ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ: Συμμετοχή, ζωντάνια & αισιοδοξία στο 10ο Περίπατο Ζωής Norida – Καρδάμαινα (Τα έσοδα για ενίσχυση καρκινοπαθών)

0
5048
Συνεργάτης aegeanews.
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Για 10η συνεχή χρονιά, με την συμμετοχή εκατοντάδων φίλων του συλλόγου ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ και με σύμμαχο τον υπέροχο καιρό (αντίθετα με τις προβλέψεις) πραγματοποιήθηκε η πεζοπορία, με σημείο έναρξης το ξενοδοχείο NORIDA και τερματισμό το λιμάνι της Καρδάμαινας.

Τα έσοδα που προέκυψαν από τις μπλούζες και τα καπέλα που πωλήθηκαν καθώς και από την λαχειοφόρο θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό όπως γίνετε κάθε χρόνο .Όπως μας τόνισε η πρόεδρος του συλλόγου κ. Βούλα Μπατίκα δεν έχει αποφασιστεί ακόμη που θα διατεθούν, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βοηθηθούν όσοι έχουν ανάγκη τα χρήματα για θεραπείες, όπως έχει συμβεί πολλές φορές στο παρελθόν.

Αξιοσημείωτο είναι ότι συμμετείχαν σε όλες τις δράσεις αλλά και στην οικονομική ενίσχυση του συλλόγου πάρα πολλοί ξένοι επισκέπτες ,είτε βρίσκονται στο νησί μας ,είτε αποστέλλοντας όσα χρήματα συνέλεξαν κάνοντας δράσεις στις χώρες τους ,με μεγαλύτερο παράδειγμα ένα ζευγάρι Γερμανών που στον γάμο τους ζήτησαν από τους καλεσμένους αντί για δώρο σε εκείνους να δώσουν τα χρήματα για την ενίσχυση του συλλόγου.

Συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη, για την δράση και την συνεχή προσπάθεια διάδοσης του έργου και του σκοπού του συλλόγου, σε όλο τον κόσμο.

Η φιλοξενία και η προσφορά αναψυκτικών-νερών και εδεσμάτων στο σημείο έναρξης αλλά και στο σημείο τερματισμού από τον όμιλο Μήτση και από το προσωπικό ήταν αξιέπαινη και με την διακριτική (όπως πάντα επιλέγει) παρουσία του κ. Σταύρου Μήτση στο σημείο έναρξης.

Tην επίβλεψη της ασφαλούς διεξαγωγής της διοργάνωσης είχε η Ελληνική Αστυνομία (ΑΤ Ηρακλειδών), ενώ για παν ενδεχόμενο παρόντες ήταν και οι εθελοντές της ΕΟΔ Κω με το διασωστικό τους όχημα.

Το χαρούμενο κλίμα κράτησαν ζωντανό τέλος οι μουσικοί μας: Ανδρέας Θεοδοσίου (μπουζούκι-τραγούδι) και Ιάσων Παππούλης (κιθάρα-τραγούδι), μιας και ο τερματισμός της διαδρομής εξελίχθηκε σε ένα ανοιχτό πάρτυ με χορό και διασκέδαση.

 

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ