Αναγγελία μνημοσύνου Ιωάννη Πάχου | ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΕΝΘΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

1
1084

Με τη συμπλήρωση 40 ημερών του πολυαγαπημένου μας γιου, συζύγου, πατέρα, αδελφού και θείου Ιωάννη Πάχου τελούμε μνημόσυνο την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου για την ανάπαυση της ψυχής του στον ιερό ναό Αγίας Παρασκευής (κοιμητήριο Πυλίου).

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΕΝΘΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΧΟΥ ΠΡΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΑΞΙ ΚΑΙ ΕΝΩΣΗΣ ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΚΩ.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συναδέλφους του αγαπημένου μας Γιάννη, που βρίσκονταν συνεχώς στο πλευρό του τις τελευταίες δύσκολες ώρες.. Συμπαραστάτες μας μέχρι και το τελευταίο αντίο.. Τους ευχόμαστε υγεία και κάθε καλό στην ζωή τους!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΕΝΘΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΧΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΩ

Με βαθιά συγκίνηση και ευγνωμοσύνη θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους που με την παρουσία σας τιμήσατε και εκφράσατε την αγάπη σας στην πρόωρη απώλεια του αγαπημένου μας γιου,συζύγου,πατέρα, αδελφού και θείου. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γιατρούς της παθολογικής κλινικής: Διευθυντή παθολογικής Κύριο Ν.Μαυροειδή, την Κυρία Α.Κιουρτσίδου, την Κυρία Ε.Καρανίκα και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό που ήταν δίπλα μας κάθε στιγμή. Τα χρήματα αντί στεφάνων θα δοθούν στο Γενικό Νοσοκομείο Κω, στη Μητρόπολη, στο σύλλογο «Άντε γεια στον καρκίνο»,στο Eιδικό σχολείο και στο Κέντρο Υγείας Αντιμάχειας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ