Δολοφονία γιατρού: Τα SMS της γυναίκας του με τον Βούλγαρο δολοφόνο και εραστή της (vid) Αποκαλύψεις για τη «μαύρη χήρα»

0
1376

ΣΟΚΑΡΕΙ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΚΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΤΕΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ

Συγκλονίζουν τα νέα αποκαλυπτικά στοιχεία του στυγερού εγκλήματος σε βάρος του 62χρονου καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη από την Κρήτη. Στο φως ήρθε η τελευταία επικοινωνία μέσω γραπτών μηνυμάτων SMS που είχε η Βουλγάρα σύζυγος του θύματος με τον ομοεθνή εραστή της, ο οποίος εκτέλεσε εν ψυχρώ τον γιατρό το πρωί του Σαββάτου (07/10), στο δρόμο Σητείας – Μακρύ Γιαλού.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ που μετέδωσε ο Alpha, αποκαλύπτεται ότι η 38χρονη σύζυγος του θύματος είχε επικοινωνήσει με τον 37χρονο εραστή της, λίγα λεπτά πριν από το φρικτό έγκλημα.

Στο τελευταίο SMS προς τον Βούλγαρο δράστη, του έγραφε: «Φεύγει τώρα. Είναι μόνος του στο αυτοκίνητο».

Ουσιαστικά, το γραπτό αυτό μήνυμα ήταν μια εντολή θανάτου: με αυτό η 38χρονη γυναίκα έδινε το «πράσινο φως» στον εραστή της να πραγματοποιήσει την αποτρόπαια πράξη του.

Αυτό προκύπτει, σύμφωνα με την ίδια πηγή, από το γεγονός ότι νωρίτερα την ίδια ημέρα η ίδια είχε φροντίσει να στείλει στον 37χρονο ακόμη ένα μήνυμα, ζητώντας του να ακυρώσει τη δολοφονική ενέδρα σε βάρος του καρδιολόγου, καθώς υπήρχε πιθανότητα στο αυτοκίνητο να επιβαίνει και ο αδερφός της.

«Μπορεί να χρειαστεί να το ακυρώσεις. Θα πάει με τον αδερφό μου, για να κάνει δουλειές στο ιατρείο. Θα σε πάρω να φύγεις», του είχε γράψει χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο

Ενώπιον του εισαγγελέα

Το «σατανικό» ζευγάρι που συγκλόνισε με την πράξη του την τοπική κοινωνία, οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Λασιθίου αργά το απόγευμα της Κυριακής. Μάλιστα, και οι δύο εμφανίστηκαν στον Εισαγγελέα χωρίς δικηγόρο.

54345345

Ο εισαγγελέας άσκησε στον 37χρονο ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ενώ η 38χρονη φέρει δίωξη για συνέργεια στη δολοφονία.

Την ίδια ώρα, όπως προβλέπεται από το νόμο, το δικαστήριο αναμένεται να ορίσει έναν δικηγόρο στους δύο κατηγορουμένους προκειμένου να μπορέσει να προχωρήσει η διαδικασία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο ο 37χρονος όσο και η 38χρονη ζήτησαν κι έλαβαν προθεσμία από τον ανακριτή και αναμένεται να απολογηθούν το πρωί της Τετάρτης.

Κρήτη: Αποκαλύψεις για τη «μαύρη χήρα» μετά τη δολοφονία του καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη!

Κρήτη: Αποκαλύψεις για τη «μαύρη χήρα» μετά τη δολοφονία του καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη! | Newsit.gr

Ο Χριστόδουλος Καλαντζάκης έπεσε νεκρός στην Κρήτη σε ένα ερωτικό έγκλημα που εξακολουθεί να συγκλονίζει ολόκληρη τη χώρα. Δράστης ο Βούλγαρος εραστής της γυναίκας του που εκτέλεσε το σατανικό σχέδιο της δολοφονίας του γιατρού. Κατηγορούμενη για το φοβερό έγκλημα και η 38χρονη «μαύρη χήρα» του Χριστόδουλου Καλαντζάκη που γνώριζε τα πάντα και που φέρεται να ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι σχεδίασε τη δολοφονία με τον εραστή της. Η ίδια μάλιστα φρόντιζε να δίνει πληροφορίες στον δράστη για την εκτέλεση του συζύγου της, ανήμερα των γενεθλίων του

«Φεύγει τώρα. Είναι μόνος του στο αυτοκίνητο»

Αυτό ήταν, το τελευταίο SMS που έστειλε η 38χρονη Βουλγάρα σύζυγος του 62χρονου γιατρού, Χριστόδουλου Καλαντζάκη, στον 37χρονο ομοεθνή εραστή της, λίγη ώρα πριν ο τελευταίος φέρει εις πέρας το… σατανικό σχέδιό τους και σκοτώσει τον άτυχο γιατρό. Οι αστυνομικοί που ερεύνησαν το σπίτι που ζούσε ο γιατρός με την Βουλγάρα σύζυγό του, βρήκαν το κινητό τηλέφωνο της 38χρονης, η οποία δεν είχε προλάβει να σβήσει τα ενοχοποιητικά μηνύματα. Στο τελευταίο μήνυμα που έστειλε στον εραστή της και -επίδοξο, μέχρι εκείνη την ώρα- φονιά του συζύγου της, του διευκρίνιζε πως ο γιατρός ήταν μόνος του στο αυτοκίνητο.

Λίγο νωρίτερα του έγραφε πως «ίσως χρειαστεί να το ακυρώσεις» καθώς, όπως προκύπτει από το προτελευταίο μήνυμά της προς τον Βούλγαρο εραστή της, ο σύζυγός της σχεδίαζε να μεταβεί στο ιατρείο του, μαζί με τον αδερφό της, για κάποιες τεχνικές εργασίες. Έγραφε συγκεκριμένα η 38χρονη στον εραστή της, στο προτελευταίο μήνυμα: «Μπορεί να χρειαστεί να το ακυρώσεις. Θα πάει με τον αδερφό μου, για να κάνουν δουλειές στο ιατρείο του. Θα σε πάρω να φύγεις. Αν χρειαστεί όμως, όχι». Τελικά, ο άτυχος γιατρός αποφάσισε να πάει μόνος του στο ιατρείο του το Σάββατο και να δεχτεί ασθενείς του, αναβάλλοντας τις τεχνικές εργασίες για κάποια άλλη μέρα. Δίχως να το γνωρίζει, «υπέγραφε» στην ουσία τη θανατική του καταδίκη, καθώς ο 37χρονος Βούλγαρος, ντυμένος κυνηγός, ώστε να μην ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους στο σημείο, τον «εκτέλεσε» στην κυριολεξία, βάζοντας φρικτό και βίαιο τέλος στη ζωή του…

Η ζωή της «μαύρης χήρας» και τα περίεργα ταξίδια

Μόνο με το παραμύθι της Σταχτοπούτας θα μπορούσε κανείς να παρομοιάσει τη ζωή της 38χρονης συζύγου του Καρδιολόγου από τη Σητεία. Κόρη καθαρίστριας από τη Βουλγαρία ήρθε στην Ελλάδα με την οικογένεια της πριν από μερικά χρόνια για μια καλύτερη τύχη. Όμορφη κοπέλα “χαμηλών” τόνων βοηθούσε τη μητέρα της καθαρίζοντας γραφεία και σπίτια και κάπως έτσι γνώρισε πριν από πέντε χρόνια το Χριστόδουλο Καλαντζάκη, το γνωστό καρδιολόγο από τη Σητεία με την μεγάλη οικονομική επιφάνεια.

Η γνωριμία έγινε στο Ιατρείο, το οποίο καθάριζε η μητέρα όπου η 38χρονη πήγαινε συχνά για βοήθεια. Πολύ γρήγορα η γνωριμία εξελίχθηκε σε έρωτα και πριν από τέσσερα χρόνια η 38χρονη θα ανακοίνωνε στο γιατρό ότι είναι έγκυος. Ο καρπός του έρωτα τους χαροποίησε τον 62χρονο που ήθελε πάρα πολύ να αποκτήσει απόγονο- κάτι που δεν είχε συμβεί στον προηγούμενο γάμο του.  Αμέσως παντρεύτηκε την 38χρονη ανοίγοντας της διάπλατα την πόρτα σε μια καινούρια ζωή. Ακριβά ρούχα, διακοπές σε πεντάστερα ξενοδοχεία, ταξίδια στο εξωτερικό, χρήματα, ό,τι είχε ονειρευτεί.

Ωστόσο παρά την καλή ζωή δεν μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει τον εφηβικό της έρωτα, με αποτέλεσμα πολύ σύντομα, η σχέση της με τον 37χρονο Βούλγαρο αστυνομικό να αναζωπυρωθεί.  Συχνά αναφέροντας διάφορες δικαιολογίες ταξίδευε στη Βουλγαρία για να βρίσκεται κοντά τον εραστή της. Μαζί είχε πάντα το παιδί. Τον τελευταίο χρόνο ο γιατρός είχε καταλάβει ότι έχει εραστή, με αποτέλεσμα η σχέση τους να έχει διαταραχθεί ανεπανόρθωτα.

Οι συχνοί τσακωμοί είχαν φέρει την κατάσταση στα άκρα οδηγώντας το ζευγάρι σε διάσταση. Μάλιστα ο γιατρός είχε εκφράσει σε συγγενικό του πρόσωπο τον προβληματισμό του σε σχέση με την πατρότητα του παιδιού ωστόσο δεν είχε καταφέρει να κάνει τεστ DNA, αφού η μητέρα δεν άφηνε το παιδί ποτέ από κοντά της. Σύμφωνα με συναδέλφους του καρδιολόγου, ο ίδιος ήταν πολύ προβληματισμένος το τελευταίο διάστημα, ωστόσο δεν περίμενε ότι η 38χρονη θα έφτανε σε αυτό το σημείο.

Οι φωτογραφίες του παράνομου ζευγαριού στο facebook

O γιατρός Χριστόδουλος Καλαντζάκης που έπεσε νεκρός

«Όλοι ήξεραν για την παράνομη σχέση της γυναίκας»

«Ολοι ξέραμε για τη σχέση τους το ηξερε και ο ίδιος», δηλώνει στο Newsit.gr επιστήθιος φίλος του καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη, ο οποιος το πρωί του Σαββάτου δολοφονήθηκε εν ψυχρω στη Σητεία της Κρήτης απο τον Βούλγαρο παράνομο εραστή της ίδιας του της γυναίκας.  «Είναι πραγματικά λυπηρό αυτό που συνεβη. Μπορούσαν να αφήσουν τον άνθρωπο στην ησυχία του. Αρκετά πέρασε. Τώρα τελείωσε», προσθετει χαρακτηριστικά. Οι καυγάδες τους ήταν αρκετά συχνοί σύμφωνα με πληροφορίες και ο άτυχος άνδρας σκεφτόταν όλα τα ενδεχόμενα.

Ωστόσο,  κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως η βουλγαρικής καταγωγής σύζυγος του θα έφτανε στο σημείο να ενορχηστρώσει τη δολοφονία του με «ψυχρό αίμα» μαζί με τον αστυνομικό στο επάγγελμα παράνομο σύντροφο της ο οποιος ταξίδεψε την Παρασκευή στο νησί για να στησει την επόμενη μερα καρτέρι θανατου στον σύζυγο της αγαπημένης του.  Όπως λένε γείτονες του αντρογυνου παρα το γεγονος πως ολοι ήξεραν για την παράνομη σχέση της, η ιδια δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα ούτε έδειχνε πως θα έφτανε σε αυτό το σημείο.

Χθες πάντως ασκήθηκαν ποινικές  διώξεις σε βαθμό κακουργήματος  στην Βουλγάρα και τον 37χρονο παράνομο σύντροφό της,  Και οι δύο κατηγορούμενοι, οι οποίοι «έσπασαν» και ομολόγησαν στις αρχές πως ενορχήστρωσαν τη δολοφονία του άτυχου γιατρού, εμφανίστηκαν στα δικαστήρια της Νεάπολης του Λασιθίου Κρήτης χωρίς δικηγόρο και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν την Τετάρτη.

Χριστόδουλος Καλαντζάκης: Οργισμένοι οι συγγενείς του

Όπως είπε στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live, o Μανώλης Καλαντζάκης, αδερφός του θύματος: «Πριν από ένα μήνα που τον συνάντησα δεν μου εκμυστηρεύτηκε τόποτα. Τον είδα όμως… Κάτι μπορεί να τον «έτρωγε», κάποιο πρόβλημα. Δε μου είπε τίποτα. Δεν έλεγε εύκολα το πρόβλημα του…»

Ένας καλός φίλος του γιατρού, είπε για την υπόθεση: «Το τελευταίο διάστημα ήταν ανήσυχος ο γιατρός, είχε τους προβληματισμούς του, τους οποίους δεν τους ανακοίνωνε… Ήταν κατηφής δεν ήταν ενθουσιώδης όπως ήταν τα προηγούμενα χρόνια, έδειχνε δηλαδή ότι κάτι τον απασχολούσε».  Σε ερώτηση για το αν ποτέ είχε εκφράσει φόβους για τη ζωή του ο γιατρός, ο φίλος του είπε: «Όχι σε μένα προσωπικά αλλά σε άλλους στενούς φίλους του, ναι… Φοβότανε και εκτιμώ ότι τον πρόλαβαν οι εξελίξεις, τα γεγονότα».

«Τον σκότωσαν μες στην άσφαλτο λες κι ήταν εγκληματίας»

Ο γαμπρός του γιατρού δηλώνει σοκαρισμένος με τα όσα έγιναν. Όπως είπε ο Μ. Τζομπανάκης στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live: «Τον γιατρό τον γνώριζα από μικρό παιδί. Είναι ένα έγκλημα που συγκλονίζει την κοινωνία της Σητείας… Πόσο σοκαριστικό. Ήταν ένας θάνατος που δεν τον άξιζε. Ήταν αξιόλογο πρόσωπο στην κοινωνία και να τον σκοτώνουν μες στην άσφαλτο λες κι ήταν εγκληματίας. Μόνο η μαφία κάνει τέτοιου είδους εγκλήματα. Έχουμε σοκαριστεί. Δεν ξέρω τι να πω».

Ο ίδιος είπε ότι οι δικοί του άνθρωποι ήταν από την πρώτη στιγμή αντίθετοι στο γάμο του γιατρού με την Βουλγάρα. «Εμεις ήμασταν αντίθετοι με τον γάμο του από την αρχή. Ούτε στα μυστήρια συμμετείχαμε, ούτε τίποτα. Γιατί το βλέπαμε. Κάτι μας έλεγε η διαίσθησή μας».

Πηγή: cretalive.gr – Τηλεόραση Epsilon – Τηλεόραση Alpha

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για την εκτέλεση του γιατρού: Οι υποψίες του θύματος και η πρόβα θανάτου

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για την εκτέλεση του γιατρού: Οι υποψίες του θύματος και η πρόβα θανάτου

Έκαναν πρόβες θανάτου

Ο άτυχος γιατρός βρέθηκε δολοφονημένος δίπλα από το αυτοκίνητό του, το πρωί του Σαββάτου (07/10), στο δρόμο Σητείας – Μακρύ Γιαλού. Το σώμα, αλλά και το αυτοκίνητο του άτυχου 62χρονου, ήταν γαζωμένα από σφαίρες καραμπίνας, τις οποίες «άδειασε» ο δράστης.

Η Βουλγάρα συζύγός του και δράστης, με την οποία έχουν ένα τρίχρονο παιδί, ομολόγησε ότι είχαν ερωτική σχέση με τον ομοεθνή της αστυνομικό και ότι μαζί σχεδίασαν τη δολοφονία του Χριστόδουλου Καλαντζάκη.

Μάλιστα η παράνομη σχέση των δύο Βούλγαρων εραστών χρονολογείται από παλιά, ενώ ο 37χρονος ήρθε από τη Βουλγαρία αποκλειστικά γι’ αυτόν τον σκοπό: να στήσει και να φέρει εις πέρας την ενέδρα θανάτου στον 62χρονο γιατρό!

Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης, αν και ο δράστης δεν ομολογούσε το έγκλημα του, ωστόσο οι Αρχές βρήκαν πολλά στοιχεία που «έδειχναν» εκείνον ως δολοφόνο, με τον Βούλγαρο να σπάει και να ομολογεί.

Οι Αρχές, από την πρώτη στιγμή, είχαν αποκλείσει το ενδεχόμενο της ληστείας και έστρεφαν τις έρευνές τους στο οικογενειακό περιβάλλον του Χριστόδουλου Καλαντζάκη, εικάζοντας ότι πρόκειται για έγκλημα πάθους.

gsf

Κατά πληροφορίες, επίσης, οι δύο Βούλγαροι εραστές είπαν ακόμη στις καταθέσεις τους ότι το θύμα είχε σημαντική περιουσία και είχαν σκοπό να «βάλουν χέρι» και στα χρήματά του.

Ο καρδιολόγος είχε υποψιαστεί την σχέση της συζύγου του με τον συμπατριώτη της, που ταξίδευε συχνά στην Κρήτη και φαίνεται ότι είχε αρχίσει να αμφιβάλλει ακόμη και για το αν ήταν εκείνος ο πατέρας του 3χρονου γιου τους ή ο 37χρονος αστυνομικός!

Όπως αποκαλύφθηκε στην προανάκριση, το στυγερό έγκλημα στην περιοχή Πιλαλήματα Σητείας ήταν προμελετημένο εδώ και τουλάχιστον μια εβδομάδα. Ο 37χρονος αλλοδαπός ήρθε νωρίτερα στη Σητεία για να του δείξει η ερωμένη του το δρομολόγιο που ακολουθούσε κάθε Σαββατοκύριακο ο καρδιολόγος, πηγαίνοντας στον Μακρύ Γιαλό, για να εξετάσει ασθενείς του.

Όμως ο Βούλγαρος έκανε σημαντικά λάθη, όπως το να στήσει την ενέδρα θανάτου σε ένα σημείο γεμάτο… κυνηγούς, με αποτέλεσμα να παρακολουθήσει την σκηνή της δολοφονίας ένας 73χρονος.

01 1

Σοκάρει η μαρτυρία κυνηγού

Την Κυριακή (08/10) γράφτηκε η τελευταία πράξη του δράματος καθώς συγγενείς και φίλοι είπαν σε κλίμα οδύνης το τελευταίο «αντίο» στον αγαπητό γιατρό.

Την ίδια ώρα, ανατριχιαστικά είναι τα όσα περιγράφει στο ekriti.gr ένας εκ των τριών ατόμων που έτυχε να βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από το σημείο όπου σημειώθηκε το φονικό.

Η περιγραφή του σοκάρει: «Ήμουν για κυνήγι μαζί με δύο άλλα άτομα, σε απόσταση περίπου 500 μέτρων από το σημείο που έγινε η δολοφονία Ακούσαμε τον πρώτο πυροβολισμό και αμέσως σταματήσαμε ότι κάναμε για να δούμε τι συμβαίνει. Μετά τον πρώτο πυροβολισμό ακούσαμε έναν θόρυβο, σαν χτύπημα αυτοκινήτου. Είδαμε τον καρδιολόγο να βγαίνει από το αυτοκίνητό του και να φωνάζει «ρε παιδιά, ρε παιδιά». Ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά, ακούσαμε και τον δεύτερο πυροβολισμό και αμέσως τον τρίτο».

Σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα που είδε το σκηνικό της δολοφονίας του άτυχου Χριστόδουλου Καλαντζάκη, ο 37χρονος που συνελήφθη και ομολόγησε, τον πυροβόλησε πισώπλατα ενώ ήταν κρυμμένος πίσω από θάμνο.

Ο αυτόπτης συνεχίζει λέγοντας: «Με το που είδαμε όλα αυτά, ένας που ήταν μαζί μας, έβγαλε τη σφυρίχτρα του και άρχισε να σφυρίζει στον δράστη. Ο 37χρονος μόλις σκότωσε τον γιατρό, διέφυγε με τα πόδια μέσα από τα λιόφυτα και τον χάσαμε».

Μάλιστα, σύμφωνα με τον μάρτυρα, ο δράστης είχε φροντίσει να κρύψει το άσπρο αυτοκίνητό του πίσω από κάτι δέντρα. «Εγώ ενημέρωσα αμέσως την ασφάλεια και τους είπα ότι κάποιος σκότωσε έναν άνθρωπο και ότι διέφυγε με ένα άσπρο αυτοκίνητο. Λίγο μετά οι αστυνομικοί, τον εντόπισαν και τον μπλόκαραν στο Κουτσουνάρι», περιγράφει.

«Μετά, ήρθαν άλλοι και τους υπέδειξα το σημείο από το σημείο διέφυγε και οι αστυνομικοί ψάχνοντας, βρήκαν την καραμπίνα την οποία χρησιμοποίησε για να σκοτώσει τον γιατρό αλλά και την τσάντα του. Υποθέτω ότι στην προσπάθειά του να φύγει, πέταξε από πάνω του ότι μπορούσε. Από ότι θυμάμαι βρήκαν και τα παπούτσια του», συμπληρώνει ο αυτόπτης μάρτυρας, σύμφωνα με το ekriti.gr.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ