ΘΛΙΨΗ: «Έφυγε» η Σταματία Χατζηδημήτρη Τζόγια | Η Σταματία του συλλόγου…

7
6239

Απέραντη θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία σήμερα, εορτή του Αγίου Νικολάου, ο θάνατος της αγαπητής συμπολίτισσάς μας Σταματίας Χατζηδημήτρη – Τζόγια, έπειτα από μακροχρόνια γενναία αλλά άνιση μάχη με ανίατη ασθένεια.

Η Σταματία κατέληξε τα ξημερώματα σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Έχει μείνει ανεξίτηλα στην καρδιά και την σκέψη όχι μόνο των αιμοδοτών της Κω αλλά και όλων όσοι χρειάστηκε είτε να νοσηλευτούν οι ίδιοι, είτε συγγενείς τους στο νοσοκομείο Κω, ως «η Σταματία του συλλόγου…»

Αυτό και μόνο τα λέει όλα για την προσφορά της όλα αυτά τα χρόνια στον εθελοντισμό και τον σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών Κω.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ασφενδιού, παντρεύτηκε τον Βαγγέλη Τζόγια με τον οποίο απέκτησε τρία εξαιρετικά παιδιά και μια υπέροχη οικογένεια.

Μαζί κράτησαν  και στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια τον σύλλογο. Πάντα ευγενική, γλικομίλητη, γεμάτη καλοσύνη, βαθιά ανθρώπινη και εξυπηρετική.

Με ένα μεγάλο χαμόγελο μέχρι τις τελευταίες της στιγμές, έδωσε μαθήματα καρτερικότητας και αγωνιστικότητας.

Το «τελευταίο αντίο» θα είναι τη Δευτέρα στις 3μμ στον ΙΝ Αναλήψεως του Σωτήρος στο Ζηπάρι (η σορός θα βρίσκεται εντός του Ναού από τις 2μμ).

Καλό ταξίδι αγαπητή Σταματία. Σε ευχαριστούμε για τη μεγάλη προσφορά σου. Θα μείνεις αξέχαστη σε όλους μας.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στον σύζυγο φίλο Βαγγέλη, τα παιδιά, τα εγγόνια και τους λοιπούς συγγενείς.

Συλλυπητήρια από Κίνηση Πολιτών Κω

 

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τα συλλυπητήρια μου σε σένα και στη οικογένεια σου Βαγγέλη μου. Δεν έχω λόγια.. Μεγάλη η λύπη για τον χαμό της αγαπημένης Σταματίας.. Καλό ταξίδι και κουράγιο σε σας.

  2. Καλό ταξίδι Σταματία μου όσο καλό ταξίδι μπορεί να είναι αυτό θα σε θυμάμαι πάντα με αγάπη και σεβασμό σαν άνθρωπο και σαν την χαμογελαστή γραμματέα μας στον σύλλογο..κουραγιο και δύναμη στον άντρας σου και στα παιδιά σου😔😔😔😔

  3. Καλο παράδεισο ξαδερφούλα θα σε θυμόμαστε πάντα κουράγιο στην θεία Μαρία. Πιπερη Σταματια

  4. Καλό παράδεισο Σταματια. Φίλε Βαγγέλη τα θερμά μας συλλυπητήρια και σε όλη την οικογένεια.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ