ΣΟΚ: Αυτοκτόνησε 14χρονη μαθήτρια μετά από προσβολή του καθηγητή της

1
694

Δεν άντεξε με όσα άκουσε μπροστά σε όλη την τάξη.

Δεν μπορεί να συλλάβει ο ανθρώπινος νους το μέγεθος της τραγωδίας που εκτυλίχθηκε καθώς ένα 14χρονο κορίτσι έβαλε τέλος στην ζωή της μετά από προσβολή του καθηγητή της επειδή είχε… περίοδο!

Η μητέρα του κοριτσιού είπε ότι ένας καθηγητής την αποκάλεσε «βρώμικη» επειδή είχε λερώσει την σχολική της στολή και την κάλεσε να βγει έξω από την τάξη.

«Δεν είχε τίποτα για να χρησιμοποιήσει ως σερβιέτα. Όταν λερώθηκαν τα ρούχα της με αίμα της είπαν να βγει από την τάξη και να μείνει έξω», είπε η μητέρα της στα μέσα ενημέρωσης.

Το κορίτσι επέστρεψε σπίτι του και είπε στην μητέρα της τι συνέβη. Λίγο αργότερα κρεμάστηκε στο δωμάτιό της.

Επεισόδια έξω από το σχολείο

Η απίστευτη τραγωδία στην πόλη Καμπιανγκέκ προκάλεσε την αντίδραση, όχι μόνο γονέων, με αποτέλεσμα περισσότερα από 200 άτομα, σύμφωνα με το BBC να μαζευτούν έξω από το σχολείο.

Η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων για να απομακρύνουν το πλήθος ενώ το σχολείο βρίσκεται σε αστυνομικό κλοιό.

Ο νόμος που θα έσωζε το κορίτσι

Το 2017 η Κένυα είχε ψηφίσει έναν νόμο για την δωρεάν παροχή συσκευασιών με σερβιέτες στις μαθήτριες. Ωστόσο, μια κοινοβουλευτική επιτροπή ερευνά τώρα γιατί το πρόγραμμα αυτό δεν έχει ακόμη εφαρμοστεί σε όλα τα σχολεία.

newsbomb.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. …στο ……. ο διευθυντής προσβάλλει φασιστικά τους πάντες είναι ακατάλληλος πρέπει να βγη σε υποχρεωτική συνταξιοδότησης κάντε το ρεπορτάζ σας παρακαλω

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ