ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Ο Αγιασμός στο ανακαινισμένο 2ο ΓΕΛ Κω | Ανάγκη να ολοκληρωθούν οι εκκρεμότητες

1
2127

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Γιάννης Κιάρης Χαρίκλεια Χριστοφή

Στο ανακαινισμένο και ιδιαίτερα προσεγμένο χώρο του 2ου ΓΕΛ Κω (παρά κάποιους βανδαλισμούς που επιχείρησαν κάποιοι τις τελευταίες μέρες η αποκατάσταση, όπως ανέφερε ο Διευθυντής ήταν άμεση), τελέστηκε το πρωί ο Αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Τον Αγιασμό τέλεσε κι εδώ ο Σεβασμιώτατος δίνοντας τις ευχές και την ευλογία του σε παιδιά και εκπαιδευτικούς, παρουσία του Αντιδημάρχου Σταμάτη Καμπουράκη και του Αστυνομικού υποδιευθυντή Δ. Καπανδρίτη.

Ο κ. Καμπουράκης (και ως γονέας στο συγκεκριμένο σχολείο) τόνισε ότι η δημοτική αρχή θα είναι δίπλα στα αιτήματα της εκπαιδευτικής κοινότητας και έδωσε τις ευχές του για τη νέα σχολική χρονιά.

Ο Διευθυντής του σχολείου Γιώργος Χλαπάνης αναφέρθηκε στο πολύ σημαντικό έργο της ανακαίνισης του σχολείου που υλοποιήθηκε το προηγούμενο διάστημα από την  προηγούμενη δημοτική αρχή (κόστους 800χιλ. ευρώ) και τόνισε την ανάγκη να ολοκληρωθούν οι εκκρεμότητες που υπάρχουν και για τις οποίες δεσμεύθηκε και η νέα δημοτική αρχή.

Χαιρετισμό απηύθυνε ακόμη ο απερχόμεος Πρόεδρος του συλλόγου γονέων Κωνσταντίνος Αυγουλάς ο οποίος ευχαρίστησε θερμά τον διευθυντή, τους καθηγητές και τους μαθητές για την άψογη συνεργασία τους όλα αυτά τα χρόνια.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Katalaveno oti to Ippokrateio likeio einai ena istoriko sxoleio. O Sevasmiotatos katafere kai pige kai sta dio Likeia, eno oi politikoi den kataferan paramono esteilan antiprosopous. Agapitoi politikoi »paragontes» tou nisiou eiste monadikoi ipeuthinoi gia tin sosti ekpaideusi ton neon. Min xexnate oti kanate apla to autonoito. To kathe likeio tha eprepe na eixe episis apo ena kleisto gimnastiro kathos episeis epistimonikous peiramatikous xorous gia ta mathimata ton thetikon epistimon………………………….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ