«Έφυγε» ο Θέμος Αναστασιάδης – Οι συγκινητικές αναρτήσεις -φωτο φίλων & συναδέλφων

5
2388

Το ΘΕΜΑ πενθεί την απώλεια του Θέμου Αναστασιάδη.
Άφησε την τελευταία του πνοή απόψε μετά από ενάμιση χρόνο μάχης με τον καρκίνο

Με αβάσταχτη οδύνη και ανείπωτο πόνο  η οικογένεια της εφημερίδας μας  αποχαιρετά τον  εμπνευστή, δημιουργό, φίλο, συνάδελφο και πάνω από όλα αδελφό μας Θέμο.

Τον Θέμο μας που δεν θα είναι πια κοντά μας, συμπαραστάτης σε χαρές και λύπες, στήριγμα  στα ξενύχτια και τις αγωνίες μας, ενεργά συμμέτοχο και με αδιάλειπτη ψυχική κατάθεση στο κυνήγι της είδησης και της δημοσιογραφικής αποκάλυψης.

Πάλεψε γενναία με τον καρκίνο εδώ και ενάμιση χρόνο, αντιμετωπίζοντας θαρραλέα και με αξιοπρέπεια το άδικο χτύπημα της μοίρας ως μαχητής που έδωσε αγώνες σε όλη του τη ζωή.

Άφησε την τελευταία του πνοή πριν από λίγο στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν σε ηλικία 61 ετών.

Είναι δυσαναπλήρωτο το κενό που αφήνει ο Θέμος σε όλους μας, στην εφημερίδα που ο ίδιος δημιούργησε αλλά κυρίως στην αγαπημένη  του οικογένεια. Μέχρι τις τελευταίες του στιγμές, ακόμα και τις δυσκολότερες, ήταν παρών στην εφημερίδα, τόσο με τα διεισδυτικά του κείμενα όσο και με τις εμπνευσμένες συμβουλές προς τους συνεργάτες του. Για μας είναι κομμάτι της ζωής μας.

Ο Θέμος Αναστασιάδης είναι ο άνθρωπος που με ηρεμία, χιούμορ, διεισδυτικότητα, συντροφικότητα, αλληλεγγύη  συνόδεψε τις πιο όμορφες στιγμές που σημάδεψαν καθοριστικά τη δημοσιογραφία στην Ελλάδα.

Στο καλό Θέμο. Με συντριβή σε αποχαιρετούμε. Θα σε θυμόμαστε για πάντα.

«Σαν ψέμα…»: Η πρώτη ανάρτηση του Βαγγέλη Περρή για θάνατο του Θέμου Αναστασιάδη

Βαγγέλης Περρής- Θέμος Αναστασιάδης
Βαγγέλης Περρής- Θέμος Αναστασιάδης

Σοκ προκάλεσε στον καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό κόσμο η είδηση του θανάτου του Θέμου Αναστασιάδη, ο οποίος έφυγε σήμερα στα 61του χρόνια.

Ο Βαγγέλης Περρής, ο οποίος συνεργάζονταν με τον Θέμο Αναστασιάδη επί χρόνια στην εκπομπή ΟΛΑ του ANT1, δημοσίευσε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με μαύρο φόντο γράφοντας «Σαν ψέμα».

Ο δημοσιογράφος αποχαιρέτησε έτσι  με τον δικό του τρόπο τον πρώην συνεργάτη του.

Το ίδιο έκαναν και άλλα γνωστά άτομα  του δημοσιογραφικού κόσμου όπως ο Αντώνης Σρόιτερ και ο Νίκος Αλιάγας.

Ο δημοσιογραφικός κόσμος αποχαιρετά τον Θέμο Αναστασιάδη

apoxairetismos_dimosiografia_arthro

Συντριβή και άφατη θλίψη για τον χαμό του Θέμου Αναστασιάδη – Συγκινητικές αναρτήσεις για τον καινοτόμο και δημιουργικό δημοσιογράφο και εκδότη της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ που έφυγε νωρίς

Άφατη θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο προκαλεί ο θάνατος του δημοσιογράφου και εκδότη του «Πρώτου ΘΕΜΑτος», Θέμου Αναστασιάδη.

Ήδη, μέσω των social media, πολλοί άνθρωποι, συνάδελφοί του και άνθρωποι που δούλεψαν μαζί του, σπεύδουν να τον αποχαιρετήσουν.

Δείτε χαρακτηριστικά:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Tτ ειναι αυτα που γραφετε για τον Αναστασιαδη: Ξεχασατε τις «κασετες»;;;;;ξεχασατε τις βαλιτσες με τα εκαττομυρια ;;;; Ξεχασατε τις Οφ σορ στην Ελβετια ;;;;; Ξεχασατε οτι εχει ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ να πληρωσει 5 εκατομμυρια προστιματα και δεν εχει δωσει ουτε ενα ευρω γιατι λεει οτι ειναι…παμπτωχος ;;;; Ξεζασατε οτι ειναι ο αρχηδιδαξας τα FAKE NEWS στην Ελληνικη «δημοσιογραφια» ;;;; Ξεχασατε οτι πουλουσε εφημεριδες με τα χρηματα των Σουπερμαρκετ που χρεοκοπησαν;;;; Εμ βεβαια εσεις θυμαστε οτι ΠΟΛΕΜΗΣΕ τον Συριζα σαν σκυλι{συγνωμη αγαπημενα μου ζωακια}. Αυτο σας φτανει για να τον λατρεψετε !!!!!Αει να χαθητε !!!!!! ΚΛΕΦΤΕΣ και ΨΕΥΤΕΣ αυτοι εισαστε…… Οι νεκροι «δικαιωνονται» ως νεκροι ΟΧΙ ως Ζωντανοι !!!!!

  2. Καλό ταξίδι άρχοντα καλό παράδεισο να έχεις σε ευχαριστώ για όλα όσα Χρόνια με είχες κοντά σου στην εκπομπη

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ