Eurovision 2019: Φαντασμαγορική βραδιά | Στη 13 θέση εμφανίστηκε η Ελλάδα, στην 11η η Κύπρος -Τρέλανε κόσμο η Ελένη Φουρέιρα με την εμφάνισή της

5
1632

Eurovision 2019: Κατέπληξε τα πλήθη η Ελένη Φουρέιρα

Eleni_Foureira

Η Ευρώπη «υποκλίθηκε» στην pop diva για ακόμα μία φορά!

Ένα χρόνο μετά τη θριαμβευτική της εμφάνιση στο διαγωνισμό και μία ημέρα αφότου κυκλοφόρησε, από την Panik Records, το πρώτο της διεθνές EP με τίτλο «Gypsy Woman», η pop diva συμμετείχε σε ένα special interval act με τίτλο «θρύλοι της Eurovision».

Φορώντας μία custommade δημιουργία Vrettos Vrettakos, του σχεδιαστή που την έντυσε και στον περσινό διαγωνισμό, κεντημένη με περισσότερα από 250.000 κρύσταλλα Swarovski και εμπνευσμένη από τα εμβληματικά shows των burlesque και follies bergeres του Παρισιού, άφησε τους πάντες άφωνους!

Η «εκρηκτική» performer μοιράστηκε τη σκηνή με τους Conchita Wurst, Mans Zelmerlöw και Verka Serduchka και ξεσήκωσε το κοινό με το «Dancing Lasha Tumbai», το τραγούδι με το οποίο η Verka εκπροσώπησε την Ουκρανία το 2007 και είναι ένα από τα διαχρονικά hits της Eurovision. Στη συνέχεια, μαζί με τους υπόλοιπους καλλιτέχνες, πλαισίωσε την Gali Atari στο «Hallelujah», με το οποίο το Ισραήλ κέρδισε τη Eurovision το 1979.

Η περσινή Eurovision στάθηκε η αφετηρία για την εκτός συνόρων πορεία της Ελένης Φουρέιρα, η οποία, μέσα σε ένα χρόνο, μετρά international hit singles, μία συνεργασία κορυφής με τον θρυλικό Snoop Dogg και τον ταλαντούχο Kaan και μία sold out ευρωπαϊκή περιοδεία με εμφανίσεις σε περισσότερους από 35 σταθμούς η οποία συνεχίζεται ακόμα.

Δείτε την εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα (στο 4:45)

Ολοκληρώθηκε ο 64ος διαγωνισμός της Eurovision -Στη 13 θέση εμφανίστηκε η Ελλάδα, στην 11η η Κύπρος -Τρέλανε κόσμο η Ελένη Φουρέιρα με την εμφάνισή της

Ολοκληρώθηκε το διαγωνιστικό κομμάτι του μεγάλου τελικού της φετινής Eurovision και η αγωνία για την ελληνική συμμετοχή κορυφώνεται καθώς πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι η χώρα μας θα πλασαριστεί στην πρώτη δεκάδα.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Κατερίνας Ντούσκα
Στις 11:04 η Κατερίνα Ντούσκα ανέβηκε στη σκηνή της Eurovision. Σταθερή στα πατήματά της η Ελληνίδα τραγουδίστρια ερμήνευσε το «Better Love» και με όπλο την ιδιαίτερη φωνή της εντυπωσίασε τα εκατομμύρια των τηλεθεατών που την παρακολούθησαν. Ολοκληρώνοντας της ερμηνεία της η Κατερίνα είπε στα ελληνικά: Ευχαριστούμε!

H 29χρονη τραγουδίστρια, που πολλοί έχουν παρομοιάσει τη φωνή της με εκείνη της Amy Winehouse, ανέβηκε στην σκηνή του Expo και ταξίδεψε τόσο το κοινό που βρίσκεται εκεί όσο και τους τηλεθεατές όλου του κόσμου με φωνή της.

Στιλιστικά η Κατερίνα Ντούσκα εμφανίστηκε με δημιουργία Deux Hommes σε λευκό χρώμα και έχοντας τα μαλλιά της κάτω. Η Κατερίνα και η ομάδα της εφάρμοσαν την τεχνική ταμπλό βιβάν, μια τεχνική που βλέπουμε πρώτη φορά στη σκηνή της Eurovision. Ειδικότερα, πρόκειται για την αναπαράσταση μιας ιστορικής σκηνής με ζωντανά ακίνητα πρόσωπα, με σκοπό να δίνουν την εντύπωση πίνακα ζωγραφικής.

Greece - LIVE - Katerine Duska - Better Love - Grand Final - Eurovision 2019

Εντυπωσιακή η Τάμτα στη σκηνή
Στη σκηνή της Eurovision ανέβηκε στις 10:57 η Τάμτα εκπροσωπώντας την Κύπρο. Η τραγουδίστρια για τρία ολόκληρα λεπτά εντυπωσίασε το κοινό που την παρακολούθησε τόσο με τη σκηνική της παρουσία όσο και με τις φωνητικές ικανότητες.

Η Τάμτα εμφανίστηκε στη σκηνή φορώντας μαύρο vinyl τζάκετ και μαύρες vinyl thigh high ψηλοτάκουνες μπότες, που καλύπτουν σχεδόν όλο της το πόδι. Πλαισιώθηκε από τέσσερις χορευτές, που επίσης φορούσαν μαύρα ρούχα και μαύρα καπέλα. Στο δεύτερο ρεφρέν του τραγουδιού οι χορευτές έβγαλαν το τζάκετ που φορούσε και εκείνη έμεινε με ένα αστραφτερό body, με ασημί κρόσσια/κρυστάλλους.

Cyprus - LIVE - Tamta - Replay - Grand Final - Eurovision 2019

Κατέπληξε τα πλήθη η Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα ανέβηκε πριν από λίγο στη σκηνή της Eurovision 2019 και κατέπληξε το κοινό. Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στη σκηνή με ένα λαμπερό outfit του σχεδιαστή Βρεττού Βρεττάκου, το οποίο έχει διακοσμηθεί με 250.000 κρυστάλλους Swarovski.

Η Ελένη επέστρεψε στον… τόπο που της έδωσε το εισιτήριο για μια διεθνή καριέρα θυμίζοντας σε όλους ότι δεν ήταν καθόλου τυχαίο ότι πέρσι κέρδισε την δεύτερη θέση στον διαγωνισμό.
Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στην έναρξη του διαγωνισμού ερμηνεύοντας ένα remix της μεγάλης επιτυχίας του Verka Serduchka «Dancing Lasha Tumbai» που συμμετείχε στον διαγωνισμό το 2007 με την Ουκρανία, και αναστάτωσε κοινό και τηλεθεατές με την εκρηκτική και hot εμφάνισή της κερδίζοντας μάλιστα και το δυνατό χειροκρότημα των παρευρισκόμενων.

Eleni_Foureira
Foureira
Foureira1

Ακολουθούν τα βίντεο με όλα τα τραγούδια

Malta - LIVE - Michela - Chameleon - Grand Final - Eurovision 2019
Albania - LIVE - Jonida Maliqi - Ktheju Tokës - Grand Final - Eurovision 2019
Czech Republic - LIVE - Lake Malawi - Friend Of A Friend - Grand Final - Eurovision 2019
Germany - LIVE - S!sters - Sister - Grand Final - Eurovision 2019
Denmark - LIVE - Leonora - Love Is Forever - Grand Final - Eurovision 2019
San Marino - LIVE - Serhat - Say Na Na Na - Grand Final - Eurovision 2019
Sweden - LIVE - John Lundvik - Too Late For Love - Grand Final - Eurovision 2019
Slovenia - LIVE - Zala Kralj & Gašper Šantl - Sebi - Grand Final - Eurovision 2019
The Netherlands - LIVE - Duncan Laurence - Arcade - Grand Final - Eurovision 2019
Israel - LIVE - Kobi Marimi - Home - Grand Final - Eurovision 2019
Norway - LIVE - KEiiNO - Spirit In The Sky - Grand Final - Eurovision 2019
United Kingdom - LIVE - Michael Rice - Bigger Than Us - Grand Final - Eurovision 2019
Iceland - LIVE - Hatari - Hatrið mun sigra - Grand Final - Eurovision 2019
Estonia - LIVE - Victor Crone - Storm - Grand Final - Eurovision 2019
Azerbaijan - LIVE - Chingiz - Truth - Grand Final - Eurovision 2019
France - LIVE - Bilal Hassani - Roi - Grand Final - Eurovision 2019
Italy - LIVE - Mahmood - Soldi - Grand Final - Eurovision 2019
Serbia - LIVE - Nevena Božović - Kruna - Grand Final - Eurovision 2019
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

    • γεια σου φιλαράκι τι κάνεις ; του χρονου προτείνω να στείλουμε τους ματζικ ντε σπελ με το τραγούδι τραμπάλα στις ταράτσες της ετοιμόρροπης Ευρώπης

      • Καλά είμαι φίλε μου, εύχομαι και εσύ να είσαι καλά. Άνοιξε η σεζόν και τρέχουμε…😉
        Ούτε κατά διάνοια οι Magic De Spell σε πανηγύρι της Eurovision!! Εγώ θα πρότεινα, αν ζούσε ο μεγάλος Τζίμης Πανούσης, να πήγαινε αυτός να τραγουδήσει σε μια Eurovision!!
        Μιλάμε ο μεγάλος Τζιμάκος θα τους είχε τρολάρει (όλους στην Eurovision) κανονικά με κάποιο ευφυέστατο και ευρηματικό τραγούδι ειδικά για την περίσταση!! 😉😉😉

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ