Β. Γεωργούλης: Γιατί παραιτούμε από το ΔΣ του Συλλόγου Αιμοδοτών Κέρκυρας

0
71

Μετά από δύο χρόνια αδράνειας και μη πρακτική εφαρμογής καμίας απόφασης του ΔΣ του συλλόγου οσο αναφορά δράση πέρα των αιμοδοσιών ενημερώνω ότι κατέθεσα με την παρακάτω αναφορά την παραίτηση μου απο το ΔΣ του συλλόγου αιμοδοτών Κέρκυρας Ηλίας Πολίτης.
Έχω μάθει στη ζωή μου να κάνω πράξη όσα λέω και να εργάζομαι πάντα για το κοινό συμφέρον με οποιοδήποτε κόστος.
Ο Σύλλογος αιμοδοτών Κέρκυρας είναι ιστορία της Κέρκυρας στην αιμοδοσία και θα έπρεπε να είναι πανταχού παρών σαν μητέρα ομάδα σε όλους τους συλλόγους και να συμβάλει ενεργά στην διάδοση την ιδέας του εθελοντισμού και να παροτρύνει με δράσεις όλους τους πολίτες σε αιμοδοσίες.
Καταλαβαίνω τις επαγγελματικές υποχρεώσεις όλων μας και από τον άλλο μήνα ούτε εγώ θα μπορώ να είμαι σαν φυσική παρουσία σε εκδηλώσεις αλλά θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε με κάθε τρόπο πλην της φυσικής παρουσίας.
Ευχαριστώ τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν αλλά δεν μου αρέσει να είμαι γλάστρα σε κάτι που δεν λειτουργεί.
Θα συνεχίσω μόνος να είμαι αρωγός σε κάθε κίνηση εθελοντική στο θέμα αιμοδοτών και σε κάθε ανάγκη πολιτών.
Βασίλης Γεωργούλης εθελοντής

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.