ΒΙΝΤΕΟ: Σε κλίμα συγκίνησης η βράβευση του Δημήτρη Βλάχου για τη μεγάλη προσφορά του στο 1ο Γυμνάσιο Κω

12
1928

Με αφορμή τον εορτασμό της 7ης Μάρτη  της ενσωμάτωσης της Δωδ/σου με την μητέρα Ελλάδα πραγματοποιήθηκε η επετειακή γιορτή του 1ου Γυμνασίου Κω στον Ορφέα.

Σε μια σεμνή τελετή βραβεύτηκε ο απερχόμενος διευθυντής Δημήτρης Βλάχος για την μεγάλη του προσφορά στο 1ο Γυμνάσιο. Συνάδελφοι του εκπαιδευτικοί, τα μέλη του συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων, μαθητές… όλοι έχουν να πουν καλά λόγια για έναν εκπαιδευτικό που προσέφερε τα μέγιστα ως διευθυντής του πολυπληθέστερου σχολείου της Κω και που θεωρείται ένας άριστος εκπαιδευτικός , Άνθρωπος με ήθος και παιδεία.

 

Πηγή: dhras.gr

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ!!!!!!!!!!!!!!

  2. ΗΘΟΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ ΠΟΥ ΣΥΝΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΒΛΑΧΟΥ!!!!!!!!ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΩ ΚΑΘΗΓΗΤΗ!!!!!!!!!!!

  3. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΕΚΤΙΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΣΑΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΒΛΑΧΟ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΟΤΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΚΩ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΕΚΤΙΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ!!!

  4. ΣΥΜΦΩΝΩ
    ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ 7ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ,ΟΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΟΥ 7ου,ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΥΤΟ …….

    • ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ . ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΕ ΠΟΣΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΤΟ 7Ο ΑΠΟ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΑΥΤΗ. ΕΙΣΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ!!!!!!!!!!

  5. ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΡΙΚΟΙΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΑΛΗΘΙΜΑ. ΕΠΑΞΙΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΣ ΓΙΑΝΝΗΜΕ ΤΟΝ ΛΙΤΟ ΚΑΙ ΜΕΣΤΟ ΣΟΥ ΛΟΓΟ!!

  6. από πότε η υποχρέωση και το καθήκον ενός δημοσίου υπαλλήλου να κάνει καλά τη δουλειά, που του αναθέτει η πολιτεία και ο ίδιος επέλεξε να κάνει παίρνοντας και το αντίστοιχο επίδομα θεωρείται μεγάλη προσφορά. Έχουμε την εντύπωση πως η λέξεις έχουν χάσει το νόημά τους, και ο σημερινός προκειμένου να εξευμενίσει τον προηγούμενο που τον σούταρε αφού επέλεξε σε συνεννόηση με την Ρόδο να θέσει υποψηφιότητα στο σχολείο που έθετε και ο άλλος και λόγω αντικειμενικών προσόντων μοριοδότησης θα τον πέρναγε, ο άλλος επίσης θεωρώντας το Δημόσιο Σχολείο τσιφλίκι του έβαλε υποψηφιότητα μόνο για το συγκεκριμένο σχολείο ενώ μπορούσε να πάει σε άλλο, άσε πονεμένες ιστορίες για να μην μιλήσουμε και για το παρασκήνιο, τελικά το ΠΑΣΟΚ είναι και για πολύ θα είναι πάντα εδώ

    • ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΟΗΜΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΛΕΣ ΚΥΡΙΕ ΑΜΝΕΙΑΣ. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. ΔΕΝ ΚΑΙΓΟΤΑΝ ΓΙΑ ΚΑΡΕΚΛΕΣ. ΤΙ ΠΙΟ ΕΝΤΙΜΟ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΤΟΥ . ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ!

      • Ασε Παύλο αγνοείς πολλά και σημαντικά πράγματα διάβασε «Το είναι και το Φαίνεσθαι» του Χαίντεγκερ και θα καταλάβεις αρκετά

  7. Φιλε μου Αμνεια τα λες υπεροχα….γιατι εδω στην κω εχουν μαθει να χαιδευονται μεταξυ τους και να ευλογουν τα γενια τους….ζουν προφανως στον μικρόκοσμο τους…ευγε λοιπον σε κάποιους αφου το θέλουν για να αισθανθούν καλα!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ