Ντοκουμέντο μέσα από την Λέσχη – Τι έκαναν Μίνα και Φρόσω;

0
536

Οι μάσκες έπεσαν. Τα ψέμματα έλεγαν οι παλιοί έχουν κοντά ποδάρια. Και να που το ρεπορτάζ μας και η επιμονή μας σε αυτη την ιστορία μέρα με την μέρα μας δικαιώνει. Και μπορεί πολλές και πολλοί εκεί έξω να αμφισβητούν την δουλειά μας και να μας «σταυρώνουν» με συμπαθείς χαρακτηρισμούς, αλλά εμείς δεν μασάμε. Υπηρετούμε αυτό που υπηρετούμε εδώ και 24 ολόκληρα χρόνια. Την δημοσιογραφία που εμείς ξέρουμε. Με όποιο κόστος. Αλλά με σκοπό και στόχο μόνο την αλήθεια.

Είναι η πρώτη φορά που μοιράζομαι μαζί σας αυτές τις εικόνες. Πρόκειται για στοιχεία του ρεπορτάζ. Αδιάσειστα στοιχεία. Εικόνες απο το υλικό ασφαλείας της Λέσχης, το οποίο προέρχεται απο το βίντεο. Βίντεο στο οποίο έχουν καταγραφεί όλες οι κινήσεις της παρέας και αναμένεται να παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην δικογραφία. Και ξέρετε γιατί; Διότι μιλάμε για οπτικό υλικό που κάθε δικαστήριο δέχεται προκειμένου το προεδρείο να σχηματίσει καλύτερη άποψη για να δικάσει.
Κάθισα χθές όλο σχεδόν το βράδυ για να κανω την επεξεργασία των εικόνων με τρόπο τέτοιο ώστε να καταλάβετε τα ψέμματα της Αρναούτη και της Κυριάκου. Γιατί φαίνεται πλεόν ξεκάθαρα απο τις εικόνες ότι οι δυο αυτές κοπέλες έχουν πεί ψέμματα στις καταθέσεις τους. Έχουν πεί ψέμματα στις αρχές. Στην Αστυνομία. Στην Δικαιοσύνη.
Στο κολάζ μπορείτε να δείτε κι εσείς πώς έχω βάλει τις εικόνες που ήδη εικάζω ότι έχετε δεί απο την εφημερίδα Πρώτο θέμα. Έχω προβεί σε σύγκριση των εικόνων με τρόπο τέτοιο ώστε να καταλάβετε τα σημεία στο τραπέζι που καθόταν οι δυο κοπέλες.
Δεξιά λοιπόν απο τον Παντελή κάθεται η Φρόσω Κυριάκου και αριστερά του, δίπλα στον παίκτη με το καρό πουκάμισο η Αρναούτη. Πρόκειται για τις δυο κοπέλες, που γλίτωσαν απο το τροχαίο στις 18 Φεβρουατίου που στοίχισε την ζωή στον Παντελή Παντελίδη. Πρόκειται για βασικούς μάρτυρες της υπόθεσης, οι οποίες στις καταθέσεις τους… επίσημα υποστήριξαν ότι δεν γνώριζαν πόσο ήπιε ο Παντελής εκείνο το βράδυ μιας και καθόταν σε έναν καναπέ και δεν έβλεπαν. Βλέπετε εσείς καναπέ; Εγώ ένα τραπέζι βλέπω και τα πρόσωπά τους δίπλα και παραδίπλα στον νεκρό.
Οι εικόνες απο το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας μαρτυρούν ότι η κυρία Αρναούτη όχι απλά ήταν στον ίδιο χώρο με τον Παντελή αλλα συμμετείχε και στο παιχνίδι. Έτσι εξηγείται και η εικόνα που είχε ποστάρει λίγες ώρες πρίν το κακό στο προφίλ της στο Instagram με τις μάρκες και την σαμπάνια.
Η Αρναούτη λοιπόν τοποθετείται-απο το υλικό των καμερών- παραδίπλα απο τον Παντελή. Μπορείτε να δείτε πώς το χέρι της είναι αυτό που είτε μοιράζει τα φύλλα είτε δέχεται τα φύλλα απο αυτόν που μοιράζει είτε ακουμπάει στις μάρκες. Επίσης μπορείτε να διακρίνεται τα χαρακτηριστικά των λοιπών παικτών απέναντι. Ο ένας φοράει καπέλο, ο άλλος είναι μελαχρινός σκάρτα 35 ετών και ο τρίτος φαίνεται να έχει λίγα μαλλιά.
Αναρωτιέμαι. Αυτοί μίλησαν στις αρχές; Είναι αυτοί που κέρδισαν τα 25 χιλιάρικα του Παντελή; Κι αν ναί… γιατί δεν έχουν εμφανιστεί μπροστά να πουν την αλήθεια; Φοβούνται κάτι;
Επίσης αναρωτιέμαι… αν υπήρχε τέτοιο κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, το οποίο με τόση λεπτομέρεια «έβλεπε» το τραπέζι, ποιός μπορεί να με πείσει ότι δεν κρυφοκοίταζαν και τα χαρτιά των παικτών;
Και τέλος… Αναρωτιέμαι με τόσο καραμπινάτη ψευδορκία… είναι θέμα χρόνου η οικογένεια του νεκρού να κινηθεί εναντίον όλων αυτών που είπαν ψέμματα;
Γιατί στην ιστορία του Παντελή Παντελίδη… πιστέψτε με. Είναι πολλοί που είπαν και λένε ακόμη ψέμματα…
Συνεχίζεται…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ