ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Άγγιξε ευαίσθητες χορδές η αποψινή εκδήλωση στο Χάνι & η σύνδεση με τη μητέρα της Άσπας (του κοριτσιού που πυροβολήθηκε από τον πατέρα της και ζει από θαύμα)

0
1324

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Γιάννης Κιάρης Χαρίκλεια Χριστοφή

Ιδιαίτερα ανθρώπινη και συγκινητική ήταν η παρουσίαση του βιβλίου της δημοσιογράφου Άννας Τσιαλτά με τον χαρακτηριστικό τίτλο «ΑΝΝΑΚΑΤΑ», απόψε το βράδυ στο Χάνι.

Την εκδήλωση διοργάνωσε η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ και η δημοσιογράφος – συγγραφέας σε συνεργασία με την καλή της φίλη στην Κω Μαρίνα Νέγρου.

Για το βιβλίο εκτός από την ίδια την συγγραφέα μίλησαν επίσης η Μαρίνα Νέγρου και η Λένα Μποντιώτη (Ασφάλειες ΜΙΝΕΤΤΑ) οι οποίες έχουν αναλάβει την στήριξη ΑΜΕΑ και συνδιοργανώνουν την σημερινή εκδήλωση με τον ΙΑΒΕΡΗ στον Ορφέα.

Ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή η ζωντανή σύνδεση με την μητέρα της Άσπας (του κοριτσιού που είχε πυροβοληθεί το 2013 από τον πατέρα της σε ηλικία 17 ετών και ζει από θαύμα, κάνοντας μεγάλο αγώνα για την αποκατάσταση της υγείας της).

Έσοδα απο τις πωλήσεις του βιβλίου καθώς και απο τις συνεισφορές του κόσμου θα δοθούν για τις πολλαπλές ανάγκες που έχει η Άσπα (παρατίθεται και ο λογαριασμός για όσους επιθυμούν να βοηθήσουν).

Ζει με δύο σφαίρες στο κεφάλι. Η συγκλονιστική ιστορία της Ασπασίας που την πυροβόλησε ο πατέρας της για να εκδικηθεί την εν διαστάσει σύζυγό του. Η μάχη της αποκατάστασης…

Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.mixanitouxronou.gr

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ