Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με άλογο στην Κω | 32χρονος διακομίστηκε στο Βενιζέλειο με σοβαρό τραύμα στο μάτι

16
7674

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με πρωταγωνιστή ένα άλογο σημειώθηκε σήμερα λίγο πριν τις 6.00 το πρωί στην πόλη της Κω, στην περιοχή του Αγίου Νεκταρίου.

Το άλογο βρέθηκε στο κεντρικό δρόμο (στο γεφύρι του Άη Γιάννη) με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με αυτοκίνητο που οδηγούσε 32χρονος κάτοικος του νησιού (κατευθυνόταν από την περιοχή του Αγ. Νεκταρίου προς την πόλη για να πάει στη δουλειά του) ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά και χρειάστηκε η μεταφορά του σε νοσοκομείο της Κρήτης (Βενιζέλειο).

Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ο ιδιοκτήτης του αλόγου, το ζώο βρέθηκε στον δρόμο επειδή είχε δεχθεί επίθεση από αγέλη αδέσποτων σκυλιών.

Όπως ενημερωθήκαμε ο 32χρονος συμπολίτης μας εκτός από το ορθοπεδικό πρόβλημα στο ισχύο το οποίο αντιμετωπίστηκε επιτυχώς στο Νοσοκομείο Κω, έφερε σοβαρό τραύμα στο κεφάλι στο ύψος του ματιού με ρήξη βολβού, γι’ αυτό και διακομίστηκε άμεσα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο στην Κρήτη.

Μακάρι να πάνε όλα καλά για το παιδί!

16 ΣΧΟΛΙΑ

    • Δυστυχώς και άλλοι έχουν τρακάρει με ζώα, βόδια, αρκούδες, αγριογούρουνα... και τα ζώα του ΣφΥΡΙΖΑ.

      Τελικά είναι χειρότερο να τρακάρει κάποιος τους φασιστοαριστερούς ψεύτες λαϊκιστές του ΣφΥΡΙΖΑ από το να πέσεις σε άλογο. Υπάρχει ο κίνδυνος να χάσεις τον μπούσουλα από τις καθημερινές κωλοτούμπες….

      • Ρε συνελθε ασε τα πολιτικα σου παθη εδω τραυματιστηκε ο ανθρωπος σοβαρα και κανεις πολιτικη προπαγανδα …ποσο μυαλο εχεις τελος παντων η μηπως που σχολιαζεις εδω σε λαμβανει κανεις υποψιν του …και μιλας και για βοδια παναθεμα σε …περαστικα στο παιδι μακαρι να γινει καλα γιατι ειναι και νεο παιδι…

  1. Zo 25 xronia STON ag nektario ageli adespoton skilon den exo di pote sto dromo. Na prosexume oloi kai aftoi me ta aftokinita pu trexun se afto to mikro kai epikindino dromo. Kai aftoi me ta zoa. Pu kikloforun adespota.

  2. Καποτε στην αγρια Δυση της Κω.. (αφου μιλατε ανωνυμα και λετε βλακειες.. )

    αδεσποτα στον Αγιο Νεκταριο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!
    το αλογο μεν ειχε σχοινι αλλα δεν ηταν ποτε δεμενο καπου ηταν παντα χυμα.. μην προσπαθουμε να δικαιλογησουμε τα αδικαιολογητα για μερικους.. ας ηταν λυτο σε περιφραγμενο χωρο ΝΑΙ, οχι σε ξεφραγκο χωραφι .. και απαντωτας στον φιλο/η Fi Fan εκει και να θες να τρεξεις δεν μπορεις με το αυτοκινητο ουτε με μηχανακι αναγακστικα κοβεις ταχυτητα λογο του σημειου το δρομου μαξ να πας με 50Km και κοβεις πριν φτασεις εκει ολοι οι οδηγοι το ξερουμε το σημειο και την επικυνδηνοτητα του (αν οντως εμενες εκει θα το ηξερες – εκανες και εσυ) …

  3. Η αγέλη αδεσποτων ζωων περασε το περιφραγμενο χωραφι που ηταν το άλογο το οποίο τρόμαξε και βγηκε απο το περιφραγμενο χωραφι και μετα βγηκε και η αγελη.Τι δεν καταλαβατε;

  4. ΜΕΝΩ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΕΚΤΑΡΙΟ,ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ[ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΜΕ ΔΥΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΑ].ΓΝΩΡΙΖΑ ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΗΜΕΡΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΕΜΕΝΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ Η ΧΑΡΑ ΚΑΙ Η ΒΟΛΤΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΑΤΥΧΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ.

  5. Μένω αγ Νεκταριο κσι δεν εχω δει ποτε αγέλη αδέσποτων ………. . Μια φορά να βγει κάποιος να πει : εγω φταίω ρε παιδιά συγνώμη … δεν υπάρχει άνθρωπος πια

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ