Τραγωδία με κοριτσάκι 2,5 ετών – Άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου και σκοτώθηκε!

0
2150

Μια νέα τραγωδία γράφτηκε χθες το βράδυ στο Αιτωλικό με θύμα ένα κοριτσάκι μόλις 2,5 ετών που έχασε την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η μικρούλα βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο των γονιών της και άνοιξε την πόρτα με αποτέλεσμα να βρεθεί στο δρόμο. Διερχόμενο αυτοκίνητο που περνούσε εκείνη την ώρα δεν μπόρεσε να την αποφύγει. Την χτύπησε με τραγικά αποτελέσματα στην περιοχή κοντά στα δυτικά Γεφύρια.

Το παιδάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά δεν στάθηκε δυνατό να μείνει στην ζωή, παρά τις προσπάθειες των γιατρών. Εκεί εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας με την είδηση να έχει συγκλονίσει τόσο τους συγγενείς της μικρής όσο και τους ανθρώπους που την γνώριζαν.

Καγκελόπορτα τραυμάτισε κοριτσάκι στη Λάρισα

Στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λάρισας νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα ένα κοριτσάκι ηλικίας 2,5 ετών που τραυματίστηκε χθες λίγο μετά τις 10 το βράδυ μετά από ατύχημα στον παραλιακό οικισμό Καστρί Λουτρό Λάρισας. Το παιδάκι τραυματίστηκε παίζοντας όταν έπεσε πάνω του σιδερένια καγκελόπορτα. Αρχικά μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, το οποίο και εφημέρευε.

Λόγω της κατάστασής του όμως κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε αξονική τομογραφία και αν κριθεί απαραίτητο να χειρουργηθεί.

Πηγή: aixmi-news.gr, thessalianews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ