ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Κω: Συμβουλευτικές συνεδρίες ψυχολογικής στήριξης – Πρόγραμμα πρόληψης άνοιας σε Εξωτερικούς Ασθενείς

1
2187

ΘΕΜΑ : «Συμβουλευτικές συνεδρίες ψυχολογικής στήριξης και πρόγραμμα πρόληψης για την άνοια σε Εξωτερικούς Ασθενείς»

Το Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας ΚΩ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ» σας ενημερώνει ότι έπειτα από την πρόσληψη δυο νέων ψυχολόγων (κα. Αικατερινή Τραϊανού και κα. Μαρία Φρατζή), μέσω του προγράμματος PHILOS του ΚΕΕΛΠΝΟ, προστίθενται νέα ραντεβού για συμβουλευτική, τις ημέρες Δευτέρα ως Πέμπτη και ώρες πρωινές: 09:00 – 13:00 και απογευματινές: 16:00 – 20:00. Σημειώνουμε ότι στο Νοσοκομείο υπηρετούν μόνιμη ψυχολόγος η κα. Ελένη Μπεθάνη και μόνιμη λογοπεδικός η κα. Αικατερίνη Ρίνη οι οποίες επίσης δέχονται με ραντεβού για συμβουλευτική. Όλα τα ραντεβού είναι χωρίς χρέωση και θα κλείνονται μέσω της επιλογής “πρωινών ραντεβού” του συστήματος 1535.

Επίσης, στα πλαίσια ενημέρωσης και πρόληψης για την άνοια, ξεκίνησαν από τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017 (και κάθε Δευτέρα πρωί) ραντεβού για νευροψυχολογική εκτίμηση ατόμων που επιθυμούν την αξιολόγηση της γνωστικής τους λειτουργικότητας (π.χ. μνήμη, προσοχή). Οι νευροψυχολογικές εκτιμήσεις διεξάγονται από την Ψυχολόγο κα. Αικατερίνη Τραϊανού.

Όλες οι συνεδρίες με το επιστημονικό προσωπικό του νοσοκομείου πραγματοποιούνται με ραντεβού. Για τον προγραμματισμό των ραντεβού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν όλο το 24-ωρο στο 1535 – το αυτόματο σύστημα της Πύλης για την Υγεία – ενώ παράλληλα μπορούν να χρησιμοποιούν και την διαδικτυακή σελίδα στην διεύθυνση http://www.1535.gr όπου έχουν την επιπλέον δυνατότητα να επιλέξουν την ημερομηνία και την ώρα που τους εξυπηρετεί.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΝ – ΚΥ ΚΩ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ»

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. νευροψυχολογικές εκτιμήσεις !!!!
    που ειναι ο μονιμος καρδιολογος?
    μηπως σιγα σιγα ο αριθμος των ιατρων στο νοσοκομειο μας επι των ημερων σας μειωθηκε δραματικα και μαλιστα απο σημαντικες κλινικες καρδιολογικη -ορθοπεδικη-….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ