πάρει λίγη απτη δόξα του περιφεριάρχη έκανε τη μισή είδηση λάθος.δεν μπορουσε να περιμενει για να μη προλάβει άλλος να το ανακοινώσει.

  2. Αν ήτανε η ζήλεια πούζα θα’μασταν όλοι πουζιασμένοι….που λένε και στην Κέφαλο! Καρφώνεσαι αγαπητέ εν Χριστώ αδελφέ! Μισή είδηση…δόξα του Περιφερειάρχη… Έλεος πια!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ