Κατερίνα Νοτοπούλου: Σικ εμφάνιση για τα μάτια του Αλέξη – Έκλεψε καρδιές στη Θεσσαλονίκη [φωτο]

9
3722

Δείτε τη σικ εμφάνιση της Κατερίνας Νοτοπούλου για τα μάτια του Αλέξη Τσίπρα;

Τα βλέμματα όλα συγκέντρωσε η διευθύντρια του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη Κατερίνα Νοτοπούλου κατά τη σημερινή επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στον Αστερόκοσμο.

 

Τα περισσότερα κομματικά στελέχη της ευχήθηκαν και θέλησαν να βγουν μαζί της μια φωτογραφία.

Ωστόσο η Κατερίνα Νοτοπούλου απέφυγε ευγενικά τις selfies.

Σε ένα από τα παραδοσιακά ουζερί της Θεσσαλονίκης γευμάτισε μαζί με τους συνεργάτες του ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Τα αυτοκίνητα της πρωθυπουργικής συνοδείας κατέκλυσαν την Ίωνος Δραγούμη για να σταματήσουν τελικά σε ένα κάθετο στενάκι, όπου βρίσκεται το ουζερί Αγορά, που είχε υποδείξει, σύμφωνα με πληροφορίες, ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης.

Στην πρωθυπουργική παρέα μετείχε βεβαίως η διευθύντρια του γραφείου του στη Θεσσαλονίκη Κατερίνα Νοτοπούλου, ενώ οι πόρτες του ουζερί έκλεισαν για όλους από τη στιγμή που μπήκε μέσα ο κ.Τσίπρας: Δεν επετράπη η είσοδος σε άλλους πελάτες, αλλά ούτε καν σε έναν λαχειοπώλη και έναν πλανώδιο πωλητή λουλουδιών που θέλησαν να μπουν μέσα.

Η παρέα του κ.Τσίπρα επέλεξε κεφτέδες και γαύρο, ενώ ήπιαν χύμα ρετσίνα.

 

Δείτε φωτογραφίες από την εμφάνιση της Κατερίνας Νοτοπούλου στη Θεσσαλονίκη:




ΠΗΓΗfimes.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όλοι οι πουτανιάρ@δες έχουν την ΜΙΜΉ τους με πλούσια μπαλκόνια και καπούλια...

    Ο λαϊκιστής ΤΣΙΠρΑΣ αμολά περιστέρια και φιλά ψεύτικα σταυρούς αλλά Η ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΛΑΦΙ ΜΕ ΚΕΡΑΤΑ…

  2. ]Πως είναι δυνατόν να συνυπάρξει Ελευθερία και Δημοκρατία όταν οι Πολίτες χρωστάνε; ένα παιδάκι που σήμερα γεννιέται χρωστάει 40.000 €, για ποια ελευθερία και ισχύ μας μιλάνε; για ποια ισότητα μιλάνε; ποιον κοροϊδεύουν;Η Ελλάδα επί Παπαδόπουλου όχι μόνο δεν χρωστούσε, όχι μόνο η ανάπτυξη έτρεχε με 8,4%, όχι μόνο ο ΟΟΣΑ μας έδινε απανωτά βραβεία, αλλά η προοπτική για το μέλλον ήταν πανίσχυρη, καταναλώναμε χρήματα προερχόμενα από την όλο και αυξανόμενη παραγωγή, ενώ οι «δημοκράτες» έβαλαν λουκέτο στην παραγωγή, έφεραν δανεικό χρήμα, ζήσαμε επίπλαστη ευημερία αλλά τώρα ήρθε ο λογαριασμός, θα τα πάρουν όλα, σπίτια επιχειρήσεις, το μέλλον μας το ίδιο!!! Οι «δημοκράτες» μας πούλησαν ακόμα μια φορά για δούλους, έφεραν το μνημόνιο για να επισφραγίσουν το χρέος νομικά, κι όλα αυτά με το αζημίωτο φυσικά γιατί παρόλη την κρίση το χρήμα στις τσέπες τους αυξάνεται και πληθύνεται με γεωμετρική πρόοδο.

  3. Όσο ο Σωκράτης στην Πολιτεία, όσο ο Πλάτων στους Νόμους και ο Αριστοτέλης στα Πολιτικά είπαν ότι δεν έχει σημασία αν θα άρχει ένας, λίγοι ή περισσότεροι, σημασία έχει αν θα είναι υπέρ του συνόλου, διότι αν η αρχή δεν ασκήσει εξουσία υπέρ του συνόλου η Πόλις νοσεί!

    Ποιος λοιπόν άσκησε εξουσία υπέρ του συνόλου; οι «δημοκράτες» ή οι κακοί Χουντικοί; Οι μεν «δημοκράτες» κατέστρεψαν το Κράτος και γέμισαν τις τσέπες τους, ενώ οι κακοί Χουντικοί ισχυροποίησαν την Ελλάδα και πέθαναν πάμφτωχοι στην φυλακή.

  4. Όταν ο Ξενοφών πριν 2.500 χρόνια έγραφε στο Αθηναίων Πολιτεία ότι οι πονηροί αρέσκονται στην δημοκρατία γιατί μπορούν να κρυφτούν πίσω από αυτήν κάτι ήξερε…
    Το σύστημα (Χρηματοδότες, ΜΜΕ, Πολιτικοί) ευαγγελίζονται ελευθερίες, δημοκρατίες, ισότητες γνωρίζοντας ότι το πλήθος δεν ξέρει τις πραγματικές έννοιες των λέξεων αυτών, γνωρίζει ότι θαμπώνονται κι ότι έτσι ενισχύουν ένα σύστημα το οποίο έχει ως θύματα τους ίδιους και είναι επόμενο αυτό γιατί ο πλούτος παράγεται από τους πολλούς. Πως είναι δυνατόν να συνυπάρξει Ελευθερία και Δημοκρατία όταν οι Πολίτες χρωστάνε; ένα παιδάκι που σήμερα γεννιέται χρωστάει 40.000 €, για ποια ελευθερία και ισχύ μας μιλάνε; για ποια ισότητα μιλάνε; ποιον κοροϊδεύουν;

  5. ΔΥΟ ΕΙΔΩΝ ΕΝΘΕΡΜΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ:

    ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ.ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.

  6. γραφείο στη Θεσσαλονίκη σ’ αυτήν την-άντε να μην τη πώ- και κάθε τρείς και λίγο είναι κεί και το κάθε του ταξίδι, μας κοστίζει ο κούκος …αηδόνι, μ’ όλους αυτούς που κουβαλάει μαζί του.
    Ε, κυρά Μαριγούλα μου, πρωθυπουργός είναι, θα έχει τους λόγους του.
    Καλέ ποιούς λόγους του, εδώ έχει βουϊξει όλη η Σαλονίκη ότι ………….
    Nikos Roussishttps://www.facebook.com/photo.php?fbid=1215431858504131&set=a.159498410764153.32159.100001119860215&type=3&theater

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ