Σύζυγος πασίγνωστης τηλεπερσόνας στη σπείρα των Ρομά. Αποκαλύψεις φωτιά

0
1334

Ποιες οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της σπείρας των Ρομά;

Σε πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ έπεσαν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής που διερευνούν τις δαιδαλώδεις διαδρομές της συμμορίας των Ρομά.

Τον γνώριμο «στρατηγό» επικαλείται συχνά-πυκνά στις συνομιλίες του ο Αθίγγανος αρχιμαφιόζος, που οδηγούσε την κόκκινη Φεράρι και ο οποίος είχε βίλα-φρούριο στην Ελευσίνα και φέρεται ως ένας από τους εγκεφάλους της σπείρας.

Τον ρόλο «μεσάζοντα» μάλιστα είχε πρόσωπο υπεράνω υποψίας, που δηλώνει «επιχειρηματίας».

Μεταξύ άλλων, στις αποκαλυπτικές συνομιλίες που σήμερα η «Freddo» φέρνει στη δημοσιότητα αποτυπώνονται οι σχέσεις του μαφιόζου με τον απόστρατο αξιωματικό, αλλά υπάρχει και διάλογος με επίκεντρο τον πάλαι ποτέ υψηλό ιστάμενο της ΕΛ.ΑΣ:

«Και τι μου λέει ο «Στρατηγός», ο «Στρατηγός» μου λέει: άσ’ το να δούμε κάτω, αν μπορέσω να το καθαρίσω από κάτω, να δούμε πώς θα το κάνουμε. Οπότε αν είναι καθαρός από κάτω, στα α… μας, δεν τρέχει τίποτα».

Ο «Στρατηγός»

Ο ιδιώτης εμπλεκόμενος, που είχε σειρά συναντήσεων με τον πρώην ανώτατο αξιωματικό σε εστιατόριο, εμφανίζεται να συζητά για «ύποπτο» που η συμμορία ανησυχεί πως σε βάρος του έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Ταυτόχρονα, αποκαλύψεις φωτιά φέρνει στο προσκήνιο δημοσίευμα της εφημερίδας Freddo.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, κομβικό ρόλο στη σπείρα των Ρομά έπαιζε σύζυγος πασίγνωστης ξανθιάς τηλεπερσόνας!

Ταυτόχρονα, γνωστά ονόματα του καλλιτεχνικού κόσμου έχουν ήδη προσαχθεί στην αστυνομία με κατηγορίες για αγορά κλεμμένων αντικειμένων.

ΠΗΓΗfimes.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ