Έναρξη μαθημάτων στα Προγράμματα Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου!

0
1010

Έναρξη μαθημάτων στα Προγράμματα Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου!

Τα Προγράμματα Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου, συνεχίζοντας από το 2012 την υλοποίηση καινοτόμων “elearning” σεμιναρίων, ανακοινώνουν την έναρξη των μαθημάτων σε 5 δημοφιλή γνωστικά αντικείμενα:

  • «Κλινική Διατροφή-Διαιτολογία»

  • «Κινούμενη Εικόνα (Animation) και η Παιδαγωγική Αξιοποίησή της»

  • «Εκμάθηση του στατιστικού πακέτου “SPSS”»

  • «Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων»

  • «Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση»

Όσοι/-ες επιθυμούν να ενταχθούν στα προαναφερόμενα τμήματα, μπορούν να επικοινωνούν με τη γραμματεία μας τηλεφωνικά (22410 99424-5-6) ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (eepimorfosi@aegean.gr) καθώς και με επίσκεψη τους στο χώρο του Πανεπιστημίου (Γραφείο Β.28, Κτίριο 7ης Μαρτίου, Δημοκρατίας 1, Ρόδος).

Παράλληλα, να υπενθυμίσουμε στο ενδιαφερόμενο κοινό, ότι συνεχίζονται οι εγγραφές σε όλα τα Επιμορφωτικά Προγράμματα στο επιστημονικό πεδίο των Τεχνολογιών της Πληροφορίας & της Επικοινωνίας με προγραμματισμένη ημερομηνία έναρξης στις 24 Απριλίου.

Τα Προγράμματα μας απευθύνονται σε επαγγελματίες, εκπαιδευτικούς, αλλά και φοιτητές/-τριες ή άνεργους/-ες, που επιθυμούν να βελτιώσουν τη θέση τους στην αγορά εργασίας καθώς και να αναπτύξουν νέες δεξιότητες. Τα μαθήματα υλοποιούνται εξ αποστάσεως, προσδίδοντας αυτονομία όσον αφορά τον τόπο και το χρόνο της μελέτης.

Σας προσκαλούμε να περιηγηθείτε στην ανανεωμένη ιστοσελίδα μας (http://eepimorfosi.aegean.gr/) , και να γίνετε μέλη της επιμορφωτικής μας κοινότητας!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ